blogs.informator.news/hotovyi-ly-ukrayntsyi-zaplatyt-za-svoyo-prymyrenye-takuyu-zhe-tsenu-kak-yspantsyi/
Готовы ли украинцы заплатить за своё примирение такую же цену, как испанцы
ЯН ВАЛЕТОВ 03/06/2017 – 19:28

Микола Лукасевич
У нас не громадянська війна, а зовнішня агресія гускіх…

Спецслужбы превратились в государственного рэкетира, неспособного бороться с врагами страны
ЮРІЙ КАСЬЯНОВ 03/06/2017 – 22:29

Микола Лукасевич

“державний рекетир” це тоді коли відбувається незаконна націоналізація приватного майна. Таке було тільки в перші десятиліття радянської влади; і навіть тоді, принаймні частково, націоналізація була законною, бо і тоді значна частка власності була в руках злочинців. А тепер ще немає націоналізації, як такої: навіть Приватбанк перейшов у власність держави за банальні борги. Олігархія не буває ніколи частиною держави як такої, вже за визначенням. (видалили)

СВЯТОСЛАВ СТЕЦЕНКО 04/06/2017 – 13:55
Про напівпровідники, провідники і чому воно не працює

Микола Лукасевич
В сучасні часи, принаймні з 1982 року, головним провідником (царицею) українського народу є Пресвята Богородиця.

Микола Лукасевич
Перша писемна згадка про українців, котра дійшла до на в книзі про праведного Йова, була у формі запитання Бога до Йова “ чи можеш ти повести за собою дітей Великої Ведмедиці” (українців)? (не дали ввести)

informator.news/tramp-posle-terakta-v-brytanyy-pryzval-pokonchyt-s-polytkorrektnostyu/
Трамп после теракта в Британии призвал покончить с политкорректностью
04/06/2017 – 15:02
С подобным заявлением глава Белого дома выступил, говоря о терактах в Лондоне, унесших минувшей ночью жизни не менее семи человек, – сообщил Трамп в своем Twitter.

Микола Лукасевич
Правильно, бо політкоректність і так розповсюджується лише на кланові спільноти, до яких українці ніколи не належали, як і більшість інших народів. Скільки бруду вилили гускі на українців в останні роки і що це проповідники політкоректності побачили? Таки ні.
Клан це найперше найвища форма організації злочинності тому в кланових спільнотах завжди народжувалися нацисти, серійні вбивці і збоченці.

blogs.informator.news/doktor-lyza-byila-obyichnoj-posobnytsej-ubyjts-detej-donbassa/
03/06/2017 — 23:12 ОЛЕНА СТЕПОВА
“Доктор Лиза” была обычной пособницей убийц детей Донбасса
Микола Лукасевич
Писати позовні заяви усім є обов”язок адвокатів, а питання про виплати грошей дітям війни вирішували працівники суду, а потім ті хто реально виплачував реальні гроші, а не адвокати. Судді Свердловська мабуть мали у вас хорошу репутацію й інші, причетні до цього, тодішні чиновники ?

Микола Лукасевич
То ви є виконавцем вищої міри покарання, серійним вбивцею чи фахівцем по трипології?
Микола Лукасевич
Це не сепаратизм, а колабораціоналізм; породжений наївною вірою солодкій лжі таких як Гіві, Безлєр, Гіркін, Сурков, Табачнік, Солженіцин, Сахаров (вчив що в Україні кожна область має бути незалежною державою), літератор Бродський, і такі інші.

Как защитить бизнес от информационной атаки
СЕРГЕЙ ДИДКОВСКИЙ  04/06/2017 – 19:18

Микола Лукасевич
Коли виходити з того що для єдності суспільства і для розвитку економіки найперше потрібна взаємна довіра в суспільстві (а це так і є), то рятувати від липових інформаційних вкидів потрібно не бізнес, а суспільство як таке (складовою частинкою якого є й бізнес). Це повинна робити держава; її законодавча, правова і репресивна системи. В США обман, за певних обставин, є тяжким кримінальним злочином.

blogs.informator.news/tehnolohycheskyj-prohress-znachytelno-oslabyl-zavysymost-ot-rabochej-sylyi/
Технологический прогресс значительно ослабил зависимость от рабочей силы
Станіслав Кукарека 04. 06.2017
Микола Лукасевич
Індустріалізація не породила жодний мотивацій для збагачення, ця мотивація появилася ще раніше, з часів Реформації, й описана Максом Вебером в його “Душку капіталізму”, Породження пролетаріату відбулося внаслідок діянь держав засобами економічного насильства стосовно натуральних селянських господарств. А усе що породжене насильством має тенденцію до швидкого занепаду. Індустріальні держави втратили здатність до самовідтворення і приростають за рахунок мігрантів.
Чому марксисти так ненавидять Макса Вебера?

Думаю що людство повернеться до натурального сімейного господарства докапіталістичного (дореформаційного) типу в сільському господарстві. При нинішньому товарному багато тратиться на транспортування, на пальне, воно руйнує грунти, плодить безробіття, продукує неякисні і небезпечні продукти харчування. А в промисловості з малими підприємствами в селах для задоволення побутових потреб, з середніми для виготовлення простих технічних засобів для побуту і великими для складної техніки, в т.ч. й військової. З потужними науковими центрами і з хорошою освітою, обовязковою середньою для усіх, і доступною вищою. .
Й відмовиться людство від грошей, бо утримування фінансової сфери дуже дорого вартує; в Україні часто це сягає і 50% кінцевої вартості товарів і послуг. Людство повернеться до натурального обміну.

Одноразовые герои
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО  05/06/2017 – 09:27

Микола Лукасевич

На фронт в часи ВОВ брали не тільки комуністів й осіб з промитими мозками марксизмом. Брали майже усіх віком від 18 до 40 років. І от загребли в РККА галичанина, який усе своє життя був поза сферою пропаганди марксизму, (галичан в РККА було 800 000). Й кидають їх на передову як піхотинців штурмувати німецький ДОТ. Дії німців в ДОТах були штатно-типовими, підпустити атакуючих максимально близько, довгою чергою примусити їх лягти на грунт, а потім прицільно розстрілювати лежачих, кожного окремо… В лежачих найближче до ДОТу був вибір між очікуванням смерті і кидком на амбразуру ДОТу, аби хоч врятувати інших…
Адже та панівна в СРСР секта, що в 1930-их вбивала українців голодом, в РККА вбивала отрутами й організованими нещасними випадками усіх найрозумніших, які могли придумати нові методи і засоби ведення війни, здатні зберігати життя червоноармійців.

blogs.informator.news/terroryzm-eto-bolezn/
Терроризм – это болезнь
БОРИСЛАВ БЕРЕЗА  06/06/2017 – 12:34
В Британии опять теракт. На этот раз в Лондоне. Сначала таран на автомобиле в толпу и наезд на пешеходов, затем резня.
Полиция уничтожила 3 нападавших. В итоге Лондон сообщил о 6 погибших и более 30 раненых.
Возвращаются дикие времена из прошлого человечества, когда фанатики и мерзавцы несли смерть и панику на улицы городов, во имя своих религиозных предпочтений. Варвары XXI века. Один из свидетелей рассказывает: “Я увидел мужчину в красном с довольно большим ножом, думаю, клинок был дюймов десять [25 см]. Он напал на другого человека и ударил его ножом три раза, не проявляя при этом никаких эмоций”.
В итоге полиция уничтожила исполнителей. И опять возник вопрос, а кто же заказчик?
Терроризм это болезнь. Лечить ее можно лишь выжигая источники заболевания. Иначе метастазы этой болезни просто разрушат цивилизацию. Мои соболезнования всем, кто пострадал от этих террористических атак. Жаль, что эти соболезнования не вернут погибших и не вылечат душевные раны всех тех, кого затронул терракт.

Поняття “релігія” є тільки маленькою складовою поняття “віра”. Мені відомі тільки три віросповідні організації, які підпадають під поняття “релігія”. Власне вони єдині і називають себе релігією, інші називають себе вірою, а деякі з тих вірувань навіть шалено ображаються коли їх світогляд називають релігією, кричать що їх вірування для того і є аби знищити релігію.
Головними ознаками релігії є визнання свободи людини, права особи на індивідуальне спілкування з Богом, визнання того що об”єктивно-реальне щастя є тільки в раю, а не в земній реальності. Релігія це тільки православ”я, римо-католицизм і греко-католицизм.

Папіки терористів вже майже 20 століть, починаючи з Шимона Волхва й його учня імператора Нерона полюбляють критикувати релігію, а в останні століття ще й релігійну епоху Середньовіччя, котра була тільки в Європі, .

Хвороба це те що лікує доказова медицина, а не знахури (ті кажуть що усе лікують тільки плати або галасуй за них). Доказова медицина не лікує тероризм (різновид зловір”я, біснуватості, гонитви за щастям в земній реальності або збочень)

blogs.informator.news/sbyivshayasya-mechta-donalda-trampa-prevraschaetsya-v-muchenye/
Сбывшаяся мечта Дональда Трампа превращается в мучение
ЛЕОНИД ШВЕЦ  07/06/2017 – 16:50

“Джеймс Коми отметил (8червня), что Дональд Трамп не просил его остановить расследование в отношении вмешательства России.” 

“Трамп никогда не просил Коми быть ему лояльным – адвокат президента США”

“ Коми сейчас признал, что он тоже передавал подобные данные СМИ”, – отмечается в документе.”

“”Хотя господин Коми заверил, что устроил утечку документов в ответ на “твит” (Д.Трампа – ИФ), общедоступные данные показывают, что на самом деле “Нью-Йорк таймс” приводила выдержки из этих документов за день то того самого “твита””, – подчеркнул М.Касовиц.”

blogs.informator.news/nyineshnyaya-ukraynskaya-vlast-ustrayvaet-rossyjskyj-rezhym/

Нынешняя украинская власть устраивает российский режим
ЮРІЙ КАСЬЯНОВ  07/06/2017 – 22:21

По національній й віросповідній ознаці ця панівна меншина є такою самою яка була і в СРСР 1930-их рр. Але і ці швондєри не зможуть вбити український народ й українську державу, бо українці стосовно них не мають ніякої поваги і страху. І головне тому що час їх сомнища закінчується. Межу пролитої невинної крові ніхто не зможе переступити.

Путін, на мою думку, хоче їх поміняти на таких як Опоблок і біле братство ЮВТ, як на нову мітлу. і тільки.

Було би тут царство антихриста насаджене союзом Тімошенко-Путіна і залишків партії регіонів (Рабіновича, Мураєва і т.д.)

blogs.informator.news/poky-ne-rozstavymo-krapky-nad-tym-scho-bulo-20-rokiv-tomu-nazad-tyh-pir-u-nas-budut-shokoladni-koroli-hazovi-pryntsesy/

Поки ми не розставимо крапки над тим, що було 20 років тому назад, до…
ІГОР МОСІЙЧУК  08/06/2017 – 11:39

Довіра в суспільстві, без котрої не може жити жодна спільнота, повернеться тільки після відновлення справедливості; тоді коли вбивці і злодії будуть належно покарані.

Прошу уточнити, ви за кого тоді галасували? За Безлєра з Гіркіним? Чи за Рабіновича з Фельдманом?

Чим лучшє? Газова угода імені Тімошенко нанесла шкоди Україні і українцям на суму 30 мільярдів у.о.

blogs.informator.news/putyn-pereyhral-donbasskyh-novorossov/

Путин переиграл донбасских “новороссов”
ОЛЕНА СТЕПОВА  09/06/2017 – 16:52

Сподіваюся що в керівництві РФ є люди котрі розуміли або вже зрозуміли що проект Новогосія був і є не тільки антиукраїнським, а і антиросійським, вже з самого початку. З віршиків Бродського, з тверджень Сахарова (що кожна область має стати незалежною державою), з масонських фантазій Солженіцина (в його творі “Как обустроїть Росію”), з масових вбивств сомнищем сатани (під кришою спецслужб) мільйонів українців (засобами наклепів, отрут, ультразвуку, радіоактивних речовин), з газових угод імені Путін-Тімошенко, з мародерства українського Криму, з війни на Донбасі, з санкцій проти РФ, з зростання недовіри до РФ і до росіян у світі.

Висловлювання “ліс рубають щепки летять” появилося на початку ХХ століття, і не з уст якогось історичного імперця, типу Йосипа Сталіна чи когось іншого, а в книзі-антиутопії Герберта Уельса, котру звісно що читав Сталін, на відміну від нонішніх ліберастів. Новогосія є ворогом і гріхом РФ і тому ця держава дає можливість Новогосії згинути “природним шляхом”. І це правильно.

Украина либо милитаризируется, либо дождется прихода “русского мира”
ЮРИЙ КАСЬЯНОВ  11/06/2017 – 11:29

Хто може мені назвати Армію котра є “говорящей на разних язиках”? Чи в статті пишеться не про військову справу в Україні, а про масонські космополітичні фантазій (у котрих є місце тільки народу й державі Ізраїль)? До появи держави Ізраїль масони прагнули перемоги Третього Рейху, до Третього Рейху прагнули всесвітньої перемоги Троцького, а ще раніше всесвітньої перемоги антихриста Наплюйона… І т.д.

Навіть в Швейцарії мова Армії є однією, хоча такої нації як швейцарці немає, як і немає швейцарської мови. В Швейцарії немає також ніякої полікультурності, там є лише домовленість між чотирьома діаспорами, а усі інші є в Швейцарії чужаками, зважаючи на ментальність громадян Швейцарії і на їх залізо-бетонне міграційне законодавство.
Це Ірак, Югославія, Сірія і Лівія були полікультурними, як і український Донбас. І де вони зараз?

В США і в Канаді також немає реально ніякої полікультурності, там кожна діаспора живе сама в собі, уникаючи мордобою з членами інших діаспор, можливо тому що там мордобій завжди закінчується чомусь стріляниною. Там часто можна зустріти столітніх дідусів і бабусь, які, проживши практично усе життя в США, не мали потреби вивчити навіть англійську мову. І корінним народам США і Канади дуже не подобається мовна політика їх держав, бо вона є явно дискримінаційною стосовно їх мов, бо в них іншої землі немає.

blogs.informator.news/ukrayna-horonyt-ymperyy/
Украина хоронит империи
ЮРИЙ БУТУСОВ  11/06/2017 – 09:54

Не існує жодної наукової праці, котра би доводила що імперії заперечують свободу людини. В часи імперій багато народів дозрівали до своєї власної державності, що однозначно було проявом наявності достатньої свободи в тих імперіях.

Реч Посполита зникла по тій же причині що і Російська імперія, Австро-Угорська імперія, Німецька імперія, Османська імперія, Татаро-монгольська імперія й інші, в тому числі і неімперії. Вони усі за століття до розвалу відміняли кримінальну відповідальність за вчинення ритуального вбивства. Зникли, бо держава перед Богом і перед людьми є найперше озброєним захисником від зла, а найвищим проявом зла було, є і буде завжди ритуальне вбивство. Українці Микола Гоголь, Олександр Даль, Тарас Шевченко, й інші критикуючи практику ритуальних вбивств, реально рятували російську імперію, а не руйнували. Українці творили, а не знищували, в тому числі й імперії…

blogs.informator.news/protesty-u-moskoviji-tse-impotentsiya-kripakiv/
Протести у Московії – це імпотенція кріпаків
ІГОР МОСІЙЧУК  13/06/2017 – 11:38

Німці вже стимулювали бунти в Росії, наслідки були катастрофічними для німців і для усієї Європи…

Потрібно провести в РФ референдум про входження їх у склад України, на правах автономії.

blogs.informator.news/rada-maje-bez-zvolikan-pryjnyaty-potuzhnyj-promyslovo-investytsijnyj-paket-reform/

Рада має без зволікань прийняти потужний промислово-інвестиційний пакет реформ
ВІКТОР ГАЛАСЮК  12/06/2017 – 19:29

Спочатку потрібно відновити довіру в суспільстві. Довіра є основою для розвитку економіки. Посилити відповідальність за шахрайство і за фінансові спекуляції, ліквідувати клановість, ухвалити закон про зброю для громадян. і т.д. А найперше потрібно повернути на роботу виконавців вищої міри покарання.

informator.news/kolyshnya-spivrobitnytsya-mininformatsiji-ta-politsiji-ahituje-proty-perejmenuvannya-prospektu-shuhevycha/
Колишня співробітниця Мінінформації та поліції агітує проти перейменування проспекту Шухевича 
14/06/2017 – 11:09

Ватутіна після поранення, легкої чи середньої тяжкості, вбили в лікарні, в котру він навіть відмовлявся йти, бо він знав що його можуть там вбити, будучи свідком особливо тяжких злочинів клану старогускіх. Поранили Ватутіна там де перебував загін серійного вбивці клану старогускіх Судоплатова. Про знаходження там бандерівців відомостей немає. А тепер старогускіє, вбивці генерала Ватутіна, виступають проти перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича… Як це можна зрозуміти? Мабуть тому що Ватутіна вони менше ненавидять як Шухевича і тому що він є менш актуальним в сьогоденні.

blogs.informator.news/chomu-osvicheni-kreatyvni-ukrajintsi-ne-mozhut-zdijsnyty-ekonomichnyj-proryv/

Чому освічені і креативні українці не можуть здійснити економічний прорив
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ  14/06/2017 – 23:48

Аби утримати економіку з достатком фінансового забезпечення і без інфляції, то потрібно найперше володіти певним рівним знань і досвіду; не тільки з фінансів, а і з економіки реальних промислових підприємств. Таке є свого роду мистецтвом. Для цього мало бути членом панівної секти і базарним баригою. А от утримувати економіку у стані грошового голоду це нескладно.
В 1990-их тодішня панівна меншина знала ким вона є але мала більше совісті, тому дозволила підприємствам натуральний обмін товарами, що давало економіці більше шансів для виживання.

В ЄС є якась резолюція з Брюселю, котра обмежує дефіцит бюджету країн ЄС до 3%, у кабміні Гройсмана аж 2%.
Наявність таких обмежень свідчить найперше про низький рівень кваліфікації управлінців. Тому, в даному випадку, Гройсман тими 2% послав усім те шо тепер називають “месінжем”, що його айкю є нижчим на 33% від інших, також не зовсім компетентних.. (видалили)

blogs.informator.news/v-ystoryy-zoy-kosmodemyanskoj-est-odna-nebolshaya-no-klyuchevaya-lozh/
В истории Зои Космодемьянской есть одна небольшая, но ключевая ложь
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО  15/06/2017 – 16:44

Священиків топили в річках, тобто “страчували в позасудовий спосіб” (по простому вбивали), члени злочинного угрупування з назвою “Союз войовничих безбожників”. Котрі називали членів компартії опуртуністами (ліберастами по сучасному) і тому серед них членів компартії було менше 1 (ОДНОГО) %. Як і в ЧК-ОГПУ членів партії, в 1920-30-их роках, було менше 1 %. Як і серед серійних вбивць з угрупування “Торгсін”.
Комуністи тоді були владою, тому зазвичай малювали священикам кримінальні справи, а вже потім вбивали засобами держави, серед котрих утоплення засуджених не було.

Може Зоя Космодемянська, на початку війни, почула рішення ЦК партії про ліквідацію угрупування серійних вбивць з назвою “Союз войовничих безбожників”, тому пішла добровольцем на фронт, бо сприйняла це як навернення до Церкви держави. А там її спрямували у військову розвідку, конкретно в ДРГ, бо була вмотивована воювати. Де начальство її, 18-ти літній дівчині, намалювали красиво чому потрібно палити це село…Це вони вміли. Солдати виконують накази, а вже потім їх обговорюють. Знищення інфраструктури, будинків де квартирували окупанти, не є незаконним наказом. Згідно сучасних женевських угод, у випадку коли в будинку є два окупанти і один цивільний то знищення такого будинку вже не буде військовим злочином.
В особі самої Зої Космодемянської обману не бачу, будучи бандерівцем.

Кажу з власного досвіду, коли ви не вивчили історії ритуальних вбивств то ви ніколи не зрозумієте історії СРСР.

Забанили мене за “спам і за незаконну рекламу.”

ДРГ не ходили тоді на глибину 40-60 км, тільки до 30 км. максимум, і вони виконували конкретні завдання в конкретному населеному пункті. Потім назад. Зоя ніяких рішень сама не приймала, де наказували йти тули і йшла. Ворожі війська можуть бути на любій відстані від фронту, тоді від Москви до Ламаншу.
Війна це особливий вид життєдіяльності, на межі життя і смерті, тому солдатів з передка доцільно передавати на суд Божий, а говорити про дії тих хто розв`язував війни.

Мобілізований і доброволець в армії, особливо в часи війни, мають однаковий статус. Звісно що в розвідку беруть тільки вмотивованих воювати. Розвідник знає тільки те що йому сказано в наказі, а задавати там зайві запитання не прийнято. Він не знає для чого і чому він виконує конкретне завдання, вже тому що він може потрапити в полон, де звісно, до розстрілу, про усе запитають “з прістрастієм”.
Женевські конвенції не розповсюджуються на військових ДРГ і на партизан, які потрапили в полон.
Член ДРГ перебуваючи за лінією фронту має статус солдата, слідчого, прокурора, судді і виконавця вищої міри покарання. Так було і є в усіх Арміях світу. Тому з такими законними повноваженнями є дуже тяжко чи взагалі неможливо вчинити злочин. Війни починаються не з першого пострілу солдата, а з поширення в суспільствах певних збочених світоглядів, красивих на вигляд і людоїдських по суті, пропагованих серійними вбивцями. А кров солдат й цивільних на війнах є тільки очищенням суспільства від тих злих світоглядів. Тому не варто судити солдат. Від сотворення світу до потопу пройшло тільки 17 століть, і цей первинний світ загинув, бо там не було солдат і виконавців вищої міри покарання; але серійні вбивці там вже були.

blogs.informator.news/desat-prychyn-chomu-ya-proty-kyjivprajdu/

Десять причин, чому я проти маршу ЛГБТ у Києві
ІГОР МОСІЙЧУК  16/06/2017 – 10:40

До цього потрібно додати що виховання терористів й інших серійних вбивць завжди починається з заперечення віковічного твердження що “Бог створив людину як чоловіка і жінку”. З прививання певної сутнісної іншості. Що виконують зокрема і гейпаради й певні сучасні новації в шкільній програмі.
Це я не в книжці прочитав, а здобув переживши певну кількість спроб вбивства.

Серед серійних вбивць є біля 5% жінок, й більшість з них є також зі зміненою сутністю; над ними було проведено глибоке обрізання, наьагато глибше як це роблять на Сході жінкам аби пригнітити їх статевість, внаслідок чого вони стають довічними дітьми, без статевості і без моралі, зі звичкою вбивати.

blogs.informator.news/padinnya-zhyttjevyh-standartiv-ukrajintsiv-je-osoblyvo-pomitnym-na-tli-bahatyh-susidiv-z-es/

Падіння життєвих стандартів українців є особливо помітним на тлі багатих сусідів з ЄС
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ  16/06/2017 – 17:2

Потрібно дати можливість підприємствам, зокрема і селянським господарствам, вибирати як сплачувати податки, грішми чи продукцією котру вони виробляють І дозволити натуральний обмін товарами для підприємств, котрі вибрали сплату податків товарами. Бо фінансова система в Україні пожирає величезну частину кінцевої вартості товарів, вона є непідйомною для більшості субє`ктів господарської діяльності.

blogs.informator.news/hrechka-vmesto-zarplatyi-takovyi-realyy-osvobozhdennoho-donbassa/

Гречка вместо зарплаты — таковы реалии “освобожденного” Донбасса
ДЕНИС КАЗАНСКИЙ  16/06/2017 – 21:44

В 1990-их в усій Україні отак гречкою чи іншим товаром виплачували зарплати і тоді я, як і більшість українців, жили краще як сьогодні, при пануванні інвестиційних банків і базарних бариг.
Казанскій, ви пропагуєте ОРДЛО чи інвестиційних банкірів з базарними баригами? Прошу уточнити.

( Видалили і забанили “за спам і за незаконну рекламу”)

Монетарні послуги для економіки і для громадян не є безкоштовними, зокрема в Україні вони є дуже дорогими, від 25% до 50% кінцевої вартості товарів. Тому при тотальному бартері в 1990-их українці жили значно краще я при сучасному монетаризмі.
Казанскій, ви кого пропагуєте ОРДЛО чи монетаристів? Прошу уточнити. Чи ви не в темі?

http://blogs.informator.news/ukrayne-nuzhen-novyij-nastoyaschyj-natsyonalyzm/

Украине нужен новый, настоящий национализм
ЮРИЙ КАСЬЯНОВ 17/06/2017

“націоналізм Ататюрка” вже успішно здох в Туреччині. А те що мріяли “отци-основатєлі” масонерії в США (державу США заснував американський народ), вже часто змінювалося до невпізннання і самими масонами.

Спроба створити инаціоналізм без нації є тількии різновидом космополітичних світоглядних збочень.

Твердження що “мову ужє давно нікто нє ущемляєт” є нахабною лжею. Українська мова була і є об`єктом військової й інформаційної агресії гускіх. І не тільки з 2014 року. Тільки засоби знищення української мови вдосконалился.

http://blogs.informator.news/hosudarstvo-dolzhno-borotsya-s-vrazhdebnoj-propahandoj/

Украина должна должна бороться с террористами методами Израиля
АНДРЕЙ КАПУСТИН 18/06/2017

Я проти того аби українці переймали військовий чи поліцейський досвід в Ізраїля, бо вони вже давно отримували перемоги у війнах. Очевидно там вже закінчилися їх солдати виховані українцями в Україні. Там їхній наркоман зміг ненавмисно спалити пів сотні поліцейських. І тому що кожна Армія завжди може переймати досвід інших тільки від народів з тотожним до свого народу світоглядом. По іншому просто нічого доброго не вийде. Маємо американців, європейців, китайців, японців… можемо піонерити досвід і в росіян на країній випадок.

В Україні є установи, які допомагають людям правильно управляти особистими фінансами ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 18/06/2017

Пропоную в Україні організувати платні курси з вивчення історії Китаю, найперше для китайців. Оплата бартером, Монетаристам вхід після церковного обряду зречення від сатани. Бо коли предки українців гуни окупували північну частину Китаю, по річку Яндзи, то першим ділом ліквідували там грошову систему. Внаслідок чого китайські партизани повернулися до мирного життя, отримавши від українців і свою рівну частку землі, відібрану у лихварів. А пізніше і південні китайці запозичили досвід українців, а потім і об`єдналися з українцями, забезпечивши право на китайську мову як державну. З тих пір і настали в Китаю століття процвітання за україно-китайських династій Тан і Сін.

На війні хитрість і неправда, адресована ворогу, не є запереченням етики.

http://blogs.informator.news/hosudarstvo-dolzhno-borotsya-s-vrazhdebnoj-propahandoj/
Государство должно бороться с враждебной пропагандой
ВИКТОР ТРЕГУБОВ 19/06/2017
На війні хитрість і неправда, прямо чи опосеродковано адресована ворогу, не є запереченням етики для журналіста, військового чи для держави. Те що ЗМІ України розкидані по олігархах ще не гарантує інформаційну безпеку для українців. Олігархи між собою завжди зможуть доовитися.
9 травня на одне радіо запросили депутата Томенка, Усе було дуже гарно, доки він не назвав там Азірова і Табачніками біло
білетниками (тими хто ухилився від служби в Армії), що є правдою, але Томенка відразу вирубали з ефіру за якусь невідому ізму й більше депутата Томенка в Змі не чути…

http://blogs.informator.news/kuchma-hlavnyij-vynovnyk-bedstvennoho-polozhenyya-ukraynyi/
Советское образование порождало безграмотность
СТАНИСЛАВ КУКАРЕКА 23 /06 / 2017
Після Другої світової війни в Європі і в США японські автомобілі вважалися найгіршими, про них складали анегдоти як і про наших Запорожців, вони були найдешевшими автомобілями. Але японці, на відміну від радянських автомобілебудівників, уважно, через станції техобслуговування, відстежували типові поломки і усували їх причини, крок за кроком. А у нас вирішили що краще, економічно доцільніше, торгувати запчастинами ніж якістю підвищувати ціну самого автомобіля. Японці були по своєму правими, а наші по своєму, бо були інші економічні правила гри. Тому освіта тут ні до чого. Більшість сучасних виробників таки перейняли радянський досвід виробництва, вже проектують типові поломки обладнання, котрі можуть усунути тільки вони. І спокушають початковою низькою ціною товару.
Що стосується військової техніки то вона вже за визначенням є одноразового використання, при повномаштабній війні, тут головне кількість, а не якість. Танки Рейху були кращими, як і літаки, але їх було менше як в СРСР; наслідок війни нам відомий.
Не знаю як кому, а мені поталанило з вчителями…

Поняття голокост появилося тільки в 1960-их, а саме історичне явищПісля Другої світової війни в Європі і в США японські автомобілі вважалися найгіршими, про них складали анегдоти як і про наших Запорожців, вони були найдешевшими автомобілями. Але японці, на відміну від радянських автомобілебудівників, уважно, через станції техобслуговування, відстежували типові поломки і усували їх причини, крок за кроком. А у нас вирішили що краще, економічно доцільніше, торгувати запчастинами ніж якістю підвищувати ціну самого автомобіля. Японці були по своєму правими, а наші по своєму, бо були інші економічні правила гри. Тому освіта тут ні до чого. Більшість сучасних виробників таки перейняли радянський досвід виробництва, вже проектують типові поломки обладнання, котрі можуть усунути тільки вони. І спокушають початковою низькою ціною товару.
Що стосується військової техніки то вона вже за визначенням є одноразового використання, при повномаштабній війні, тут головне кількість, а не якість. Танки Рейху були кращими, як і літаки, але їх було менше як в СРСР; наслідок війни нам відомий.
Не знаю як кому, а мені поталанило з вчителями…

http://blogs.informator.news/kuchma-hlavnyij-vynovnyk-bedstvennoho-polozhenyya-ukraynyi/
Семьдесят шесть лет тому организаторы Холокоста напали на организаторов Голодомора
ЯН ВАЛЕТОВ 22 / 06 / 2017
22 червня 1941 року відбулося розв`язання війни членами секти, котра управляла в СРСР і в Німеччині, з метою масового людиновбивства українців, німців, білорусів і т.д. Гітлер, Гімлер, Гебельс, Розенберг, Еріх Кох, Каганович, Молотов, Хацаєвич, Косіор, Пєтровскій, Судоплатов й інші були тими кого Іван Богослов називав сомнищем сатани.

Польща стала “найбільшою жертвою Другої світової війни” бо вписала у свої людські втрати усіх жителів Західної України, Західної Білорусі й частини Естонії, котрі вийшли зі складу Польщі. Статистика таки велика сила. Англійці чомусь не вписали у свої жертви жителів втрачених ними колоній за результатами цієї війни? А могли…

http://blogs.informator.news/kuchma-hlavnyij-vynovnyk-bedstvennoho-polozhenyya-ukraynyi/
Українці звикли жити у полоні ілюзій і чекати на економічне диво
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 21/06/2017

А що доброго мають українці від експорту, окрім загадково отриманих цифр статистики? Цукор 4 сорту в найкращому випадку і “рафіновану олію”, отриману з імпортованого гліцерину (66%), води (20%) й іншої токсичної хімії? Все краще вивозиться, а нам залишається тільки обїдки зі смітника в красвій
упаковці.

http://blogs.informator.news/ukrajina-prahne-evrosoyuzu-ale-z-bidnyakamy-boretsya-zovsim-ne-po-jevropejsky/
Україна прагне до Євросоюзу, але з бідняками бореться зовсім не по-європейськи
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 24/06/2017

Потрібно дати можливість підприємствам, зокрема і селянським господарствам, вибирати як сплачувати податки, грошами чи продукцією котру вони виробляють І дозволити натуральний обмін товарами для підприємств, котрі вибрали сплату податків товарами. Бо фінансова система в Україні пожирає величезну частину кінцевої вартості товарів, вона є непідйомною для більшості суб`єктів господарської діяльності.

Тоді буде реальна альтернатива фінансовій спекуляції. Або/і повертати на роботу виконавців вищої міри покарання, ввівши вищу міру покарання за фінансові спекуляції на суми вищі 100 мінімальних зарплат.

http://blogs.informator.news/kuchma-hlavnyij-vynovnyk-bedstvennoho-polozhenyya-ukraynyi/

Кучма – главный виновник бедственного положения Украины
СОЛОМОН МАНН

В статті потрібно ще вказати що у владі держави не було ніколи Кравчука, Фокіна, Звягільського, Кінаха, Тімошенко, Азірова й інших членів завідомо непідсудного сомнища. Шо був тільки Кучма

http://blogs.informator.news/datu-22-yyunya-pora-zabyivat-y-otpravlyat-na-svalku-ystoryy/
Дату 22 июня пора забывать и отправлять на свалку истории
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 25 / 06 / 2017

“Тоді коли забувають попередню війну розпочинається нова війна”.
День скорботи і поминання жертв війни немає ніякої риси побєдобесія.

УРСР принаймні формально мала статус держави. А сучасна Україна є спадкоємницею УРСР; коли відмовитися від цього, то мабуть поляки, мадяри і румуни згадають про свої колонії в Україні і забажають їх повернути. Тобто спричинить нові війни.

Відміна 22 червня як Дня скорботи і поминань жертв війни буде вигідне тільки послідовникам Гітлера, Гебельса, Гімлера, Розенберга, Еріха Коха, Кагановича, Молотова, Хацаєвича, Косіора, Пєтровского, /…/, Стрелкова, Бездєра, Гіві….

http://blogs.informator.news/otsutstvye-trybunala-nad-kommunyzmom-stalo-prychynoj-vojnyi-v-ukrayne/
Отсутствие трибунала над коммунизмом стало причиной войны в Украине
ЯН ВАЛЕТОВ 25 / 06 / 2017

Поняття “гуманізм” не є тотожним поняттю “людяність”. Гуманізм це “сукупність поглядів”, одна з численних ізм, котра зокрема трактує людяність як “прояв недосконалості людського розуму”. Гуманізм це бренд сучасних гностиків. Ленін, будучи фактично засновником вітчизняного релігієзнавства, знав це, тому і заповів аби його не називали гуманістом. В СРСР Маркса, Енгельса, Троцького, Кагановича, Молотова, Хацаєвича, Косіора й інших людоїдів, в друкованих виданнях, називали гуманістами, а Леніна ні. Реально не було ніякої денацифікації після Другої свтової війни, лише був суд над військовими злочинцями переможеного Третього Рейху і глибинна демілітаризація Німеччини. Шо може наклали табу на твори винахідника соціального дарвінізму (невідємної складової нацизму) з Кракова Людвіга Гумпловича? Тому і відбулася військова агресія супроти українського народу в Криму і на Донбасі.

Перед розстрілом польських військовополонених в Катині їх спочатку ретельно дослідили. Зокрема вияснили хто з них є симпатиком СРСР, а хто ні. Але розстріляли чомусь тільки симпатиків СРСР. Кажуть що списки переплутали. Тодішнього керівника Берію розстріляли зокрема і за “розвал Кавказського фронту”, тобто за державну зраду.
А потім чоловічки панівної в СРСР секти показали окупантам місця захоронення розстріляних, внаслідок чого вибухнув міжнародний скандал. Міжнародна спільнота думала як врятувати від кровавого ГБ ще живих польських військовополонених, так виникла армія Андерса (насичена НКВД-истами, далекими від польської національності, і дозвіл на її перехід на Західний фронт, через Персію й Близький Схід. Потім відбулися масові вербування НКВД поляків, які служили Третьому Рейху (їм дозволили ставати солдатами армії Андерса) і розповзання цієї агентури по усьому західному світі. А пізніше зміна політичної карти Близького Сходу, тисячами фахівців з СРСР, закинутими туди під прикриттям армії Андерса. І т.д.

http://blogs.informator.news/imovirnist-vijn-na-planeti-sylno-zroste-u-dvadtsyatyh-rokah-nynishnoho-stolittya/#
Імовірність війн на планеті сильно зросте у двадцятих роках нинішнього століття
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 26 / 06 / 2017

Маркс в “Капіталі” аналізував лише промисловий капітал, залишивши поза увагою фінансовий і торгівельний капітали. Тоді як усі історичні економічні кризи були спричинені фінансистами, фінансовим капіталом. Тому Маркс не тягне на пророка, бо не врахував усі фактори впливу в економіці. Дослідження душку капіталізму Макса Вебера є значно кращим як розрекламований “Капітал” Карла Маркса.

http://blogs.informator.news/zadornov-prevratylsya-v-moschnoe-orudye-propahandyi-vojnyi/
Задорнов превратился в мощное орудие пропаганды войны
САША СОТНИК 29 / 06 / 2017

На мою думку Задорнов завжди був в резерві сомнища сатани, так сказати на запасній лавці, а тепер його тільки покликали на роботу за призначенням. До того він тільки набивав собі авторитет й інколи опосередковано надавав послуги своєму сомнищу, але на передок його ще не посилали.

http://blogs.informator.news/podolannya-marhinalizatsiji-ukrajiny-zajme-ne-menshe-dvadtsyaty-rokiv/
Подолання маргіналізації України займе не менше двадцяти років
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ

Потрібно повертатися до натурального обміну товарами і до сплати податків товарами і послугами.
Київська Русь почала розвалюватися після того як князя Володимира Великого його візантійська дружина намовила ввести грошові знаки.
Коли в Китаї вперше ввели грошові знаки, бронзові монети, то там жило 50 мільйонів людей, а коли українські окупанти (гуни) віднміняли ці грошові знаки як явне зло, то в Китаю залишалося лише 7,5 мільйонів людей; лихварі вимордували…

Чи потрібен Львову “Альфа-джаз” від російського олігарха
ВІТАЛІЙ ПОРТНІКОВ 29 / 06 / 2017

Мені цей діаспорний джазовий фестиваль не потрібен, бо джазу немає місця в українській культурі (він виховує паразитів і подонків), цей фестиваль реально є пропагандою гуского міра і царства антихриста. Зациклення на майбутньому часто чи завжди приводить людину до сатанізму. Відомий історик А. Тойнбі визначав сатанізм як “крайню форму футуризму”.

http://blogs.informator.news/ukraynskaya-problema-v-tom-chto-ad-sovetskoj-tsyvylyzatsyy-vnutry-nas-samyh/
Почему треть россиян боятся вторжения украинской армии
КИРИЛЛ САЗОНОВ 30 / 06 / 2017

Потрібно на кордоні України з РФ вивісити таблиці з написом “Українці найкращі у світі окупанти. Поспішайте замовляти.” І з картинкою усміхненого військового ЗСУ.

Коли держава починає на кордонах будувати стіни, то це вже є проявом занепаду. Сусіди мають або боятися провокувати до війни або бажати бути окупованими, коли нездатні бути просто друзями.

http://blogs.informator.news/suschestvuyut-kak-mynymum-try-varyanta-masshtabnoj-destabylyzatsyy-sytuatsyy-v-ukrayne/
Существуют, как минимум, три варианта масштабной дестабилизации ситуации в Украине
АЛЕКСАНДР КОЧЕТКОВ 1 / 07 / 2017

То шо, Коломойський є лєволюціонелом?

http://blogs.informator.news/vtorzhenye-na-donbass-byilo-vyinuzhdennyim-y-krajne-nezhelatelnyim-dlya-kremlya/
Вторжение на Донбасс было вынужденным и крайне нежелательным для Кремля
ЮРИЙ КАСЬЯНОВ 2 / 07 / 2017

Коли український Крим змародерили то Путін перший раз пояснив це мародерство бажанням “защітіть людєй Крима от антісімітізма”. Певнє він і в серпні 2014 защіщал Гіві, Безлєра, Стрелкова і т.д. от антісємітізма?

http://blogs.informator.news/nash-sehment-internetu-typovyj-zhinochyj-kolektyv/
Наш сегмент Інтернету – типовий жіночий колектив
ОЛЕКСІЙ АРЕСТОВИЧ 3 / 07 / 2017

Аби нація була здоровою потрібно аби не менше 80% людей жило в селах і працювало на землі.
Не варто ототожнювати жінку і місто, жінка в місті є зазвичай такою самою загнаною і неприродною як і чоловік. Жінка мусить перейматися дрібницями, бо буденність (царина жінки) складається з дрібниць, котрі ніколи не є в буденності зайвими. Тоді як на війні (царині чоловіка) дрібниці є маловажливими; бо там “або пан або пропав”.
В західній філософії є поняття “свята буденність”, у нас такого немає.
Бог допускає війну (не дає, а допускає), бо людська кров є головним чинником в історії людства (обдарованого Богом свободою).

http://blogs.informator.news/ukraynskaya-problema-v-tom-chto-ad-sovetskoj-tsyvylyzatsyy-vnutry-nas-samyh/
Украинская проблема в том, что ад советской цивилизации – внутри нас самих
ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 03 / 07 / 2017

Новогосія розпочалася не з діянь Совдепу, а з виступів і писань професійних дисидентів; Бротського (літератора-українофоба), Сахарова (стверджував, що кожна область в Україні має стати незалежною державою), Солженіцина (написав антиукраїнську книгу “Как обустроїть Россію”), Драча (стверджував в Раді що Україна і українці є для блага гускіх) і т.д. В них не було ніякої совковості, лише віковічна біснуватість. Що їх попередник Генріх Ієгуда, народжений в Польші і розстріляний комуністами в 1930-их, був совком? Совковість це політика чи єресь в політиці, а двоєдушність це етично-віросповідно-світоглядне збочення.

http://blogs.informator.news/rossyyane-ne-sovsem-lyudy-v-nashem-ponymanyy-etoho-slova/
Россияне – не совсем люди, в нашем понимании этого слова
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 04 / 07 / 2017

До 1996 року в Україні діяла виняткова (ісключітєльная) міра покарання — розстріл. Вищою мірою покарання і тоді називалося ув`язнення на 15 років, а розстріл ВИНЯТКОВОЮ. Потім розстріл в Україні відмінили внаслідок впливу і за гроші сомнища серійних вбивць. Бо серійні вбивці себе відчувають дискомфортно в країні де працює виконавець виняткової міри покарання. Розстрілювали тоді злочинців за вбивство двох і більше людей. Могли розстріляти і за вбивство однієї людини, при обтяжуючих обставинах разом з нанесенням тяжких ушкоджень іншій людині. Також могли розстріляти і подільника серійного вбивці, який сам прямо і не вбивав, але був членом банди чи клану і був присутнім на місці злочину.

В 1944-45 роках найбільше кричали “вбий німця” соплемінники і одновірці Адольфа Гітлера, Гімлера, Гебельса, Йосипа Менделя, Розенберга, Еріха Коха, котрі звісно що німцями і християнами не були.
Але це таке, головне для нас полягає у тому що внаслідок закликів “вбий німця”, і відповідно масових вбивств цивільних німців, німецькі солдати почали чинити запеклий опір Червоній Армії, що відповідно призвело до загибелі сотень тисяч червоноармійців, зокрема і українців. В останні два місяці війни Вермахт управлявся вже максимум на рівні окремих дивізій, бо Гітлер і його клан вже усе здали переможцям за свої шкури, а німці змушені були ще воювати через страх.

http://blogs.informator.news/polityky-usvidomyly-scho-vmity-pravylno-vytrachaty-hroshi-tse-nabahato-vazhlyvishe-nizh-jih-zaroblyaty/
В чем причина резкого роста небоевых потерь ВСУ
ЮРИЙ БУТУСОВ 7 / 07 / 2017

Припинити війну можна тільки перемогою, капітуляцією або відмовою від агресії. Тобто Україна може припинити війну тільки перемогою або капітуляцією.

Не бойові втрати є і в мирний час, по причині призову в армію членів сомнища сатани (серійних вбивць) і ворожої агентури, через нуль уваги до підбору колективу (роти, взводу, екіпажу на предмет сумісності), через погану підготовку особового складу ( володіння зброєю і технікою має доводитися до автоматизму, чого за два місяці досягти є неможливо). Коли я служив, то ми також випивали немало, але випадків травмувань через пянку не було (була краща підготовка і в тодішній горілці був лише етиловий спирт і вода).

Вторая мировая началась у нас намного раньше, нежели “ровно в четыре часа” в 1941 году
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 7 / 07 / 2017

17 вересня 1939 року в боях з польськими окупантами загинуло біля 400 бандерівців.

Ні перші ні другі большевики, ні в 1939 ні в 1944 роках, польських жандармів (й інших польських гебістів) не розстрілювали, бо вони або втекли в Румунію і дальше в Англію, або дружними рядами пішли в НКВС; боротися і надалі з українськими націоналістами. Можливо були лише певні ексцеси стосовно таких до приходу у Львів НКВС в обозі РККА.

http://blogs.informator.news/polityky-usvidomyly-scho-vmity-pravylno-vytrachaty-hroshi-tse-nabahato-vazhlyvishe-nizh-jih-zaroblyaty/
Політики усвідомили, що вміти правильно витрачати гроші — це набагато важливіше, ніж їх заробляти
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 7 / 07 / 2017

Потрібно відмовлятися від грошей і переходити на бартер і на сплату податків товарами й послугами. Тобто дати виробникам можливісь скинути з себе ярмо фінансово-паразитичної надбудови.

В 1991-1995 рр.,при тотальному бартері, я, як і більшість українців, жив краще як сьогодні. Люди тисячоліттями жили без грошей і знаходили способи оплачувати найману працю. Платили тим що люди споживають. Тоді у нас неформальною одиницею вартості усіх товарів була корова, відповідно усі знали скільки днів потрібно пропрацювати аби отримати корову. Також усі зщнали скільки овець, кіз чи свиней потрібно дати за корову. В інших народів таким мірилом вартості були вівці, верблюди, золото, срібло, мідь, залізо, мушлі і т.д. І головне, у такій безгрошовій формі оплати за товари немає місця для спекулянтів, злодіїв, інфляції, дефляції, дефолту, лихварству…
Банківські послуги ніколи не будуть безоплатними.

http://blogs.informator.news/prokurory-buduvatymut-piar-na-deputatskyh-spravah/
Слова Мальцева показали огромную дистанцию, на которую разошлись Россия и Украина
ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 7 / 07 2017

Нічого, найкращі у світі українські окупанти вирішать і цю проблему російського народу.

Варто і необхідно. В житті усе взаємозвязано, проблеми сусідів рано чи пізно стануть і нашими проблемами. Розділити чи зруйнувати значить створити нове “Дике поле”, на котрому проростуть чергові антихристи.

http://blogs.informator.news/prokurory-buduvatymut-piar-na-deputatskyh-spravah/
Прокурори будуватимуть піар на депутатських справах
ІГОР ПОПОВ 8 / 07 / 2017

Бачу що окремі депутати, які надавали безоплатні послуги панівному в Україні сомнищу сатани, не бажають йти “паровозами” за гріхи панівної секти. Можливо це є проявом залишків людяності у них?

Цей черговий цирк громадянина Лучензона мені дуже нагадує цирк Адольфа Алоїзовича з кодовою назвою “кришталева ніч” у 1938 році. Тоді Гітлер роками відмазував вбивць німців з числа діаспори гускіх нацистів, а потім, аби підняти свій авторитет, послав своїх тітушок бити вікна в домах своїх братків. Німцям, з промитими мізками, це дуже сподобалося, як і серійним вбивцям. Дешево й ефективно…

http://blogs.informator.news/cherez-prizvysche-ta-natsionalnist-rozenblata-namahayutsya-rozhanyaty-hvylyu-antysemityzmu/
Через прізвище та національність Розенблата намагаються розганяти хвилю антисемітизму
ІГОР МОСІЙЧУК 09 / 07 / 2017

Прошу подати визначення вжитого в статті гуского слова “антисемітизм”, бо не зовсім зрозуміло про що стаття.
Божий Закон забороняє інородцям й іновірцям панувати над українцями.

!0 липня, виявив радіацію на усій стежці городу біля дороги і на двох кокурузинах біля цієї стежки. Зняв шуфлею верх грунту і виніс за вїздної браму. Також там на фанері, також з радіацією, написав слово “Радіація”, й поставив так аби було видно з дороги.

Виявив радіацію на стежці від гаражних воріт до вїздної брами суцільно, довжиною біля 30 м.
Зрештою активізації діяльності жижо-штундиських терористів потрібно було очікувати, після погроз в мою сторону зі сторони працівників поліції (за те що я часто,це більше двох разів, звертаюся до них стосовно спроб вбивства отрутами) і поради мені іншого працівника поліції, спалити предмети, на котрі жидо-штундиські терористи нанесли радіацію, котрі я виніс з хати до брами. Мабуть таки це правда, що угрупування Арсенія Авакяна є озброєним загоном сомнища сатани (за визначенням св. Івана Боргослова)…

11 липня 2017 р, знову виявив радіацію на стежці городу біля дороги, явно свіжо нанесеної, вчора ввечері там вже радіації (значних доз) не було, після зняття мною верхнього шару грунту. Мабуть це вчинили жидо-штунди сьогодні вночі. Також хтось скинув фанеру з написом “радіація”, так аби не було видно напису. Ще раз зняв верхній шар грунту і привязав дротом попереджуючу таблицю з написом “радіація”. Перевірив стежку, граничних доз радіації немає.

14 липня, 11:20-11:50 год, газова атака іпрітом, задували в будинок через гаражні двері, з ділянки №34

http://blogs.informator.news/hosudarstvo-obyazano-obespechyt-veteranov-svoej-zaschytoj/
Почему все антиглобалисты живут в странах глобального мира
АРКАДИЙ БАБЧЕНКО 09 / 07 / 2017

Автор ставить явно некоректне запитання і мабуть плутає глобалізм зі святою Терезою. Там де немає глобалізму, там і немає проблем ним породжених, відповідно немає і антиглобалістів.
Ще і приписує капіталізму і глобалізму заміну ручної праці на механізовану чи автоматизовану… Серед винахідників техніки було дуже мало або і нуль членів анабаптиських сект придумавших віросповідний мотиваційний прибамбас, котрий спонукає сектанта до збагачення; відомий за назвою “капіталізм”

http://blogs.informator.news/hosudarstvo-obyazano-obespechyt-veteranov-svoej-zaschytoj/
Государство обязано обеспечить ветеранов своей защитой
ВИКТОР ТРЕГУБОВ 10 / 07 / 2017

Проблема держави і суспільства з ветеранами розпочинається вже з підготовки військових; бо насправді їх ніхто не вчить ліквідовувати ворога, вчать лише стріляти і і управляти військовою технікою. А потім, солдати, потрапивши на війну, ситуативно стикаються особливим видом життєдіяльності людини, з ліквідацією ворога, будучи до цього неготовими. На гашетку вони натискають, а от як далі це пережити ніхто їх не вчив.
Армія Римської імперії була професійною бо там в кожній бригаді (легіоні) був свій святий Лонгин сотник, тобто виконавець виняткової міри покарання, який вмів усе пояснити і навчити солдат, бо володів певними знаннями незмінними протягом кількох тисячоліть, котрі ще ніхто не виклав на папері. Професіоналами також були і запоріжські козаки, мабуть тому що над ними не тяжіли інтереси державного чиновництва і нікому було ізольовувати від товариства святих Лонгинів.
Римська імперія займала величезну територію але мало хто знає що чисельність її Армії ніколи не перевищувала 50 тисяч військових. І справлялися. Доти доки гускій імператор Риму Нерон не започаткував заміну виконавців виняткової міри покарання на членів зондер-команд, тобто на серійних вбивць. Заміняв месників Бога на “мстітєлєй народа Ріма”…

Напишіть що ви вже це просрали і не тратьте надаремно свій час і гроші українців.

http://blogs.informator.news/perehovory-schodo-ukrajiny-bez-ukrajintsiv-tse-prynyzhennya/
Переговори щодо України без українців – це приниження
ОЛЕГ ЛЯШКО 11.07.2017

Наразі можна впевнено казати, що переговори щодо України були проведені без чоловічків панівної секти в Україні. Може це і добре, зважаючи на те що ця секта є гускою і сатанинською. Але, по великому рахунку, справи є таки поганими.

Обама не мав можливості щось реальне і маштабне вчиняти проти країни-агресора, бо керівництво США було реально незрячим, тобто без достатньої інформації про те що відбувається у світі. Бо ЦРУ виглядало алегорично так: Ленглі, пальми, на пальмах сидять збичілі совєтологи і читають газету Хайфа-Таймс, а на основі написаного у тій гускій газеті малюють доповіді для керівництва США. Тому і відбулися провали США в Іраку і т.д. Тому Обама розпочав створювати нову спецслужбу — АНБ. З нуля.

http://blogs.informator.news/sbu-ta-mzs-mayut-unemozhlyvyty-provedennya-v-italiji-antyukrajinskyh-aktsij/
СБУ та МЗС мають унеможливити проведення в Італії антиукраїнських акцій
ДМИТРО СНЄГИРЬОВ 11.07.2017

Текст і висновки статті не відповідають гучній і фантастично-провокативній назві статті.

http://blogs.informator.news/ukrayntsyi-vedut-sebya-kak-aboryhenyi-kotoryim-moreplavately-pokazaly-krasyvyie-busyi/
Украинцы ведут себя как аборигены, которым мореплаватели показали красивые бусы
ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 12.07.2017

Портніков, вдавишся власною лживістю і ненавистю до українців. Твої братки вже так пограбували українців, що більше 90% українців вже нікуди не їздить і, ти більше, нікуди не літає, тому і не переймається перевізниками, шо внутрішніх гускіх окупантів шо іноземними. Чи це не твої колеги журналюги десятиліттями втирали українцям, через ЗМІ, “хороших іноземців” і що “Україна і українці є для блага внутрішніх гускіх окупантів”?

http://blogs.informator.news/istoriya-dovela-scho-kozhni-pivstolittya-lyudstvo-perezhyvaje-ekonomichnu-systemnu-kryzy/
Історія довела, що кожні півстоліття людство переживає економічну і системну кризи
ОЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 12.07.2017

Як на мене то в статті є багато економічного матеріалізму, тобто тверджень що економіка є незалежним субєктом історії. Що є притаманне марксизму, очевидно аби відмазувати фінансових спекулянтів. Хоча економіку таки творять люди.
Смію нагадати що рукописи Маркса успадкували олігархи, а не пролетаріат чи науковий світ. Ми знаємо його “Капітал”, “Філософські записки 1844 року”, і ще дещо дрібніше. А от його рукописи так і не були ще опубліковані. Мене не здивує коли виявиться що Маркс таки написав аналіз фінансового капіталу і аналіз торгового капіталу, але роботодавці дозволили друкувати лише аналіз промислового капіталу.
Хороший релігієзнавець би сказав що економічним кризам передує зростання кількості ритуальних вбивств. І був би правим, бо так воно і є. Що цей факт також будемо пояснювати в дусі економічного матеріалізму?

Щодо згаданого економіста Кондратьєва то його ймовірно в ЧК переконали пророкувати економічну кризу в США. А потім там вирішили, що він забагато знає…

Людство, в останні сто років, ходить кругами і це кроваве блукання чомусь називає прогресом.

http://blogs.informator.news/ukrayntsyi-kollektyvno-ustylayut-stranu-musorom/
Украинцы коллективно устилают страну мусором
СЕРГЕЙ ДИДКОВСКИЙ 14.07.2017

Львівський полігон це ділянка площею 12-14 гектарів. У Львові проживає біля 2% українців, тобто, по аналогії усі сміт тєзвалища для побутових відходів України мали би займати 14 х 50 = 700 гектарів (7 кв.км) , тобто, приблизно, 0,001% території України, а не 7%. Усе інше це полігони промислових підприємств або діяння тіньових прихватизаторів української землі (отримали на халяву ділянку “для сміттєзвалища”, вивезли туди по одній машині сміття на дві сотки і чекають зняття мараторію.
Сергій Дітковскій, прошу не обмовляти українців.

http://blogs.informator.news/proshenko-y-makron-napomynayut-praposchykov-yz-armejskoho-folklora/
Прошенко и Макрон напоминают прапощиков из армейского фольклора
ЮРИЙ КАСЬЯНОВ 13.07.2017

Кажуть що ставленик гускіх Макрон відновив допомогу Франції в оновлені ВМФ РФ. Але тепер вже кораблі, за технологіями Франції, будуть будуватися в РФ.

Ворогів не потрібно називати наркоманами, бо, згідно законодавства і людських понять, хворих не можна ліквідовувати.

Ворогів не потрібно просто так називати наркоманами, бо, згідно законодавства і людських понять, хворих не можна ліквідовувати.

http://blogs.informator.news/v-rade-predlozhyly-chytat-otche-nash/
В Раде предложили читать Отче наш
ВАСИЛИЙ АПАСОВ 14.07.2017

Текст молитви Отче наш не суперечить віровченю Магомета чи світогляду вегітаріанців. І навіь атеїстів, по великому рахунку..
Може автор статті хвилюється за тих депутатів, котрі пізнають своє божество, диявола, шляхом занурення у гріх (у злодійство, в обман, у вбивства…)?

http://blogs.informator.news/v-uchebnykah-buduscheho-proshedshye-try-hoda-budut-zanymat-vesma-pochyotnoe-mesto/
В учебниках будущего прошедшие три года будут занимать весьма почётное место
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 14.07.2017

В людей Середньовічя і давніших часів не було такого жанру як роман, тому вони лише описувало те що самі бачили. Вони могли помилятися але зазвичай не обманювали своїх читачів.
Натомість сучасний документообіг часто розходиться з реальним життям. Наприклад, коли когось з українців гускі терористи вбють іпрітом, заріном, клофеїном (й іншими отрутами), ультразвуком чи радіоактивними речовинами, то поліцаї першим ділом будуть вивчати вже наявні документи вбтого. Коли виявиться що вбитому за 60 років то напишуть що він “помер від старості”. Коли менше 60 років, то будуть вивчати інші документи вбитого, зокрема медичні, і коли там знайдуть якусь хронічну хворобу, то напишуть що вбитий “помер від цієї хвороби”. А коли в документах нічого не знайдуть то напишуть – “при огляді померлого слідів насильницької смерті не виявлено”.

Буде записано в історії українського народу, про сучасні часи; про ліквідацію гускіх терористів і агітаторів-прихватизаторів української землі, про війну на Донбасі, про мародерство українського Криму, про вбивство гускіми терористами більше 10 мільйонів українців (в Криму більше 800000, на Донбасі більше 1600000 і т.д), про фінансування гускім кланом і польськими спецслужбами анабаптиських сект з метою виховань серійних вбивць, про очорнення українців в ЗМІ… І т.д.

http://blogs.informator.news/v-rf-novaya-napast-romantyzatsyya-uholovnykov/
В РФ новая напасть – романтизация уголовников
ВИКТОР ТРЕГУБОВ 14.07.2017.

Кримінальний світ є засадничо незмінний, він чи не завжди користувався одними і тими понятями. Але ставлення до криміналітету є різне в різні часи. І це залежить від кадрового наповнення органів державної влади; коли владці (державні і духовні, починаючи від шкільного вчителя) відповідають моралі суспільства то до криміналітету ставляться негативно, а коли владці (державні і духовні) починають порушувати і кодекс честі криміналітету (бачіну, те що заборонено вчиняти криміналітету) тоді авторитет криміналітету природно зростає. І тут туристичні походи до “цивілізованого світу” нічого не змінять, як і пропаганда в ЗМІ фестивалів і кінопоказів.

Йде війна з Новогосією, а чинуші в Україні і надалі пропагують папіка Новогосії Солженіцина… Су*и безстижі.

http://blogs.informator.news/4356734567890-2/
Как один киевский беспризорник стал советским прокурором
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 15.07.2017

Перед розстрілом польських військовополонених в Катині їх спочатку ретельно дослідили; зокрема вияснили хто з них є симпатиком СРСР, а хто ні. Але розстріляли чомусь тільки симпатиків СРСР. Кажуть що списки переплутали. Тодішнього керівника Берію розстріляли зокрема і за “розвал Кавказського фронту”, тобто за державну зраду. Хоча найбільшим антикомуністом в тодішньому НКВС був Єжі Гідрольц.
А потім, в 1941, чоловічки панівної в СРСР секти показали окупантам місця захоронення розстріляних, внаслідок чого вибухнув міжнародний скандал. Міжнародна спільнота думала як врятувати від кровавого ГБ ще живих польських військовополонених, так виникла армія Андерса (насичена НКВД-истами, далекими від польської національності, і дозвіл на її перехід на Західний фронт, через Персію й Близький Схід). Потім відбулися масові вербування НКВД поляків, які служили Третьому Рейху (їм дозволили ставати солдатами армії Андерса) і розповзання цієї агентури по усьому західному світі. А пізніше зміна політичної карти Близького Сходу, тисячами фахівців з СРСР, закинутими туди під прикриттям армії Андерса. І т.д.

Якби не було Катині, то би не було би держави Ізраїль після Другої світової. На мою думку панівна секта в Польщі це розуміє тому більше розповідає про Катинь українцям і росіянам. Коли вони вже вбивць простили то для чого це знати нам українцям. Тільки шкода цього українського прокурора Миколу Зорю, справді його смерть є безглуздою; він був представником СРСР і цій державі ні розстріли в Катинь, ні масони гідрольци, ні держава Ізраїль, не були потрібні.

Усе потрібно перевіряти. Миколу Дмитровича Зорю вбили тоді коли він, під час Нюренбергського процесу, приїхав в Москву, з метою перевірити чи це не радянські літаки бомбили Угорщину 21 червня 1941 року, і хто це організував, тоді коли Рейх і Угорщина вже місяць були готові до нападу на СРСР.

http://blogs.informator.news/kredytnyie-kartochky-eto-ohromnaya-dyira-v-fynansovoj-bezopasnosty/
Кредитные карточки – это огромная дыра в финансовой безопасности
СТАНИСЛАВ КУКАРЕКА 15.07.2017.

Фінансові картки це маленька дірочка в в бездонному проваллі з назвою фінансова система. Тому пропоную замінити гроші бартером, разом зі сплатою податків товарами і послугами.

http://blogs.informator.news/lohyka-myrnoho-vremeny-ne-rabotaet-v-voyuyuschej-strane/
Логика мирного времени не работает в воюющей стране
ВИКТОР ТРЕГУБОВ 16.07.2017

З чого автор статті взяв що Польша є союзником України у цій війні?
Може він переплутав Україну з РФ, з Францією, з Ізраїлем, з Сірією, з Іділом?

Може ви і є інтелігентом, але етнології і аналізу текстової інформації ви точно не вивчали.

Ше напишіть що РФ не вчинила мародерства українського Криму.

http://blogs.informator.news/nuzhno-krytychesky-podhodyt-k-ystoryy-ukraynyi-dabyi-ne-povtoryat-chudovyschnyie-oshybky-proshloho/
Нужно критически подходить к истории Украины, дабы не повторять чудовищные ошибки прошлого
ЮРИЙ РОМАНЕНКО 16.07.2017

Цивілізація Шумерів прожила при совку біля 5000 років; при совку це значить при суспільній власності на землю і на засоби виробництва (там найперше системи зрошення полів), а також державний контроль і облік росподілу матеріальних благ (в Шумері була теократична держава і там старші чиновники були монахами, тобто їм не було сенсу красти).
Початок падіння Шумеру відбувся внаслідок зовнішньої агресії першої у світі регулярної армії Саргона Великого, озброєної тоді новітніми важкими луками. В Шумері було тільки народне ополчення, котре звісно що не могло протистояти регулярній армії. Потім Саргон Великий влаштував геноцид шумерів голодом…
Бо в сільської общини немає ніякого стимулу до розвитку. Міста в Шумері були лише культовими і оборонними центрами, навіть ремісники там зазвичай проживали у селах.
Загальна освіта була в шумерів, а розвитку не було. Люди насолоджувалися життям.

Столипін став мучеником, будучи вбитим членом сомнища сатани, але він і був волюнтаристом у своїх реформах; російські селяни таки не бажали, у своїй більшості, виходити з общини. Як і українські селяни, але українців з їх землі виштовхували об`єктивнні обставини — перенаселеність сіл. Ленін це врахував і не боровся з общиною, тільки її змінював, зокрема заборонив куркулів; за Леніна куркулями називали винятково лихварів. Чим і здобув авторитет серед селянства.

http://blogs.informator.news/karfahen-dolzhen-byit-razrushen/
Карфаген должен быть разрушен
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 19.07.2017

Переспів Юрія Гудименка і його роботодавців:

“Меня довольно часто обвиняют в юдофобии. Я, со своей стороны, обычно скромно с этим соглашаюсь.
Однако эта конкретная фобия вполне осмысленна, выпестована и обоснована. Просто потому, что я понимаю: чтобы Украина выстояла, Ізраїль должен упасть. Желательно — с обрыва. Ничего личного.
Поясняю на пальцах. Украина находится в зоне влияния Ізораїля, причём попытки Украины уменьшить уровень этого влияния всегда натыкались на жёсткую реакцию іудейського клану. Последнюю такую реакцию мы видим до сих пор, в виде оккупации Крыма, Донецка, Луганска и прилегающих территорий, організовану членами юдо-клану Бротскім, Сажхаровим, Солженіциним, Гіркіним, Гіві, Бехлером…
Это, разумеется, не первая ситуация в истории, когда два народа находятся в таких отношениях. Это даже в истории Украины и юдоклана не впервые — не залезая в дебри Гетьманщины, можно вспомнить события столетней давности, когда юдо-більшовицька Россия признала независимость украинского государства, а потом полезла на наши земли «ихтамнетами». «Народные республики», полностью контролируемые юдокланом, там тоже, кстати, были.
Так вот, история знает только один рецепт, как избавиться от большой назойливости юдоклана, которий пытается вас приобнять покрепче и повесить свой флаг над вашей столицей. Рецепт простой до безобразия: Карфаген должен быть разрушен.

Переспів Юрія Гудименка і його роботодавців (продовження):
Клан-агрессор должен полностью, стопроцентно углубиться в свою внутреннюю политику, тратить туда максимум ресурсов, желательно — в том числе ресурсы армейские. Все возможные людские, денежные, военные, материальные ресурсы должны падать в бездонную бочку внутреннего конфликта, чтобы ни копейки не оставалось для поддерживания конфликтов внешних. Гражданская война, поражение в войне от внешнего соперника, революция, даже какая-нибудь завалящая эпидемия чумы практически моментально превращают агрессивное пятно на карте в дворовую собаку, зализывающую раны. Чтобы клан-агрессор хоть ненадолго стал мирным, ему должно стать плохо. В идеале — смертельно плохо.
Смертельно плохо — это юдо-клан, развалившаяся на «народные республики»; это отсутствие единого центра принятия решений и борьба за право стать таким центром. Это внутренние войны, в которых Украина сможет играть роль арбитра и помогать, например, ополчению Хайфи воевать против Білібіджанской республики, или же наоборот.

Переспів Юрія Гудименка і його роботодавців (продовження):
Чтобы победить в войне, нужно стать сильнее противника. Для этого нужно усиливаться самому и ослаблять противника одновременно. А ничего не ослабляет противника сильнее внутреннего конфликта. Именно поэтому моя юдофобия строга и выдержана, потому что она необходима. Потому что, чтобы украинцам было хорошо, юдоклану должно быть плохо. Потому что землетрясение с человеческими жертвами в Ізраїлє — это миллиард долларов, который она потратит не на зарплату «ихтамнетам» в Донецке, а на восстановление разрушенных домов и дорог (шучу, конечно, эти деньги просто разворуют). Потому что кровавая баня, например, в Хайфе, с расстрелом демонстрации каких-нибудь либералов — это спешно отозванная от границ Украины дивизия, а то и несколько. Потому что какая-нибудь эпидемия — это вынужденная трата ресурсов не на внешнюю войну, а на решение внутренней проблемы.
На самом деле всё довольно просто. Поэтому мне неважно, что там сказал Вєнєдіктов и с кем он там дискутирует. Мне важно, сможет ли он сделать Ізраїлю хуже. Потому что уже сто лет Гуская империя разрушается, снова воплощается в уже уменьшенном виде (СССР — без Финляндии и Польши), снова разваливается и снова восстанавливается в ещё более уменьшенном виде (РФ — без Украины, стран Балтии и Средней Азии, но всё ещё с Татарстаном, Ичкерией, Сибирью…). И только когда Ізраїль разваливается, топя своих жителей в крови, страны из зоны его влияния получают шанс на настоящую независимость.
Так случилось, что я желаю Ізраїлю и её жителям зла. Ничего личного. Просто закон истории.”

http://blogs.informator.news/v-rossyy-vsehda-vyibyralsya-novyij-horoshyj-tsar-vmesto-plohoho-staroho/
В России всегда выбирался новый хороший царь вместо плохого старого
АРКАДИЙ БАБЧЕНКО 20.07.2017

Релігія це тільки один з проявів віри, а віруючими є усі. Релігійні люди вірують в Творця неба і землі, а нерелігійні вірують в Мікі-Маусів, в науку, в предстаницьку демократію, в прогрес, в хороших царів, в соломоно-венедіктово-лаврових, в шлосбергів, в рудольфів гессів і т.д.
Ніякого гену свободи немає, є дух свободи, який походить від Христа, Спасителя роду людського. Наявна в Росії схизма є найперше проявом втечі від свободи.

Вміння дєлать умноє ліцо і читання гускіх часописів ще не є достатнім для того аби бути освітченою особою чи справжнім науковцем.

http://blogs.informator.news/epoha-peremen-v-ukrayne-ne-obyazatelno-zakonchytsya-horosho/
Эпоха перемен в Украине не обязательно закончится хорошо
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 21.07.2017

…сучасний документообіг часто розходиться з реальним життям. Наприклад, коли когось з українців гускі терористи вбють іпрітом, заріном, клофеїном (й іншими отрутами), ультразвуком чи радіоактивними речовинами, то поліцаї першим ділом будуть вивчати вже наявні документи вбитого. Коли виявиться що вбитому за 60 років то напишуть що він “помер від старості”. Коли менше 60 років, то будуть вивчати інші документи вбитого, зокрема медичні, і коли там знайдуть якусь хронічну хворобу, то напишуть що вбитий “помер від цієї хвороби”. А коли в документах нічого не знайдуть то напишуть – “при огляді померлого слідів насильницької смерті не виявлено”. Буде записано в історії українського народу, про сучасні часи; про ліквідацію гускіх терористів і агітаторів-прихватизаторів української землі, про війну на Донбасі, про мародерство українського Криму, про вбивство гускіми терористами більше 10 мільйонів українців (в Криму більше 800000, на Донбасі більше 1600000 і т.д), про фінансування гускім кланом і польськими спецслужбами анабаптиських сект з метою виховань серійних вбивць, про очорнення українців в ЗМІ… І т.д.

http://blogs.informator.news/dlya-ukrajiny-hirkin-bilsh-zruchnyj-konkretnyj-voroh-nizh-navalnyj/
Для України Гіркін більш зручний і конкретний ворог, ніж Навальний
МАКСИМ МИХАЙЛЕНКО 22.07.2017

Дочитав до того місця де помилково вказано шо Гіркін “російський” і зрозумів що далі читати вже немає сенсу. Гіркін не російський, він жидівський, тобто він соплемінник Генріха Ієгуди, Янкеля Френкеля, Гітлера, Гесса, Гімлера, Гебельса (тільки одновірець), Розенберга, Еріха Коха, Йосипа Менделя, Л. Кагановича, Пол-Пота, Бротського, Сахарова, Солженіцина, Рабіновича, Табачніка, Азірова і т.д. Я не хочу аби жиди панували і над моїми ворогами.
Добре що хоч побачили в ньому нациста. Адже нацист це той хто вже тільки прагне панувати (словом і вчинками) над іншими, порушуючи тим Божий Закон /Втроз.17,15/.
Мовою Церкви нацист це той хто насаджує царство антихриста.

http://blogs.informator.news/ukrajinu-bilorus-pojednuje-lyshe-stratehichne-supernytstvo/
Україну і Білорусь поєднує лише стратегічне суперництво
БОГДАН ЯРЕМЕНКО 22.07.2017

Згоден. Тільки категоричні твердження завжди тяжіють до помилковості. Я би додав “на даний момент”, “в умовах військової агресії РФ”… Адже Україна і Білорусь це не тільки політика, економіка, суперництво держав, й таке подібне, а і два народи, які століттями таки жили в мирі.

21 июля исполнилось четверть века прекрасной истории из жизни украинского флота
ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 23.07.2017

А до того, 1 грудня 1991 року, РФ змародерила з Чорноморського флоту авіанесучий крейсер “Адмірал Кузнєцов”, разом з найновішим підводним човном Чорноморського флоту.
А потім, командуючий ЧФ запропонував гебісту Кравчуку передачу усього ЧФ Україні, бо “флот це єдиний організм”, звісно що Кравчук відмовився. Ця пропозиція носила якийсь сакрально-ідеологічний зміст. А далі гускі гебісти намовили українців, устами своєї агентури, перегнати старе (1967 р. виробництва) корито СКР-112 з Севастополя в Одесу 21 липня 1992 р.
Те що цей корабель потім терміново порізали на метал, може говорити що перед перегоном його в Одесу гускі традиційно там щиро нанесли отрути з ВНЗ (високою проникливою здатністю) і радіоактивні речовини.

http://blogs.informator.news/uchastye-nashyh-predkov-v-prestupnoj-zahvatnycheskoj-vojne-ne-prevraschaet-ee-v-spravedlyvuyu-y-osvobodytelnuyu/
Участие наших предков в преступной, захватнической войне, не превращает ее в справедливую и освободительную
ЯН ВАЛЕТОВ 24.07.2017

Свій чи чужий має значення в моралі; домашнім, рідним і близьким людина зобовязана допомагати і їх захищати, а чужих ні, лише на власний вибір. Це я говорю про ту мораль котра походить від Бога.
Коли якась особа є злою до своїх доиашніх, рідних і близьких, то вона не зможе бути доброю з іншими, зможе бути тільки космополітом.
А от мораль пропагандистів космополітизму зобовязує говорити іншим що “немає значення свій чи чужий”. Тільки говорити іншим, а не виконувати самим, бо пропогандони космополітизму є зазвичай членами кланових спільнот.

Космополіти і в СРСР масово косили від Армії, бо були і є ментальними паразитами, а тепер нам розповідають шо вони не мали “ніякого відношення до становлення радянської влади”. Що явно не відповідає дійсності, бо аби відмазатися від служби в Армії завжди потрібно мати тісні і близькі звязки з владцями або грубі гроші (що би мати грубі гроші то також потрібно мати тісні і близькі звязки з владцям). Шо може Каганович і Косіор були не їх ставлениками і друзями?

Згадайте де Данте Алігєрі помістив тих хто в часи війни вибирав нейтралітет. Так, в найгіршому бараку пекла, як наймерзеніших злочинців.. Так як і бандерівці на Волині вибрали місце для тих хто в часи національно-визвольної війни українського народу вибрали нейтралітет, для тих хто були одновірцями окупаниів (бо вірування поставили вище крові, яко содоміти).

Как опредилить единый критерий украинства
ВИКТОР ТРЕГУБОВ 24.07.2017

Бариги і антихристи пролізли у владу обманом і вбивстивами українців, а тепер підленько втирають що українці це “люді всех національностей і ізигов”, “шоби евреям і татарам біло холошо”…

http://blogs.informator.news/putyn-budet-vesty-perehovoryi-s-pozytsyy-nayhudshej-za-ves-srok-svoeho-prezydentsva/
В чем состоит моральный аспект военных операций ЯН ВАЛЕТОВ 1.08.2017

Микола Лукасевич
Станом на 22 червня 1941 року в СРСР вже декілька днів тривала спроба державного перевороту. Тому Сталін був відсутнім на робочому місті в Кремлі, як і його соратики. Вище керівництво вирішувало питання влади і власного життя. Сталін повернувся в Кремль тільки 3 липня 1941 року; тоді і відбувся його відомий виступ по радіо. Потім був ще тривалий розбір польотів; тобто масові кадрові перестановки і таємні ліквідації ворогів одного, другого і третього угрупування. За цей час німці окупували Прибалтику, Білорусь, Україну і дійшли до Москви. Втрати Червоної Армії були величезні, одних полонених було біля 5 мільйонів.
А потім вже і почав воювати СРСР, як такий, з Третім Рейхом і переміг; до того з агресором воювали окремі групи радянських активістів. Світова історія не знає аналогів перемоги держави в таких умовах.

Фінську війну СРСР також, хоч і частково виграв, правда з першого заходу отримати перемогу не вдалося, але після двомісячної перерви і зміни тактики ведення війни він такти схилив Фінляндію до обтяжливої для неї мирної угоди.

Хотілося би також знати чому автор статті вважає що СРСР повинен був надати допомогу учасникам Варшавського повстання, адже їх прагнення суперечили бажанням СРСР і Ялтинським домовленостям країн переможців.

Назвіть країну котра була бездоганною у своїх ставленнях до власних солдатів? Такої немає.

Майже завжди, коли заходжу на сайт “Інформатор”, мій компютер наповнюється шкідливими вірусами… Так не повинно бути.

Путин будет вести переговоры с позиции наихудшей за весь срок своего президентсва КАРЛ ВОЛОХ 01.08.2017

Микола Лукасевич
Прошу автора статті ще раз проаналізувати агітаційні матеріали масквабадівського клану. Там є присутня суттєва підготовка громадян РФ до протистояння усім іншим; навіть на рівні віросповідному.
Мене в Армії відівчили від зверхнього ставлення до ворога біганням в противогазі на великі дистанції. Рекомендую.

Майже завжди, коли заходжу на сайт “Інформатор”, мій компютер наповнюється шкідливими вірусами… Так не повинно бути.

http://informator.news/zmi-poyasnyly-chym-povyazanyj-heroj-novorosiji-yakyj-rozstrilyav-ukrajinskoho-pidlitka-zi-spravoyu-mh17/
ЗМІ пояснили, чим пов’язаний “герой Новоросії”, який розстріляв українського підлітка, зі справою MH17 01/08/2017 – 21:35

Микола Лукасевич
Видача масквабадівським кланом їх чоловічка, дітовбивцю Погодіна, буде найперше запереченням їх головної мети агресії супроти України — вбивства українського народу. Збитий літак, це таки другорядне, це лише був засіб для однієї зі спроб очорнити українців.

http://informator.news/zyavylysya-podrobytsi-vbyvstva-ukrajinskoho-shkolyara-terorystamy-dnr/
З’явилися подробиці вбивства українського школяра терористами “ДНР”
29/07/2017 – 12:44
ЗМІ опублікували уривки допитів свідків і співучасників вбивства бойовиками “ДНР” в 2014 році 17-річного Степана Чубенка з Краматорську.
Так, один з очевидців вбивства розповів слідчим, що в хлопця вистрілили п’ять разів.
“Штовхали з ноги, поки сидів, прив’язаний під комендатурою. Зуби вибили. Повели до берега річки. Руки скрутили за спиною скотчем, футболку – на голову. Кроссівки з нього перед розстрілом зняли, мародери. “Керч” вистрілив в потилицю. Всього пострілів п’ять”, – розповів один зі свідків.
Також журналісти опублікували уривки з протоколу допиту бойовика Москальова на прізвисько “Жора”, що безпосередньо брав участь в розстрілі. Там сказано, що колишній командир батальйону бойовиків “ДНР” “Керч” Вадим Погодін підозрював Чубенка в участі в “Правому секторі”. До вбивства школяра він залучив бойовиків Сухомлінова і Москальова.
“Сухомлінов, знаходячись на краю окопу, зробив постріл в область потилиці неповнолітнього Чубенка, який знаходився на колінах в окопі з пов’язаними за спиною руками. Враховуючи, що після пострілу Чубенко подавав ознаки життя, Погодін узяв у Сухомлінова пістолет і зробив ще не менше чотирьох пострілів в потиличну область голови Чубенка”, – сказано в документі.
Також повідомляється, що після цього Погодін наказав Москальову поховати вбитого Чубенка.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ просить РФ видати терориста, який вбив школяра з Краматорська.

Микола Лукасевич
Видача масквабадівським кланом їх чоловічка, дітовбивцю Погодіна, буде найперше запереченням їх головної мети агресії супроти України — вбивства українського народу.

Хай здохне твій Ізраїль за те що породив папіків Новогосії: бротськіх, сахарових, солженіциних, гіркіних, безлєрів, гіві, погодіних і т.д!!!

http://blogs.informator.news/polscha-rizko-peremknulasya-na-polityku-istorychnoho-revanshyzmu/
Польща різко перемкнулася на політику історичного реваншизму РОМАН КУЛИК

Микола Лукасевич
Тре було назвати статтю “Вєрной дорогой ідьошь товаріщь”.

http://blogs.informator.news/rossyyane-prostyat-putynu-holod-no-ne-otkaz-ot-shovynystycheskyh-ydej/
Россияне простят Путину голод, но не отказ от шовинистических идей ЮРИЙ КАСЬЯНОВ

Микола Лукасевич
РФ дуже сильно змінилася за останні десятиліття, бо змінився, старанням масквабадівського клану, національний і віросповідний склад суспільства; іншими словами стало значно менше тих хто готовий нести тяготи і лішєнія блокадного стану. Це вже не Росія 19 чи 20 століття, готова харчуватися березовою корою ради перемоги держави. Так вони в своїй критичній більшості готові утриматися від їжі з ранку до вечера, при умові що, після заходу сонця, їх нагодують бараниною. І не більше.

Российская пропаганда значительно ослабла, а значит, само государство уже готово к обрушению САША СОТНИК 04.08.2017
Пропаганда ослабевает, за прошлый год ведущие СМИ понесли значительные потери, а значит и сама конструкция российского государства уже готова к обрушению.
/…../
Лубянский ведьмак уже преображался панночкой на G-20 в попытке очаровать розовощекого молодца Трампа, но тут вмешался коллективный экзорцист в лице Конгресса США – вмешался так, что прибил кремлевского чернокнижника гвоздями к усыпальнице. От этого последний взвыл и выкатил зрачки вместе с претензией на вечную власть хотя бы в пределах погоста – с изгнанием чужаков и умерщвлением еще оставшихся живых, не поддавшихся колдовским чарам. И воет до сих пор, то проклиная, то увещевая. Сумеречное сознание, мерцающее всполохами ядерного бреда, рисует ему то картину процветающего кладбищенского «русского рая», то – скорбных руин испепеленной Помпеи. Он и сам не понимает, как добиться мира после стольких лет лиходейства. Он – тактик, а не стратег, а за оградкой – сплошь живые люди, не принимающие его людоедских привычек и не сочувствующие им. Этот цивилизационный разрыв между мертвым и живым – и есть та пропасть непонимания и непринятия, которую преодолеть не получится. Можно сколь угодно грозно верещать: «Если не впустишь меня, чумного, в свой дом – я размозжу себе череп о стены пещеры!», но в ответ на эту истерику дверь тебе никто не откроет. Скорее – наоборот: запрутся на все засовы, да еще и вооружатся кочергой. Вот он и бродит, рыча как медведь-шатун, в поисках легкой добычи: кого бы задрать? – и по недомыслию крушит черепа своим же собратьям-зомбакам, что столь вдохновенно выли вместе с ним на санкционную луну.
Теперь, когда Закон о санкциях будет подписан – цивилизация непременно обнесет советский погост высоким бетонным забором и выставит круглосуточный дозор. Время от времени из-за стенки будет доноситься хруст ломающихся костей: это зомбаки будут убивать самих себя о бетонную стену в попытке вырваться с территории кладбища. Иногда они будут увлеченно пожирать друг друга, в процессе «нажора» отравляясь трупным ядом. А потом до них дойдет, что жрать больше нечего, и экспансия невозможна, и они энергично двинутся в сторону местной психушки, где изловят главного бешеного пациента и раскроят ему «великий светлый череп». За этим жутким действом мир будет наблюдать в прямом эфире через спутники и прочие современные приспособления, искренне недоумевая: как в XXI веке стала возможной подобная дикость? И по миру станут рыскать следопыты-экзорцисты, тщательно отыскивая следы советских зомбаков и скрупулезно отслеживая: в какие именно оффшорно-криминальные кущи ведут протоптанные ими кривые финансовые дорожки? И эпидемиологам придется работать без перерыва и выходных, дабы вовремя засыпать хлоркой обнаруженные криминальные лубянские анклавы с отложенными личинками во избежание их внезапной чумной активации. И юридическому корпусу придется попотеть в поисках нужных формулировок и поправок в уже имеющиеся законы мироздания.
Все это должно будет произойти. Мир слишком долго предавался неге однополярности, не желая замечать утробное урчание ворочающегося в склепе советского нетопыря. И вот Дональд занес руку для решительного щелчка по первой костяшке, падение которой обрушит всю конструкцию кремлевского домино. Собственно, сама конструкция уже готова к обрушению. Пропаганда ослабевает: только за 2016 год операционный убыток 1 канала Останкино составил 8 млрд рублей, убыток ВГТРК – 20 млрд, убыток компании «Газпром-Медиа» – 7,8 млрд. От кремлевской кормящей груди решительно отстраняют мотоциклетные войска байкера «Хирурга», «едросов-молодогвардейцев» и федоровский НОД – всех этих провокаторов Тарасевичей и прочих «зелёнкометателей» Петрунько. Неизвестно: лишили ли доступа к бюджетным соскам Минобороны скандальную организацию «Офицеры России» – этот беспримесный отстойник из кремлевского коллектора. Но, как бы там ни было, а один лишь Залдостанов, по некоторым данным, способен за пару-тройку часов собрать не менее 10 тыс. стволов, и удаление его банды от властной кормушки не предвещает ничего хорошего. Если Кремль в ближайшее время не найдет применения всем этим «сливкам общества» – можно прогнозировать скорое наступление «горячих времен». Трудно себе представить, чтобы откормленная гопота сдала свои «Харлеи» в утиль и, выбросив на помойку косметички, отправилась на завод точить полезные детали. Эти ребятишки скорее сольются в едином экстазе с каким-нибудь «Оплотом», питомцы которого уже вернулись из ДНР в Россию и принялись в день ВДВ увлеченно начищать морды останкинским пропагандистам: по идее – собственным родителям, вскормившим их кровавыми фантазиями о «непобедимом русском мире».
Так буднично проваливаются в преисподнюю полчища бесов, искусственно вызванных на спиритическом спец-сеансе – стоит лишь прокукарекать первым петухам. Но сгустившаяся перед рассветом лютая тьма – еще не самое жуткое, что можно узреть. Ибо зрелище, которое предстанет перед миром в лучах восходящего солнца, будет еще страшнее.

http://blogs.informator.news/kryza-u-polschi-prynesla-z-soboyu-nyzku-urokiv-dlya-ukrajiny/
Криза у Польщі принесла з собою низку уроків для України ЄВГЕНІЙ МАГДА

Місце народження: м. Київ. 11.11.1974
Науковий ступінь: кандидат політичних наук.
Наукове звання: доцент.

1996 закінчив історичний ф-т Київ. ун-ту. У Київ. ун-ті: 1996-2001, з 2007 асист. Каф. нової та новітньої історії зарубіжних країн. Викладає спец. курси «Політика США на пострад. Просторі» та «Близькосхідний конфлікт у системі міжн. відносин». Проводить семінар. Заняття з нової історії країн Європи та Америки, нової історії країн Азії та Африки, новітньої історії країн Європи та Америки, керує написанням курсових та дипломних робіт студ. Канд. дис. «Регіональний конфлікт на Близькому Сході у глобальному контексті» (2006). Напрямок наук. діяльності – міжн. відносини на Бл. Сході, американістика, енергетична політика РФ. Працює над розробкою навч. посібника з курсу «Міжнародні відносини». Брав участь у низці міжн. та всеукр. Наук. конференцій. Автор та співав. 12 наук. публікацій, розробив 3 наук.-метод. рекомендації для студ. іст. ф-ту. Осн. праці: Близькосхідна криза: ретроспектива та прогноз // Нова політика. К., 2001. №4(36); Боевые действия в Ираке и Украина // Востоковедный сборник. М., 2003. №5; Передумови виникнення держави Ізраїль та особливості її розвитку у першій половині 50-х рр. ХХ ст. // Наукові праці. Науково-методичний журнал: Історичні науки. Миколаїв, 2009; Чинники арабо-ізраїльських конфліктів 1967 та 1973 рр для формування системи міжнародних відносин біполярного світу // Університет. К., 2009. №1. (махровий пристосуванець — прим М.Л.) Помічник депутата-регіонала, педіатра, співвласник групи компаній АІС, джазиста, нациста, українофоба , новогуского Святаш Дмитро Володимирович, на громадських засадах.

Святаш: “В Харькове, и лично для меня бандера, шухевич, савур и т.д (все с маленькой буквы, большую, твари, не заслужили) фашистские прихвостни, убийцы, душегубы и подонки. Поэтому те, кто считает их героями, – полные их аналоги. А на самом деле проблема в одном: в географических границах Украины, реально две страны. Исторически, ментально, по вере. Рано или поздно этот неестественный альянс распадется, хотя лично мне не очень хотелось бы. Или поубиваем друг друга. Единственный объединяющий фактор – это язык, хотя галицкий диалект – не украинский язык, а плохая версия польского. Долго они там холопами были. Не их вина. Но язык – слишком слабый сдерживающий фактор. Боюсь, не удержит”, – поделился своими мыслями депутат.
“Для галичан быть холопами норма. Посмотрите на украинские диаспоры в Португалии, Франции, Италии. Это гастарбайтеры из Галиции и Прикарпатья, которые работают по-черному (прислуга, чернорабочие, посудомойки). Нет там менеджеров, программистов и т.д. Зарплату налом получают, в своей любимой Галиции не живут”, – продолжил Святаш.
“Канадская и американская диаспоры – потомки трусов, сбежавших из своей страны, когда в ней плохо было, а сегодня уроды, которые пытаются учить нас жить. Видел я этих чмошников. Зимой в кедах ходят и любят на шаровые приемы с дешевым бухлом в Вашингтон приезжать”, – написал депутат.
“А восточные украинцы живут и работают у себя дома. Создают ВВП своей страны. Именно поэтому историческое разделение страны, боюсь, в долгосрочной перспективе неизбежно”, /2 січня 2014р/

Україна свого часу втратила шанс на розбудову відносин з Польщею, де при владі була центристська “Громадянська платформа”, тому тепер офіційному Києву доведеться маневрувати у відносинах з Варшавою, офіційні представники якої воліють говорити менторським тоном. Проте маємо несподівану перевагу: українських заробітчан, без яких, за визнанням польських експертів, було б непросто зберегти темпи економічного зростання країни. Це означає, що Україні не варто жити ілюзіями про “експорт Майдану”, який не тільки є неможливим, а й не знайде підтримки в Польщі, і робити ставку на технології “м’якої сили”, використовуючи український фактор у польському суспільно-політичному житті. Простір для маневру тут є.
Ми не можемо собі дозволити жити постійними образами на заяви польських політиків з імперським присмаком. Завдання України на сучасному етапі відносин з Польщею – шукати варіанти та можливості для розвитку співпраці з прицілом на ближче майбутнє, говорити про спільну економічну та енергетичну зацікавленість та нівелювати історичні суперечності. Спроможність ефективно вибудувати нову якість відносин між Києвом та Варшавою – це виклик для обох держав, які, безперечно, потрібні одна одній.

Микола Лукасевич
Ця стаття є пропагандою непідсудності польського шовінізму (названаго у статті імперськістю)?

Фінансування в Україні анабаптиських сект це не імперськість, а біснування і тероризм.

http://informator.news/staly-vidomi-detali-dtp-v-yakij-zahynula-eks-deputat-iryna-berezhna/
Стали відомі деталі ДТП, в якій загинула екс-депутат Ірина Бережна. О5.08.2017

У Хорватії оприлюднили подробиці ДТП, під час якої загинула 37-річна екс-депутат від партії Регаонів Ірина Бережна.
Аварія сталася вночі, близько 01.30 на автостраді між населеними пунктами Масляна і Поседарье. Загинули дві людини: пасажирка автомобіля 37 років і 38-річний водій, громадянин Болгарії. «Мерседес» з болгарськими номерами їхав у напрямку Поседарье, але з незрозумілих причин покинув проїжджу частину і в’їхав в стовп, – повідомляють Факти з посиланням на місцеві ЗМІ.
У результаті нещасного випадку була поранена 8-річна дитина, який перебувавла у машині. Дівчинка, дочка загиблої українки, госпіталізована до лікарні міста Задар.
5 августа 2017 года на побережье Адриатического моря машина, в которой находилась Бережная с дочерью, сорвалась в пропасть с серпантина. Ирина Бережная и водитель погибли на месте, дочь выжила /Википедия/. Сожітєль І.Б Борис Фуксман, торговець зброєю, антикваріатом і трипологією в ЗМІ, співпрезидент жидівських організацій в Україні.

Oleg Petrov
только назад в Украину не везите.. лучше заберите оставшихся из регионов рейсовым..

Igor Gladkiy
погибла конченная сучка!

Немецкие политики начали судорожно «выносить Крым за скобки» ДМИТРИЙ ТЫМЧУК 07.07.2017

Виглядяє так що в загалі пануючої меншини ФРН вже немає такого ідентифікаційного поняття як “людоїдський режим” й “втрата доброго імені”, є лише “бізнесбратва”. Для них той хто має гроші той і правий. Тому і немає сенсу говорити до них словами традиційної моралі, основою якої є Христос, бо їх божком є мамона. Потрібно їм пояснити що вони, в подальшому, підтримуючи агресора, змародерившого український Крим, зазнають більших втрат від санкцій.

Правительство Германии не намерено менять свою позицию по Крыму и отказываться от поддержки Украины: немецкие де.
Правительство Германии не намерено менять свою позицию по Крыму и отказываться от поддержки…
Правительство Германии раскритиковало слова лидера немецких либералов Кристиана Линднера, который намедни предложил на нео…
dialog.ua

http://blogs.informator.news/yakyj-natsionalizm-potriben-ukrajini/
Який націоналізм потрібен Україні ІГОР МОСІЙЧУК 7.08.2017
Що ж до історичного примирення між українцями та поляками, то воно можливе і відбудеться не на спробах ревізії історичного минулого, а виключно на взаємопрощенні. Маємо дослухатись до одного із стовпів сучасного християнства, великого поляка Кароля Войтила Папи римського Іоанна Павла ІІ, який закликав – вибачати і просити вибачення! Виключно ця формула є прийнятною для побудови стратегічних дружніх взаємовідносин між українським та польськими народами.

Anatoly Matveychuk
Цей , колись зажирівший хабарник, сильно піариться. Мабуть, буде балотуватись в президенти. Тому його випустили.

Микола Лукасевич
Кароль Войтила, Папа Римський Іван Павло ІІ, говорив про взаємопрощення між двома народами, між українцями і поляками, а не про прощення діянь панівної в Польщі секти. Зокрема не про прощення тих хто спрямовував стягнені в поляків податки на фінансування в Україні анабаптиських сект (єговістів, євангеліків і т.д.), з метою виховання вбивць українців отрутами, ультразвуком, умисними ДТП, радіоактивними речовинами, наклепами.
Ніхто з людей немає права прощати серійних вбивць.

Необходима страна взаимной ответственности — общества и власти АЛЕКСАНДР КОЧЕТКОВ 8.08.2017
Когда центральная власть в 2014 году начала валиться, то на местах пришлось изобретать невозможное.
Например, в Подольской райадминистрации был создан оперативный штаб, где взаимодействовали представители Майдана, местной милиции, МЧС, коммунальных служб, инициативных народных дружин. Были телефоны для связи, знаки для опознавания своих и прочее. И это позволило в период безвластия не допустить техногенных катастроф, избежать грабежей и нападений, ведь по Киеву шныряли банды озлобленных, готовых на все «титушек».
На Подоле всерьез не пострадало ни одного здания, за исключением офиса КПУ, которое оперативный штаб с явным удовольствием решил не защищать, а только не допускать распространения пожара.
Первое время в здании райадминистрации одновременно дежурили и майдановцы, и милиционер. Все молодые — лет по двадцать, майдановцы — с Западной Украины, украиноязычные, милиционер — киевский, русскоязычный. Поначалу они косились друг на друга с откровенным недоверием, все с оружием, между прочим. Приходилось за ними отдельно присматривать.
Но счастливо вмешалась моя жена — врач и преподаватель Медуниверситета. Она взяла над ними шефство — простуженных майдановцев лечила какими-то таблетками, приносила еду. И однажды — женщины, они чуткие! — приволокла кучу конфет из супермаркета. И вот спускаюсь я ночью со второго этажа, где дежурил от оперативного штаба, и вижу, как майдановцы и милиционер пьют чай с конфетами. Вместе. Счастливые такие, болтают о чем-то. И весь стол в аккуратно разложенных мозаикой разноцветных фантиках…
Как-то майдановец спросил мою жену, чем он может отблагодарить за ее заботу. Она: «Мужа моего береги, если вдруг что». И он со всей юношеской искренностью и серьезностью пообещал: «Сам сдохну, но его спасу».
И я знаю, что позже эти, и такие же мальчишки отправились на фронт, и ценой своих жизней спасли меня, всех нас от российской террористической заразы.
Понимаете, о чем я?
Тогда было много всякого. И темного, в том числе. Но у очень многих людей проснулось нечто настоящее — понимание, что бывают времена, когда общее важнее личного. И что существуют ценности, ради которых надо жертвовать всем. И что главное в жизни — не деньги, развлечения и удовольствия.
И что Украина — вовсе не в руках зажравшихся бесчестных политиков. Ее судьбу и будущее прикрывают собой и символическими фанерными щитами те, кто считает это своим долгом, и не может иначе.
Именно после Революции Достоинства и волонтерского порыва страну можно было перезапустить мягким, административно-командным путем.
Тогда «бывшие» сбежали или схоронились под плинтусами, Верховная Рада проголосовала бы за самые радикальные смены в законодательстве, общество на «ура» восприняло бы любые решительные инициативы. То есть, новой власти можно и нужно было действовать в стиле ранних Коломойского-Корбана: решительно к заявленной цели, не притормаживая на мелочах.
И главная, неотменяемая претензия к Президенту Порошенко в том, что он не просто манкировал общенациональным сплочением и подъемом, а наоборот — сознательно, хитро, методично затоптал эти ростки обновления и очищения. Причем, действуя исключительно в своекорыстных интересах — ради укрепления личной власти, и той модели государственного устройства, которая позволяет извлекать наибольшую теневую выгоду. Коррупционный рейтинг от «Ernst & Young» тому подтверждением.
Побочным, но закономерным следствием президентского подхода, который является дирижером властного оркестра, стала полная реабилитация и даже укрепление «бывших», к которым добавились «новые», но такие же жадные и беспринципные. И агрессия России стала не стимулом общенационального единения и мобилизации, а еще одним схемообразующим фактором для циничных дельцов на крови.
Ситуация заскорузла, вопиющая вседозволенность представителей власти (дело Розенблата-Полякова — лишь один кадр многосерийного фильма) стала нормой.
При всем при этом остается довольно большое количество специалистов, считающих, что плавные, консенсусные преобразования страны все еще возможны.
Для этого необходимо, чтобы Президент Украины, конституционное большинство депутатов, ряд министров, силовиков, в первую очередь и — главное — сотрудничающие и наживающиеся на власти олигархи вдруг прозрели, устыдились-повинились и начали новую — честную подвижническую созидательную жизнь во имя Украины и украинцев.
Тогда можно будет быстро принять закон о разработке нового Общественного Договора и принятии его на Общенациональном Референдуме. Затем следуют разработка и общенародное утверждение новой Конституции Украины, на основе этого Общественного Договора, и переработка практически всего существующего законодательства, что предусматривает иную — демократическую и ориентированную на гражданина — систему власти.
Лично мне нравится. Как и мифы о посещении Земли инопланетянами, а также рождественские сказки с хорошим концом.
Вышеизложенное возможно, но только в случае, если под АП, ВР и КМ круглосуточно будет бушевать миллионная толпа неприветливых граждан, а в больших городах — такая же негодующая, но численностью пятьдесят-сто тысяч человек. И эти требующие переформатирования страны должны быть готовы к сопротивлению официальным силовикам и, что важнее, неофициальным силовым структурам, в создании которых преуспела власть.
Согласитесь, что это уже не совсем эволюция. А без жесткого, угрожающего давления нынешняя власть разве способна отказаться от такого комфортного и выгодного для нее порядка вещей? Вопрос не риторический, а издевательский.
Не удивительно, что количество сторонников силового решения всех проблем в Украине растет. Имен специально не называю, чтобы не цеплять упрощающие ярлыки. Каждый интересующийся темой без проблем назовет заметных приверженцев одного или другого пути. А также тех, кто пользуясь псевдорадикальной риторикой, на деле работает исключительно на укрепление власти, на консервацию существующей несправедливости.
Характерно, что среди адептов восстания все больше не только профессиональных военных, но и последовательных гуманитариев-интеллектуалов.
Мягкий вариант, когда общество принуждает власть к перезагрузке, я описал выше. Важно: просто перевыборы ситуацию слегка оздоровят, но не исправят. И даже выборы по улучшенному избирательному законодательству — только полумера. Так как остается весьма высокий шанс на реставрацию олигархически-клептократической власти, поскольку, как выяснилось, слишком многим гражданам Украины она является близкой и понятной. А еще большее количество наших сограждан органически не способны отстаивать свои права, уповая на героев-варягов, «новые лица» с хищным оскалом, помощь Запада и прочие спонтанные превращения чумазой Золушки в успешную королеву.
Нам необходима страна взаимной ответственности — общества и власти. То есть, формировать власть — выбирать и выбираться — должны ответственные граждане, подтвердившие делом такое свое высокое право. Но и ответственность власти должна быть совершенно реальной и неотвратимой, со скрупулезно прописанной процедурой в законе.
Один из критериев ответственного гражданства — готовность с оружием в руках защищать страну. Поэтому тема максимальной вовлеченности военных во власть — совершенно естественная.
Сразу хочу успокоить озабоченных: классический военный переворот в Украине невозможен по причине избыточности здравого смысла, в том числе, и среди армейцев. Они понимают, что легитимность власти и реанимация нынешней предынфарктной экономики — задачи, непосильные для штаба полка и даже Генштаба, особенно существующего.
Речь может идти об обеспечении прихода к власти тех политических сил, где военные составляют существенную часть — от 30 до 50%. Но настоящие военные — не приспособленцы в камуфляже, которых сейчас полно под куполом. И не совдеповские генералы, умеющих силами армии возводить дачи, а не доты.
Военные должны взять на себя организационную функцию принуждения власти к сотрудничеству, гражданские — обеспечение легитимности процесса, стратегию и тактику очищения и переформатирования страны, а также ресурсное обеспечение. Потому, что если военные занимаются ресурсами — то это уже не военные, а мародеры. В лучшем случае, наемники.
Интеллектуалы уже наработали достаточную платформу смыслов и практических концепций. Дело за контактом и взаимодействием деятельных авторитетных военных уровня майор-полковник и патриотических политиков, которым армия готова поверить и поддержать практически.
Самое примечательное, что власть тоже пытается строить сходные политические конструкции с участием военных. И довольно успешно. Так что вопрос встанет: кто раньше? Или, не дай бог, кто кого? И тогда очередной этап гражданского сопротивления рискует стать не катарсисом, а именно русским бунтом.
P.S. Один мой добрый товарищ регулярно рекомендует запасаться патронами. Многие читатели его постов думают, что это шутка такая. Ну, пускай думают…

Микола Лукасевич

В нас клятва єдина і воля єдина,
Єдиний в нас клич і порив:
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою жидівських катів!

           Ми сталлю з гармати, вогнем з карабіна
           Розтрощимо впень ворогів.
           Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
           Рабою жидівських катів!

До бою звелась богатирська дружина
Християнських народів-братів.
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою жидівських катів!

           Вкладає меча в руки вірного сина
           Наш край, щоб цей меч пломенів.
           Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
           Рабою жидівських катів!

Чекає на ката ганьба й домовина,
Де б чоботом він не ступив.
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою жидівських катів!

           Роззявилась шестикутна паща зміїна,
           Та гада розчавить наш гнів.
           Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
           Рабою жидівських катів!

Іде по шляху перемог Батьківщина
Під прапором синьо-жовтим.
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою жидівських катів!

Переспів Миколи Бажана

1941 Микола Бажан Клятва

Цитовано за “Антологія української поезії в 4-х томах. Том 3”,
Київ, Державне видавництво художньої літератури, 1957

http://blogs.informator.news/rossyya-ne-prekratyt-popyitky-pozhrat-ukraynskyj-narod/
Россия не прекратит попытки пожрать украинский народ ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 10.08.2017

Микола Лукасевич
Насправді нонішна панівна секта в РФ однаково ненавидить Запоріжських козаків, Нестора Махна, Івана Грозного і Сталіна. Тільки ще свою ненависть до Грозного і Сталіна відкрито не виявляє. Тимчасово, з міркувань доцільності.
Попереднікамі панівної секти в РФ є Шимон Волхв, Раші Шльома Іцхакович, Томас з Мюнцера, Маркс, Енгельс, Керенський, Троцький, Каганович, Гітлер, Пол-Пот і т.д.

Аби зрозуміти історію Московії й СРСР потрібно вивчати найперше історію ритуальних вбивств.

http://blogs.informator.news/249835-2/
Путин идет дорогой Сталина ЮРИЙ ГУДИМЕНКО

Микола Лукасевич
Не було і немає ніякої “дороги Сталіна”, зокрема і по турецькому й іранському питанні. Босфор і Дарданели (читай Константинополь) природно були основною метою ще усіх царів Російської імперії ще принаймні з 18 століття. Як і Іран, тільки метою другого порядку. Та і Сталін ніколи не був ні царем ні навіть диктатором. Усі рішення в СРСР були колегіальними (прийняті колективом; Політбюро, ЦК, Урядом і т.д.).
Ще з часів князя Володимира Великого на Русі-Україні були переконані в тому що є садкоємцями Візантії. А Греки це знали ще до хрещення Русі-України, згідно якигось своїх пророцтв, тому хрестили князя Володимира Великого лише аби не бути вбитими, а потім і пхали в Русь своїх митрополитів яко біснуваті. Навіть з Афону греки виживали українців, бо боялися що ми успадкуєм з Візантією і їх Грецію. Ватікан вважає спадкоємнцем Візантії УГКЦ, звідси і навіяна жидо-масонами кремлівським постояльцям ненависть до греко-католиків; аби лилася християнська кров і насаджувалося царство антихриста (машіаха, магді, майтреї).
Як відомо “сатана є мавпою Бога”, відповідно і сомнища сатани мавпує Церкву Христову, тобто будує спільноту віросповідну і політичну без Христа. В даному випадку вселившись в думки і серця правителів РФ. По формі усе однаково, бо змавповано, а суть зовсім інша, бісовська і людоїдська.

http://blogs.informator.news/majemo-navchytysya-shanuvaty-svoji-mohyly-tak-samo-yak-dbayut-za-svoji-pohovannya-polyaky-abo-jevreji/
Ми маємо навчитися шанувати свої могили так само, як дбають за свої поховання поляки або євреї БОГДАН ЯРЕМЕНКО 12.08.2017

Микола Лукасевич
Іудаїзм дозволяє ходити на могили своїх рідних тільки протягом першого року після їх смерті. Звідси і були закинуті жидівські кладовища по усьому світі і в усі часи. Тому правильно буде сказати що не “жиди шанують свої могили”, а що є сьогодні така іноваційна політика жидівських владців в Україні, невдомо з якою метою.
Подібне є сьогодні і з поляками, ще в 1990-ті в Західній Україні було сотні закинутих римо-католицьких кладовищ, хоча з Західної України в 1940-вих виїхало в Польщу тільки 30% римо-католиків. А згадала Польща про ці кладовища тільки в остані 15-17 років, тоді коли у них шовінізм стосовно українців став державною політикою.

Українці дбають про могили своїх померлих, в міру своїх скромних можливостей, це тілки пануюча в Україні діаспорна секта про них не дбає.

Ви є хто за вірою і національністю?
Кремація померлих є найперше символічною демонстрацією певних віровчень, котрі заперчують наявність в людини безсмертної душі.
В СРСР віросповідна організація, з назвою Союз войовничих безбожників імені Губельмана (Ярославського), також намагалася ввести повальну кремацію усіх померлих, але радянський уряд невдовзі змушений був від цього відмовитися, бо кремація є дорогим захороненням.

http://blogs.informator.news/majbutni-zhertvy-svitovyh-konfliktiv-lyazhut-na-sumlinnya-tyh-hto-navyazav-ukrajini-budapeshtskyj-memorandum/
Майбутні жертви світових конфліктів ляжуть на сумління тих, хто нав’язав Україні “Будапештський меморандум” ПЕТРО ОЛЕЩУК 12.08.2017

Микола Лукасевич
На час підписання “Будапешського меморандуму” в Україні вже не було ніякої ядерної зброї, бо вже усе вивезли в РФ, стараннями масквабаду і нині пануючої в Україні секти. З метою подальшого вбивства українського народу.
Цей сумнозвісний меморандум тільки узаконив де-юра відмову вже розброєної України від ядерної зброї.

Вивозити ядерну зброю з України почали ще з початку 1992 року, тобто тоді коли президентом України був член панівної секти Кравчук (був президентом з 5 грудня 1991 по 19 липня 1994, фактично управляв Україною з 1990). Відповідно домовлялися про вивіз ядерної зброї з України ще раніше, ще до спланованого ними розвалу СРСР.
А Кучма був премєром з 13 жовтня 1992 по 21 вересня 1993. Розпочалася величезна інфляція, ще за премєрства ставленика панівної секти Вітольда Фокіна (він був премєром з 23 жовтня 1990 по 1 жовтня 1992). Між Фокіним і Кучмою декілька днів виконуючим обовязки премєра був Валентин Симоненко (також член панівної секти). Коли Кучму зняли то премєром став знову ставленик панівної секти Звягільський (з 22 вересня 1993 по 16 червня 1994).

Що стосується “піндосії”, то і тут потрібно уникати узагальнень, тобто говорити про діяння тодішнього президента США Біла Клінтона і його оточення. На мою думку він дуже сильно помилявся, коли долучився до тотального ядерного розброєння України. У даному питанні він не відповідав зайнятій посаді. Можливо він би був хорошим вождем племені бумба-юмба, але тільки не президентом США.

Мер американського міста звинувачує Трампа у кривавих заворушеннях 14.08.2017
Мер американського міста Шарлотсвілль Майк Сайнер, де напередодні відбулись сутички між націоналістами та їхніми противниками, покладає відповідальність за це на президента США Дональд Трампа.
За словами Майка Сайнера, під час своєї передвиборчої кампанії Дональд Трамп сприяв радикалізації суспільства, – повідомляє “24 канал“.
“Як свідчить стара приказка, якщо ти танцюєш з дияволом, то змінюється не диявол, а ти”, – сказав Сайнер під час свого виступу.
Він закликав Трампа “поглянути в дзеркало”, чи в ньому ще нічого не змінилось.
На думку мера Шарлотсвілля, загравання Трампа з націоналістами під час виборчої кампанії сприяли зростанню радикальних настроїв в країні.
Нагадаємо, в місті Шарлотсвілль, що в штаті Вірджинія 12 серпня під час акцій протесту у натовп протестувальників на шаленій швидкості влетів автомобіль.

Микола Лукасевич
“Людина від тварини відрізняється найперше наявністю сорому”
Спочатку міська влада Шорлотсвіля на чолі з тим типовим старогускім Марком Сайнером надумала знести памятник генералу Роберту Лі. Потім в в місті почалися протести проти знесення цього памятника, котрі старогускі владці міста назвали “нацистськими” (бо протестувальники були білими). Далі на вулицю вийшли прихильники знесення памятнка генералу Роберту Лі. Це протистояння, організоване старогускіми з мерії, тривало відносно мирно майже два місяці. А потім відбулася трагедія, 20-річний старогускій вїхав на великій швидкості в натовп протестувальників. Злочинця ніхто не називає навіть захисником памятника генералу Лі.
А тепер організатори цього злочину винним роблять Трампа, який мабуть в цьому місті ніколи і не був. А могли би ці свинтуси отак звинуватити і Папу Римського…

“Сиди в машине, пан”: Польские таможенники приструнили украинцев из “Дорожного контроля” 14.08.2017

“В Европе порасказывать офицеру при исполнении анекдоты и как себя правильно вести – бесперспективно”, – написал у Фейсбуці Алексей Мочанов.
“Нас там никто не ждет, и с таким подходом ждать не будет…мы хотим, чтобы все менялось, но сами меняться не хотим”, – резюмировал спортивный журналист.

Микола Лукасевич
Це той Мочанов, котрий є хахисником старогускої маман лихварів, шахраїв і терористів Ірини Бережної?

http://culturemeter.od.ua/gej-prajd-v-odesse-obedinil-moskovskij-i-kievskij-patriarhaty-36692/
Гей-прайд в Одессе объединил Московский и Киевский патриархаты
BY CULTUREMETER · 14.08.2017

Вчера после обеда в Одессе состоялся «Марш семейных ценностей», участники которого настроены против состоявшегося в Одессе этим же днем ранее гей-прайда. Удивительно, но он объединил в себе не только приверженцев традиционных семейных отношений и христианских ценностей, но и представителей Московского и Киевского патриархатов. К ним также примкнули украинские греко-католики. В марше приняло участие около 300 человек,  в руках у них были плакаты «Дети рождаются от мужчин и женщин», «Бог создал мужчину мужчиной и женщину женщиной» и другие. Маршрут пролегал по Дерибасовской и закончился возле памятника Дюку. Как сообщают СМИ, марш прошел в миролюбивой атмосфере.
По материалам: Думская

Также СМИ сообщают, что необычный союз получился не только у христиан. Среди остановивших проведение гей-прайда на Приморском бульваре были не только представители националистических организаций, но и Антимайдана.

http://blogs.informator.news/vmesto-razvytyya-otechestvennoj-dobyichy-myi-predpochytaem-ymport/
Вместо развития отечественной добычи мы предпочитаем импорт КИРИЛЛ САЗОНОВ 14.08.2017

Микола Лукасевич
Це відбувається тому що метою панівної в Україні жидівської секти є вбивство українського народу, зокрема голодом і холодом. Як не можуть вкрасти в українців, то бюджетні гроші віддіадуть іноземцям. Аби тільки вчинити зло українцям.

В Украине “партия мира” и “партия войны” возникли еще до российского вторжения АЛЕКСАНДР КОЧЕТКОВ 14.08.2017

Микола Лукасевич
Ці миністри не полудуріки, вони є типовими “євреями”, такими самими як і Іуда Іскаріот, Раші, Маркс, Енгельс, Бейліс, Свєрдлов, Троцький, Ярославскій, Каганович, Генріх Ієгуда, Хатаєвич, Гітлер, Гес, Гімлер, Розенберг, Еріх Кох, Йосип Мендель, Пол-Пот, Бротскій, Сахаров, Солженіцин, Сурков, Азіров, Гіркін, Безлєр, Гіві…

Что объединяет освобожденных американских рабов и постсоветских жителей СТАНИСЛАВ КУКАРЕКА 15.08.20167

В США множество овобожденных рабов не сильно рады были избавлению от ига, потому что свою свободу они просто не могли конвертировать в какой либо успех, они просто не могли ее использовать в качестве ресурса, что приводит к острой аналогии с нашими постсоветскими реалиями.

Микола Лукасевич
То шо автор статті пропонує українцім ”договаріватся с євреямі”? Тобто з тими хто організовував численні масові вбивства українців, принаймні в останнє століття?

Так зване “звільнення рабів” в США можна порівнювати з реформами Олександра ІІ, Столипіна і з ліквідацією колгоспів в Україні, котрі руйнували сільські громади, але не враховували того що-би стати фермером одного бажання є мало, потрібні ще засоби і можливості.

По великій мірі тодішній КуКлусКлан, в умовах молодого прицидентного права США, був тільки пропагандиським ярликом, бо така практика була в усіх штатах США, не лише на півдні. Коли ловили злочинця але ще статті на його вчинок не було, то суддя його юридично виправдовував і звільняв його, а потім, скинувши мантію, очолював разом з шерифом самосуд над ним поза приміщенням суду, тоді коли громада однозначно вважала вчинок затриманого злочином. Просто на півдні у ті часи судді біли з півночі.

Ті, так звані “освободітєлі амеріканскіх рабов”, не правами негрів переймалися, а лише бажанням розвязати громадянську війну в США, типу нинішніх папіків Новогосії; Бротського, Сахарова, Солженіцина, Суркова, Гіркіна, Безлєра, Гіві… Аби тільки лилася невинна кров. Одні і другі є одновірцями.

“Конвертація свободи” це шо? Продажа душі дияволу, зовнішньому агресору чи панівній секті? Бо інших варіантів немає.

http://blogs.informator.news/dyvo-na-visli-ukrainskyj-pohlyad/
Перемога у Варшавській битві – історія, яка нас об’єднує ігор Мусійчук 15.08.2017

Микола Лукасевич
Цією битвою керував не масон Пільсудський, це його вже після битваи назвали “начальніком-победітєлем” аби полякам намалювати ще одного героя-масона.

Вдавання дружби аби щось досягнути ніколи не може обєднувати, тільки розєднувати; принаймні до належного покаяння.

Микола Лукасевич
Орден Заслуг перед Республікою Польща. Заснований 10 квітня 1974, як нагорода за видатні заслуги перед ПНР . 16 жовтня 1992 був перезатверджений як нагорода Республіки Польща.
Рішення про нагородження приймає президнт Польщі. З 1991 по 2016 рр було нагороджено 5779 осіб.

Найвідоміші на пострадянському просторі кавалери Ордена “За заслуги перед Польщею”:
Анушкевічус Віктор Андрюсович (екс-мер Івано-Франківська)
Бялковський Леон (історик, оспівував польське панування в Україні)
Вербіцкая Людміла Олексієвна (лінгвіст, організатор російської освіти, має ше орден РФ “За заслуги перед Отєчеством”, французський “Почесного легіону” і ше український “Княгині Ольги))
Гармаш Сергій Леонідович (артист, за роль у фільмі “Матільда”)
Гройсман Володимир Борисович (типовий жид)
Грос Ян Томаш (типовий жид)
Домбровський Олександр Георгійович (мер Вінниці)
Екімов Ахметжан Смагулович (високопоставлений чиновник Казахстану)
Клейман Наум Ільхович (типовий жид)
Маринович Мирослав Франкович (член гускої секти правозащітніков)
Любімов Юрій Петрович (організатор похорону Володимира Висоцького, типовий жид)
Павличко Дмитро Васильович (літератор)
Пєтров, Нікіта Васільєвіч (фахівець по історії ЧК-ОДПУ-НКВС)
Рогінскій Арсєній Борісовіч (член гускої секти правозащітніков)
Сангушко Павло Францишек (“правнук австрійського намісника Галичини і Лодомерії”)
Сахаров Андрей Ніколаєвіч (інструктор відділу пропаганди ЦК КПСС)
Старак Теодозій Васильович (отримав посмертно (бо при житті би відмовився), як перший посол України в Польщі)
Терлецький Владислав Лех (письменик, оспівував польсько-російську дружбу)
Червоненко Євгеній Альфредович (типовий жид)
Шварцкопф Юрій Олексіювич (“організатор руської культури” (сучасної))
Шибаєв Петро Михайлович (працівник НКВС-МГБ, консультант польських спецслужб в 1946-1950 рр)
Юодка Бенедіктас (ректор Вільнюського у-ту, депутат Сейма Литви)

Дипломатія бундючного шляхтича: Як Україні реагувати на новий курс Польщі
15/08/2017

Микола Лукасевич
Шо-то за анонім написав українцям такі неадекватні поради?

Назви партій можуть мінятися, а політика панівної в Польші масонської секти супрорти України і українців не міняється вже протягом що найменше двох століть.

Приберіть з України усе що є обєктами і символами польського біснуватого імперіалізму, найперше польського “меча-щербенця” зі Львова. Бо їх наявність є запрошенням в Україну ще одного агресора.
Очистіть Україну від польської агентури і від людоїдських сект, з котрими співпрацюють польські спецслужби. Проведіть розяснювальну роботу з політиками і працівниками ЗМІ польського походження (аби принаймні назвавши себе римо-католиками вже в Страсну середу не пропагували спільноту породившу Іуду іскаріотського, бо таке є пропагандою зрадництва). І т.д…

За Родину надо убивать врага, а не гибнуть самому ЯН ВАЛЕТОВ 17.08.2017

Микола Лукасевич
Так чи інакше на війні дуже багато залежить від солдата, тому як би не старалися планувати в Генштабі, коли в солдат відсутній дух героїзму і самопожертви, на виході буде поразка або пірова перемога. Людська кров завжди була і є головним чинником в історії людства, а вже потім здібності полководців…

В християнстві завжди був культ мучеництва (прояву героїзму і самопожертви), ще з часів Воскресіння Христового чи смерті першомученика Степана (вбитого також жидами).

Вислів: “кров мучеників є насіння християн” першим записав Тертуліан, ще задовго до великої схизми 1054 року.

Українська греко-католицька церква це східна (ортодоксальна) частина Церкви.

За Родину надо убивать врага, а не гибнуть самому ЯН ВАЛЕТОВ 17.08.2017

Микола Лукасевич
Так чи інакше на війні дуже багато залежить від солдата, тому як би не старалися планувати в Генштабі, коли в солдат відсутній дух героїзму і самопожертви, на виході буде поразка або пірова перемога. Людська кров завжди була і є головним чинником в історії людства, а вже потім здібності полководців…

В християнстві завжди був культ мучеництва (прояву героїзму і самопожертви), ще з часів Воскресіння Христового чи смерті першомученика Степана (вбитого також жидами).

Вислів: “кров мучеників є насіння християн” першим записав Тертуліан, ще задовго до великої схизми 1054 року.

Українська греко-католицька церква це східна (ортодоксальна) частина Церкви.

http://blogs.informator.news/v-ukrajini-tryvaje-hibrydna-dekomunizatsiya/
В Україні триває гібридна декомунізація АНДРІЙ КАПУСТІН 17.08.2017

Микола Лукасевич
Як на мне то головне зло в КПУ це пархата короста з назвою космополітизм; коли зречуться єресі космополітизму і стануть українськими комуністами то хай живуть, а коли ні то ліквідувати, аби інших тією коростою не заражали. Самим правильним комуністом був Борис Олійник, бо не хворів космополітизмом.

Микола Лукасевич
Коли розглядати найбільший злочин, в часи комуністичного режиму, Голодомор (геноцид українців голодом і отрутами) то окрім визнаних судом винними у цьому злочині (Каганович, Хацаєвич, Косіор, Молотов, Пєтровскій…) конкретними організаторами і виконавцями цього злочину були — ОГПУ, Союз войовничих безбожників і Торгсін.
Партійний вимір УРСР складав, комуністів 2% від загалу населення, в ОГПУ менше 1 %, в Союзі войовничих безбожників і Торгсіні менше 0,3%
Національний склад населення УРСР: українці 80%, росіяни 9%, жиди 3%, поляки 4%
Національний склад ОГПУ: жиди 68%, росіяни 10%, поляки 12%, латиші -5%, керівник поляк Менжинський, заступник жид Генріх Ієгуда
Національний склад Союзу войовничих безбожників: жидів біля 70%, штундів (різних національностей) 25%.., керівник жид Ярославський (Губельман)
Національний склад Торгсіну: жиди 95%, керівник жид Шкляр Мойсей Ізраїлевич

Микола Лукасевич
Як таке може бути що членом політичної партії в Україні може бути космополіт? Політичні парті в Україні є складовою державної системи управління, а космополіт це той що прагне створення єдиної держави у світі, тобто ліквідації усіх нині наявних держав, в тому числі й України. Це ж явний диверсант і шкідник. Потрібно вносити якісь правки в законодавство про політичні партії аби заборонити членство у партіях для тих хто заперечує існування держави Україна.

http://informator.news/terakt-u-barseloni-tramp-zhadav-pro-vbyvstvo-musulman-kulyamy-zi-svynyachoyu-krovyu/
Теракт у Барселоні: Трамп згадав про вбивство мусульман кулями зі свинячою кров’ю 18.08.2017

Президент США Дональд Трамп нагадав історію генерала США Джона Першинга, який розстріляв 49 полонених мусульман, вимочивши кулі в свинячій крові.
“Вчіться у генерала Першинга, як поводитися з терористами. Він позбувся ісламських радикалів на 35 років”, – написав Трамп на сторінці у Twitter.
В іншому (попередньому) твіті він засудив атаку на Барселону.
“Сполучені Штати засуджують терористичний акт в Барселоні, Іспанія, і готові зробити все необхідне, щоб допомогти”, – заявив президент США Дональд Трамп.
“Будьте сильними і стійкими, ми любимо вас!” – додав американський лідер.

Микола Лукасевич
Хороша порада Трампа, ворог, вчинивший збройний напад, особливо супроти невинних людей, повинен отримувати у відповідь те чого він найбільше боїться.

http://blogs.informator.news/ne-stoyt-uspokayvat-sebya-tem-chto-lenyn-eto-vseho-lysh-proshloe/
Не стоит успокаивать себя тем, что Ленин – это всего лишь прошлое ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ

Микола Лукасевич
Жоден з папіків Новогосії не був ленінцем; ні Бротський, ні Сахаров, ні Солженіцин, ні Сурков, ні Путін, ні Шойгу, ні Лавров, ні Гіркін, ні Безлєр, ні Гіві, ні Табачнік, ні Азіров, ні Ахмєтов, ні Захарченко, ні Плотніцкий і т.д,… ні навіть львівський гусоблоковець і серійний вбивця жид Володимир Білошицький. Навіть більше, усі вони приймали активну участь в розвалі створеного Леніном СРСР. Одні як гебісти, а другі як члени Руха за Перєстройку.
Портніков, це твої колеги, працівники ЗМІ, подавали папіків новогосів як “відроджувачів СРСР”, Тобто умисно дурили, ностальгуючих за колишнім відносним матеріальним достатком людей. І тільки.

http://blogs.informator.news/problema-sssr-byila-v-tom-chto-eho-zakonyi-narushaly-poholovno-vse-zhytely-stranyi/
Проблема СССР была в том, что его законы нарушали поголовно все жители страны СТАНИСЛАВ КУКАРЕКА 19.08.2017

Микола Лукасевич
Панівна меншина в СРСР 1932-1933рр.
СЕКРЕТАРИАТ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМИТЕТА ВКП(б): И.В. Сталин (Джугашвили), Л.М. Каганович

ОРГАНИЗАЦИОННОЕ БЮРО ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМИТЕТА ВКП(б): И.В. Сталин, Я.Б. Гамарник, Н.И. Ежов, М.М. Каганович, Н.М. Шверник

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ КОМИТЕТ ВКП(б) В.А. Балицкий, А.М. Шверник, К.Я. Бауман, Р.И. Эйхе, И.М. Варейкис, Г.Г. Ягода, Я.Б. Гамарник, И.Э. Якир, Н.И. Ежов, Я.А. Яковлев (Эпштейн), И. А. Зеленский, Ф.П. Грядинский, И.С. Уншлихт, Г.Н. Камикский, А.С. Булин, Битнер, М.И. Калманович, Г. Канер, Д.С. Бейка, Л. Кришман, Цифринович, А. К. Лепа, Трахтер, С.А.Лозовский (Дридзо), И.Д.Кабаков (Розенфельд), Б.П.Позерн, Л.М. Каганович, Т.Д.Дерибас, М.М. Каганович, В.В.Осинский, В.Г.Кнорин, К.К. Стриевский, М.М.Литвинов (Финкельштейн), Н.Н.Попов, С.Шварц, С.С. Лобов, Е.И.Вегер, И.Е. Любимов (Козлевский), Л.З. Мехлис, Д.З. Мануильский, А.И. Угаров, И.П. Носов, Г.И. Благонравов, Ю.Л. Пятаков, А.П. Розенгольц, И.А. Пятницкий (О.А. Блюмберг), А.П. Серебровский, А.М. Штейнгарт, М.О. Разумов (Сагович), И.П. Павлуновский, М.Л. Рухимович, Г.Я. Сокольников (Бриллиант), К.В. Рындин, И.В. Сталин, Г.И. Бройдо, М.М. Хатаевич, В.И. Полонский, М.С. Чудов (Асков), Г.Д. Вейнберг

ЦЕНТРАЛЬНАЯ РЕВИЗИОННАЯ КОМИССИЯ ПРИ ЦЕНТРАЛЬНОМ КОМИТЕТЕ ВКП(б): М.Ф. Владимирский, Е.С. Коган, И.С. Шелехес, Я.А. Попок, В.В. Адоратский, П.М. Певзняк, Я.С. Агранов (Сорензон), С.Ф. Реденс, Л.Н. Аронштам, Н.М. Янсон, Я.Г. Сойфер

КОМИССИЯ СОВЕТСКОГО КОНТРОЛЯ ПРИ СОВЕТЕ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ СОЮЗА ССР: З.М. Беленький, Ю.М. Гладштейн, Н.М. Анцелович, Л.Е. Гольдич, А.И. Гайстер, М.А. Дейч, И.С. Землячка, Н.И. Ильин, И.М. Москвин, А.И. Карлик, Б.А. Ройзенман, Р.Я. Киссис, Я.Я. Бауэр (Байер), К.П. Сомс, Л.П. Богат, С.Я. Манфред, Э.И. Вейнбаум, Г. Меламед, Р.С. Венгерова, А.Н. Гусев (Фридкин), М.И. Геммерверт, А.Р. Розит, Я.И. Гиндин, В.Г. Фейгин, К.В. Гей

КОМИССИЯ ПАРТИЙНОГО КОНТРОЛЯ ПРИ ЦЕНТРАЛЬНОМ КОМИТЕТЕ ВКП(б): Л.М. Каганович, Р.Е. Давидсон, Н.И. Ежов, Б.А. Двинский, Е. Ярославский (Губельман), А.А. Левин, Ж.И. Меерзон, Л.А. Папарде, Н.Н. Рабичев (Зайденшнер), А.Н. Петровский (Биркман), Р.Г. Рубенов, М.И. Рубинштейн, Д.А. Булатов, В.П. Ставский, И.М. Беккер, М.Л. Сорокин, Н.С. Березин, М.М. Темкин, С.К. Брике, А.А. Френкель, Е.Б. Генкин (Розенталь), С.Т. Хавкин, В.Ф. Шарангович, М.Л. Грановский, Э.И. Юревич, В.Я. Гросман, А.И. Яковлев (Эпштейн)

КОМИССАРИАТ тяжелой ПРОМЫШЛЕННОСТИ:
Комиссар: С.К. Орджоникидзе
Его заместители: А.И. Гуревич, М.М. Каганович, А.П. Серебровский, Г.Л. Пятаков, А.М. Питерский, М.Л. Рухимович, А.В. Винтер
Члены коллегии: Бирман, Штерн, В. Гроссман, Я.Б. Шумяцкий, Я. Гугель, П.И. Андраюнас, Ерман, С. Гинзбург, Израилович, А.А. Соколенко, Фигатнер, А.И. Дубровицкий, Штейн

КОМИССАРИАТ ЛЕГКОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ:
Комиссар: И.Е. Любимов (Козлевский)
Его заместители: А.М. Фушман, А.Б. Генкин (Розенталь), В.А. Левин, Шварцман, М.А. Дейч, Маргулис

КОМИССАРИАТ ЛЕСНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ:
Комиссар: С.С. Лобов
Его заместители. Гринштейн, А.К. Альберт, Казацкий, К.Я. Розенталь, А.Г. Резин, М.А. Советников, И.А. Владек
КОМИССАРИАТ ЗЕРНОВЫХ И ЖИВОТНОВОДЧЕСКИХ СОВЕТСКИХ ХОЗЯЙСТВ:
Комиссар: М.И. Калманович
Его заместители: К.П. Соме, Г.Л. Островский, М.Г. Герчиков, Т.А. Юркин (Вейнберг), В.Л. Паверман, Л.А. Грушевский, А.Л. Львов

КОМИССАРИАТ ЗЕМЛЕДЕЛИЯ:
Комиссар: М.А. Чернов
Его заместители: А.А. Левин, Подгаец, И.И. Рейнгольд
Члены коллегии: Каган, С.Б Урицкий, Л. Шток, Л.Л. Паперний

КОМИССАРИАТ ФИНАНСОВ:
Комиссар: Г.Ф. Гринько
Его заместители: Р.Я. Левин, Е.Б. Генкин (Розенталь), Я.А. Теумин
Члены коллегии: Малаховский, Нейфельд, Тамаркин, Л. Шанин, А.А. Рекис, А.Я. Хацкевич, И.В. Блинк

Хранитель ценностей и заведующий отделом внешней торговли: О.И. Каган
Председатель Центрального комитета финансовых и банковских служащих: Д. Заславский
ГОСУДАРСТВЕННЫЙ БАНК:
Председатель правления: Л.Е. Мариазин
Заместитель: Г.М. Аркус

КОМИССАРИАТ ВНЕШНЕЙ ТОРГОВЛИ:
Комиссар: А.П. Розенгольц
Его заместители: И.Я, Вейцер, М.И. Фрумкин, А.В. Озерский
Члены коллегии: Б.С. Беленький, С.А. Месинг, С.Г. Брон, Б.И. Плавник, М.Г. Вронский, Ф.Я. Рабинович, Ш.М. Двойлацкий, Н.Н. Ромм, Л.Х. Фридрихзон, Я.А. Соколин, М.Г. Гуревич, М.Л. Сорокин, Я.Д. Янсон, А.М. Тамарин, М.А. Каттель, С.Б. Жуковский, Ф.Ф. Килевец, И.И. Флиор, А.А. Кисин, И.М. Кацнельсон, Б.И. Краевский

КОМИССАРИАТ СНАБЖЕНИЯ:
Комиссар: А.И. Микоян
Его заместители: С.Я. Гроссман, М.Н. Беленький, М.Ф. Левитан, Я.К. Яглом, М.Н. Бельский
Члены коллегии: Б. Гибер, П.Я. Розенталь, Гольман, А.Р. Розит, Г.И. Дукор, Н.Г. Гуревич, Инденбаум

Преидія ЦВК
Калинин, Михаил Иванович (1922 — 12.01.1938) — от РСФСР
Петровский (Биркман), Григорий Иванович (30.12.1922— 12.01.1938)— от Украинской ССР
Червяков, Александр Григорьевич (30.12.1922 — 16.06.1937) — от Белорусской ССР
Стакун, Михаил Иосифович (17.06.1937 — 14.11.1937) — от Белорусской ССР
Мусабеков, Газанфар Махмуд оглы(21.05.1925— 12.01.1938)— от ЗСФСР
Айтаков, Недирбай (21.05.1925— 21.07.1937) — от Туркменской ССР
Ходжаев, Файзулла Губайдуллаевич (21.05.1925 — 17.06.1937) — от Узбекской ССР
Максум (Лутфуллаев) Нусратулло (18.03.1931 — 04.01.1934) — от Таджикской ССР
Рахимбаев, Абдулло Рахимбаевич (04.01.1934 — 07.09.1937) — от Таджикской ССР

Микола Лукасевич
Постанова Президії ЦВК (М.Калінін) і РНК СРСР (голова В.Молотов) про пять колосків була прийнята 7 серпня 1932 року, тобто тоді коли Голодомор, геноцид українців голодом і отрутами, вже тривав майже рік.
“…газета «Правда»організувала в Україні рейд боротьби з крадіжками зерна. З 7 по 17 серпня 1932 року в ньому взяли участь 100 тисяч «ударників преси». Метою рейду була боротьба з крадіжками зерна.” Тобто, ще тоді коли до чиновників ця постанова не дійшла. А підлеглі Косіора, Кагановича, Хатаєвича, Молотова, на підставі цієї прстанови, заборонили видавати хліб в установах громадського харчування для колгоспників. А потім і провели внесення сіл і цілих районів на “чорну дошку”, тобто у блокаду постачання усіх товарів, продовольчих і промислових. Також на підставі цієї постанови були створені “надзвичайні хлібозаготівельні комісії”, очолені Кагановичем, Хатаєвичем і Молотовим, і в селах появилися угрупування, “бригади”, очолені членами СВБ і ОГПУ, котрі вилучали в українців усе їстивне. Тоді як до офіційної кримінальної відпвідальності , згідно цієї постанови, в місяць притягувалося лише біля 200 осіб.(до розстрілу і цкй вирок виконувався стосовно 10% з них), а за місяць від голоду і отрут більше 800000 українців.

Микола Лукасевич
На мою думку дана стаття написана особою ураженою віровченням гностиків, у котрих вчинки, злі чи добрі, не мають ніякого значення, головне відмова від споживання свинини, успіх і віра в чергового божка; Шимона Волхва, Лазаря Кагановича, Адольфа Гітлера, Пол-Пота, Юлю Качанівську…

Микола Лукасевич
В США в 1933 році був також голод, з жертвами у кількості 5 міліонів осіб, також організований одновірцями Кагановича, Хатаєвича, Молотова, Косіора, але дещо іншими методами, ліквідаціями робочих місць засобами фінансових спекуляцій.
Божий Закон не забороняє рятуватися від голодної смерті дрібними крадіжками, Бо Бог створив землю для усіх людей, а не лише для пархатих послідовників віровчення Шимона Волхва.

Микола Лукасевич
Шимон Волхв прикинувся християнином, бо мислив собі що християни діють засобами магії, бо був безбожником, прагнучим осягнути славу засобами магії. Але в Церкві Христовій не знайшов ніяких магічних знань, ще і апостоли відмовилися йому продати священицтво, тому вийшов з Церкви, а невдовзі став супротивником християнства (Дії 8. 9-11, 8. 20-23)
Він досягнув великих успіхів у вивченні чарівництва, так що йому владці ставили статуї і багато хто вважав його за Бога. Шимон Волхв вчив що є тим хто між іудеями явився як Син, в Самарії сходив як Отець, а до інших приходив як Дух Святий.

Він створив свою секту викупивши в Тирі фінікійському жінку по імені Олена, водив її усюди з собою, видавав її за першу Думку (Εννοια), матір усіх речей, через яку він ще перед створенням світу замислив створити ангелів і архангелів, а коли ті були нею народжені і ними був створений цей світ, то увязнили Олену, через заздрощі.
За словами Шимона багато натерпілася ця Олена від ангелів і архангелів, будучи увязнена в людському тілі і переходячи з одного тіла в інше, і на кінець віддалася в бурдель, де він її і знайшов.
Тому він і прийшов аби звільнити цю Олену, а людям дати спасіння через пізнання його. Він відмінив пророків, бо вони були надхненими ангелами і архангелами. І проголосив спасіння через його благодать, для тих хто вірує в нього (Юпітера) і в його Олену (Мінерву).

Повідомив що він тільки вдавав страждання в Іудеї, а насправді стояв в стороні і сміявся. Тому в його послідовників Страсна Пятниця і по сьогодні є найбільше свято. Навчав що діла не мають ніякого значення, що поділ діл на злі і добрі придумали злобні ангели і архангели аби поневолити людей. Тому жерці його секти живуть у власне задоволення вдаючись до чарівництва (аби стати успішними, вічно молодими і безсмертними), до різних насолод і збочень.

Святий Іполіт Ліонський(120-202) назвав засновника гностицизму Шимона Волхва “батьком усіх єресей” (Проти єрескй, книга 1, глава 23)

http://blogs.informator.news/kakova-veroyatnost-yspolzovanyya-rossyjskymy-spetssluzhbamy-taktyky-yhyl-v-ukrayne/
Какова вероятность использования российскими спецслужбами тактики ИГИЛ в Украине АЛЕКСЕЙ АРЕСТОВИЧ 19.08.2017

Микола Лукасевич
Для чого гускім (жидо-штундиським) терористам в Україні вантажівки як засіб терактів, коли у них є усі види отрут (в тому числі й масового ураження — зарін, фосген, іпріт, фентанол), радіоактивні речовини, засоби ураження електромагнітної дії і яровиє в МВС? Трансспортні засоби вони використовують тільки для одиночних вбивств українців, маскуючи це під ДТП з допомогою поліцаїв і суддів.

Зрештою в Україні і проводилася обкатка терористами наїздів на натовпи людей, ще до подібних терактів в ЄС, ще десь з 2010 року, але це усе було замнято МВС, суддями і ЗМІ, бо це вчиняли малолітні особи правильної (завідомо нєвіноватої) національності і “під впливом наркотиків чи алкоголю” (для маскування).

Агентура спецслужб в спільнотах схильних до тероризму є малоефективною але необхідною , бо організатори і вихователі терористів туди не ходять, там є лише їх тихі чоловічки котрі виявляють осіб схильних до вбивств невинних, а потім, першим ділом, їх виводять зі спільноти, відповідно і з під нагляту спецслужб, для спецпідготовки. Саме вербування проводять тільки після гарно прихованого УЗД, бо знають що агенти спецслужб ходять з “жучками”. Тих хто ухилився чи відмовився від вербування тихо ліквідовують прихованими засобами, зазвичай через деякий час., аби інші члени терористичної групи сприйняли це як “кару божу”.

Це давня традиція серійних вбивць, так в часи СРСР штунди чи хасиди (члени гностияних сект), котрих засилали в члени партії, вже не були зобовязані ходити на зібрання їх секти.

Московський патріархат важко охарактеризувати інакше, ніж як шкідливу і ворожу організацію БОГДАН ЯРЕМЕНКО 19 .08.2017

Микола Лукасевич
Проблеми з чи в МП є вже незмінними ще принаймні з часів імператора Петра І, коли він п-пяні ліквідував патріаршество і віддав управління тією церквою масонам (членам гностичних сект). Коли масони зрозуміли що церкву неможливо зламати тільки адміністративними засобами, то масово полізли у колективи духовних семінарій, аби церковну суть підмінити гностичною і досягнули таким чином багато успіхів, так що навіть дозволили відновити інститут патріаршества. В сучасній МП символом гностицизму є професор Петербуржської симінарії професор Осіпов, котрий вже біля 50 років отруює душ, серця і розум семінаристам. Гундяєва також православні неодноразово викривали у гностичних поглядах. На мою думку потрібно не ліквідовувати МП, її УПЦ в Україні, а звільнити її від єресі гностицизму: ідейно-затятих гностиків вигнати з УПЦ, а обдурених гностицизмом навернути до Церкви. Принаймні спробувати це зробити варто. Проблеми Церкви краще вирішувати без втручання держави, особливо тоді коли велика частина її очільників є антихристами (гностиками) чи самовпевненими туманами в царині релігії і вірувань.

Микола Лукасевич
Ленін написав більше 50 праць по релігієзнавству і є він фактично засновником вітчизняного релігієзнавства. Ленін і його архіваріус В.Д. Бонч-Бруєвич (перший завідуючий кафедрою релігієзнавства) завжди вважали питання релігії й вірувань надзвичайно важливими для суспільства. Плутаєте Маркса чи Троцького з Леніном?

Микола Лукасевич
Розвал держави це завжди катастрофа для її народу, тому доцільніше ліквідувати одних бариг. Чи ви є новогосом?

Микола Лукасевич
В 1990-их в УПЦ КП була хороша релігійна програма на телебаченні. А потім десь зникла. Потрібно її відновити і заточити під меч для боротьби з гностицизмом.

Космополітизм і українофобство (заперечення народу) це прояв гностичного зловіря. Так як і содомітське ставлення віри вище усього, зокрема національного, притаманне батюшкам з УПЦ, бо правильна віра не може заперечувати природи речей, створеної Богом.

Також потрібно розглянути можливість і доцільність повернення на радіо священика Ткачова з УПЦ МП, бо він принаймні гностицизмом не хворів.

Потрібно також відновити місіонерські монаші згромадження УГКЦ на сході України, ліквідовані оральним авторитетом Гузером, засобом реального голоду.

http://blogs.informator.news/hlavnyij-myf-ob-ukraynskom-yadernom-oruzhyy-zaklyuchaetsya-v-tom-chto-ono-u-nas-byilo/
Главный миф об украинском ядерном оружии заключается в том, что оно у нас было ДЕНИС КАЗАНСКИЙ 19.08.2017.

Микола Лукасевич
КНДР може запускати балістичні ракети, а Україна не могла? Окрім балістичних ракет стратегічного призначення в нас ще була тактична ядерна зброя. Шо “Піон”, РБ-12000, ракети на Су-24, Ту-22, Ту-160 і “Точка” також не стріляла/запускалася без дозволу з Москви?

Микола Лукасевич
Бойові частини, котрі перебували в повній бойовій готовності і мали засоби доставки ядерної зброї, були забезпечені і ядерними боєприпасами, тільки складом, де вони знаходилися, завідувала особа часто вища за званням від командира полку, поважного віку, з прямим телефоном на верх. Прошу не плутати звання з посадами. 12 арсенал ГУМО був резервно-тиловим складом.

Микола Лукасевич
А до того їх туди звезли з військових частин.

Микола Лукасевич
Шо, вивезли без згоди Кравчука?

Микола Лукасевич
Гучна назва статті (про “ядерну зброю України”) не відповідає тексту статті, (також липовому), лише про балістичні ракети стратегічного призначення.

Дякую за зауваження про Ту-22.

Роман Березка
Про ядерний кейс у чурки, то маячня. Наші спеціалісти розробляли зброю, обслуговують її досі. Перепрограмувати ракети на кейс українського президента, робота проста, рутинне обслуговування. На ракетах (в межах придатності) можна міняти все. І БЧ, і блоки керування.

Без понимания логики противника, Украине будет трудно выиграть войну с РФ АЛЕКСЕЙ АРЕСТОВИЧ 20.08.2017

Микола Лукасевич
Початкове засадниче твердження автора статті, що для когось з олігархів, окупувавших Кремль, “розвал СРСР став найбільшою катастрофою” є голослівним і фантастичним. Звідси і усе інше у статті доцільніше розглядати як “бред сєдой сявкі”, нездатної відрізнити трипологію політиків від реальності.

Американцы проявили реальный интерес к Украине только в результате действий Путина ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 25 08.2017

Микола Лукасевич
Першим кремлівським поясненням мети мародерства українського Криму було вже призабуте: “Защітіть людєй Крима от антісємітізма”.
На мою думку нонішні окупанти Кремля допомагають сомнищу сатани насаджувати людству проект з назвою “Великий Ізраїль”

Как украинский офицер изменил ход войны 24.08.2017 Юрий Бутусов

Капитан Константин Коваль, командир 2-й противотанковой батареи 51-й механизированной бригады под Кутейниково, август 2014 года
Вот рассказ капитана Константина Коваля о его важнейших для украинской истории событиях, которые займут видное место в учебниках и хрестоматиях:
“Моя 2-я батарея противотанкового артиллерийского дивизиона 51-й механизированной бригады была полностью укомплектована мобилизованными бойцами. Я – кадровый офицер. Я просто старался делать свою работу. В АТО мы прибыли только в августе, активного участия в боевых действиях не принимали. Наши орудия расставляли в качестве средства усиления на блокпосты. Контактов с бронетехникой противника не было.
Утром 24 августа батарея в полном составе – 5 орудий, базировалась на комбикормовом комбинате в Кутейниково. Был праздничный день. До нас уже не первый день доносился гул разрывов артиллерии, по вечерам комбинат и окрестности накрывали “Грады”. Но на комбинате мы были надежно укрыты. А к взрывам привыкаешь быстро.
Примерно в 8.00 я получил приказ командира дивизиона выехать на боевое задание в полном составе. Комдив сообщил нам обстановку – российские танковые и механизированные подразделения перешли границу, нам следовало развернуться для отражения вероятной российской атаки на Кутейниково. Детальной информации о направлении удара противника не было, взаимодействия с другими подразделениями тоже не было. Мы сами должны были выбрать подходящий рубеж для прикрытия района Кутейниково.
Напугало ли меня российское вторжение? Хорошего ничего в этом не было, но мне дали приказ, значит надо ехать. Это же моя работа. Мы выехали примерно в 11.30 и отъехали недалеко. Рядом было скошенное поле, которое было для нас самым удобным рубежом, поскольку позволяло контролировать дорогу в наш тыл на село Зеркальное. Рядом в лесополосе стояла разведка 28- ой механизированной бригады, которая сообщила нам, что с юга на Кутейниково направляется колонна российской бронетехники. Как только мы развернулись, то увидели странную картину – вся техника 28-й бригады по тревоге завелась и… вся эта часть вышла из лесопосадки и уехала на Кутейниково.
Больше здесь не было наших подразделений. Пехота ушла и нас уже никто не прикрывал. Это было очень странно наблюдать. Предчувствие сложилось недоброе.
Вскоре на большой скорости мимо нас промчался джип батальона “Донбасс”. Боец из машины рассказал, что наблюдал движение в нашу сторону колонны бронетехники без опознавательных знаков, но с российскими флагами: “Они идут прямо на вас!”
Многие мои ребята нервничали – ведь это был наш первый бой. Отход подразделений 28-й бригады оставлял нас одних, а ведь наши пушки не маневренные, зайдет противник с фланга и кроме автоматов мы ничем отбиваться не сможем.
Но я решил, что паники мы не допустим. Без боя Кутейниково не сдадим.
Было примерно 12.15, когда из лесопосадки к перекрестку между Кутейниково и Зеркальным на дистанцию 1100-1200 метров выехало три боевых машины без белых опознавательных полос. Больше никого из наших в этом районе не было. Это мог быть только враг. На поле у перекрестка 28-я бригада оставила свою БМП под украинским флагом. Российские бронемашины подъехали к перекрестку и остановились для оценки обстановки.
Дистанция была примерно 1100-1200 метров. Наводчики внесли поправку, распределили цели. Как только бронемашины противника остановились, я немедленно дал команду “огонь!”
Первый залп – перелет. Я внес поправку – “дистанция 1200!”. Второй залп – “огонь!”
Прямые попадания по двум бронемашинам. Третья машина противника развернулась и ушла в посадку. От разбитых машин экипажи побежали в лесопосадку. Одна из бронемашин загорелась и взорвалась. Я сказал зарядить осколочными, и мы накрыли лесопосадку.
Бой закончился. Прошло примерно полчаса, противник, очевидно, доложил обстановку, и по нашему району открыла огонь артиллерия. Они били не совсем точно, разрывы ложились довольно близко. Стало понятно, что противник не знает наших точных позиций, и просто прочесывает квадрат артогнем. Но через какое-то время противник подтянет дополнительные силы, проведет доразведку и скорректирует огонь. Мы стояли просто в поле, и закопаться у нас времени не будет. Кроме того, нас никто не прикрывал, фланги были открыты. Ситуация была опасной.
Поэтому я принял решение свернуться и отойти к главным силам нашей батальонно-тактической группы в район Иловайска. Не имея информации о противнике и не имея прикрытия, я принял решение отходить по железнодорожным путям из Кутейниково, там, где противник нас явно не ожидал. К сожалению, во время отхода пришлось оставить два орудия. Их можно было бы эвакуировать только в спокойной обстановке. Но в этих условиях я не мог рисковать всем личным составом и оставшейся техникой. Российские подразделения могли появиться в любой момент, а батарее на марше нечем было бы их встретить кроме ручного стрелкового оружия”.
А вот как рассказывает об этом на допросе российский военнослужащий – младший сержант Владимир Савостеев – участник боя с другой стороны. Савостеев – командир отделения 331-го парашютно-десантного полка 98-й воздушно-десантной дивизии, который командовал БМД-2 с номером 334 – той самой, которая взорвалась в результате огня батареи Коваля:

“Мы доехали до перекрестка.. с чего вообще все началось – колонна остановилась, командир роты приказал вернуться за отставшей машиной. Я командир боевой машины. Мне и командиру взвода было приказано вернуться за отставшей машиной. Я выполнил его приказ. С командиром взвода развернули две боевые машины, вернулись к ж/д переезду, где нам нужно было забрать машину – такую же БМД с личным составом. Мы забрали, вернулись на указанную точку, где стояла колонна. Колонны уже не было. Колонна ушла. Проехав где-то метров пятьсот, мы поднялись на горку. Командир постоянно выходил на связь, но связи ни с кем не было. Пытались зрительно найти колонну, но тоже не удалось. Потому что и ветер, и кругом горели поля – увидеть нельзя было. Мы повернули сначала налево, проехав некоторое время, развернулись. Командир все это время сидел на связи, но никто не отвечал. Мы развернулись в обратном направлении, вернулись к этому перекрестку, повернули направо, то есть в обратном пути откуда мы приехали. Думали может колонна сама развернулась и куда-то уехала. Но то же самое – колонны не было.
Тогда командир приказал развернуть машины и, доехав до перекрестка, повернули направо. Проехав метров 200-300, командир пытался все это время выйти на связь. 3 машины встало, он начал выходить на связь, потому что думал, может из-за гула машин ему не слышно. И в этот момент был первый взрыв. Но снаряд просто взорвался рядом, никого не зацепил. Мы все спрыгнули с машин и заняли круговую оборону. Половина личного состава – также как и я – заняли у боевых машин. И сразу же за ним прозвучал второй взрыв. Снаряд попал прямо в танк (имеется в виду – в БМД, сержант оговорился. – Ю.Б.). Куда точно – я не могу сказать, не определил. Всех от этой боевой машины раскидало я не знаю на какое расстояние. Пролежав, я не знаю сколько времени ( ну, минут 10), очнувшись я просто пополз. Куда полз.. первое – это подальше от боевой машины, потому что у моей машины начал срабатывать боекомплект. Прополз метров 100-150-200, я увидел, что со мной рядом еще несколько человек.
Мы начали вместе выбираться. По нам сразу начал работать пулемет. Потому что мы ползли по полю с подсолнухами и если начинали поднимать голову, сразу же было видно, что очереди шли и подсолнухи падали. В это время работала артиллерия и с какой стороны она била.. поймите в тот момент не смотришь с какой стороны в тебя летят снаряды. Ты понимаешь, что небе нужно выжить и просто ползешь. Там было поле. Оно было наполовину скошенное. И был перелесок. Мы начали перебегать через этот перелесок и увидели, что по краю дороги бегут тоже наши военнослужащие. Мы начали двигаться все к этому перекрестку. Прибежав туда, мы увидели, что там были окопы, сделано что-то наподобие блиндажа. Мне сразу сказали, что механик-водитель боевой машины, которая взорвалась жив. Наводчик вот здесь сидит. Но механик очень сильно обгорел. Подбежав к нему, я увидел, что наводчик успел оказать ему первую медицинскую помощь. У него было шоковое состояние, лицо обожжено, на руки страшно смотреть. Все были напуганные, потерянные – что делать, куда дальше, какие действия и что происходит. Никто не мог понять. У нас должны были быть учения и такого ни на одних учениях не было. Я посмотрел, что офицеров нет и принял командование на себя. Приказал уйти в глубину метров на 200 и занять круговую оборону.
И оказать помощь раненому до конца. А сам с сержантом Генераловым (заместитель командира взвода, старший сержант Алексей Генералов также был взят в плен 24 августа. – Ю.Б.) остались на перекрестке подождать остальной личный состав, который остался там. Может, кто живой есть, чтобы вернуться и забрать. Мимо нас проехало две боевых машины в сторону горевшего танка. Они подавали сигнал сбора и несколько раз останавливались. Мы поняли что они забирали тех, кто оставался там. Боевые машины еще немного времени покружив там вернулись на перекресток и проехав мимо нас, может они не увидели нас. Но в определенный момент один механик водитель увидел нас. Мы ему махнули что нужно проехать чуть дальше чтобы нас забрать, что в глубине леса личный состав. Но может он недопонял меня, скорее всего тоже был напуган. Потому что у нас никто не участвовал ни в каких боевых действиях.. мы начали двигаться, вернулись к личному составу и приняли решение, так как механику становилось очень плохо, надо было просто его спасать. Мы начали выбираться оттуда. Потому что кто-то из нас может понимал, что происходит что-то не то. Не по закону учений. Ни на одних учениях такого не было. Дойдя до моста, мы увидели несколько военнослужащих. Людей в военной форме с оружием. Увидев нашего раненного, они сразу же подошли к нам и предложили оказать помощь раненному. Мы согласились потому что он уже начал терять сознание и шок начал проходить. А боль у него была скорее всего непереносимая. Спросили кто старший. Я сказал – я. Меня проводили в их штаб. Наподобие то ли сарая, то ли фермы. Там были военнослужащие уже с нашивками, со всем.. нашивки не наши. И там мне объяснили, что мы находимся на украинской территории и находимся в плену”.
Мы видим полное совпадение в описании деталей боя с двух сторон.

Огромную и неоценимую работу по установлению обстоятельств боя провели работники Национального военно-исторического музея Минобороны Украины, которые в сентябре 2014-го побывали на месте боя, и провели точную привязку к местности – именно военные историки обнаружили и сфотографировали остатки БМД-2 №334. Это точка на трассе Осыково-Кутейниково близ отметки 182,0. И можем сделать еще один важный вывод из показаний пленных российских десантников – в результате точного огня батареи Коваля, и последующего обстрела осколочными снарядами лесопосадки, куда побежали спасаться экипажи двух разбитых БМД, старший лейтенант Михаил Миленко – командир 3-го взвода 1-й парашютно-десантной роты 331-го полка, испугался и потерял управление своими бойцами. В результате потери связи с командованием, 10 российских десантники во главе со старшим сержантом Алексеем Генераловым и с младшим сержантом Савостеевым пошли в направлении села Зеркальное, где их без боя взяло в плен отделение разведчиков 51-й механизированной бригады под командованием сержанта Владимира Козака:
“В 17.00 я вывел бойцов в секрет в посадке у дороги близ села. И вскоре мы увидели, как по дороге со стороны Кутейниково на нас идут 10 солдат. Они шли, как “телятко на пасовищі”. Они передвигались не в боевом порядке, и не были готовы к бою.
Мы взяли их без какого-либо сопротивления. Они были потрясены происходящим. Мы говорили с ними по-русски. Они рассказали сразу, что являются российскими военнослужащими из 98-й воздушно-десантной дивизии. Их направили на маневры в Ростовскую область. Ночью с 23 на 24 августа они пересекли границу Украины. Утром их подразделение в посадке в трех километрах от Кутейниково попало под обстрел. Была уничтожена боевая машина десанта, один из них был легко ранен. Двое их товарищей были убиты. Потеряв технику и связь, десантники пошли куда-то в поисках медицинской помощи. Они были шокированы тем, что попали в Украину и что здесь настоящая война.
Они нас не ожидали встретить. И сдались без сопротивления”.

Список особового складу
2-ої протитанкової артилерійської батареї
51-ої окремої гвардійської механизованої бригади,
яка відзначилася в бою з передовим загоном противника
на підступах до міста Іловайськ
26 серпня 2014 року

Капитан Коваль участвовал в прорыве окружения из Иловайска. Он прошел через ад, но в плен не сдался, и сумел выйти из окружения с группой бойцов. Сейчас продолжает службу. В том же звании, в той же должности, в той же съемной квартире… Не лучше положение и других героев батареи Коваля. Вся их 51-я бригада после августовских была обвинена в невыполнении приказов и… расформирована! Поэтому героями им не стать – если только народ Украины не решит по-другому и не поможет восстановить справедливость.

Микола Лукасевич
Україна наповнена ворожою агентурою, котра є по сутті сомнищем серійних вбивць, а в статті є надто багато особистої інформації про українських військових. Для чого?

Рассвет Мостовой МАРК ГРЕСЬ 21.08.2017
Микола Лукасевич
То шо Мостова щось погане написала про пануючу в Україні секту строїтєлєй Большого Ізраєля? Це ще нічого страшного, доти доки вона ще вірує в “моральних авторитетів”, призначених українцям тією сектою, типу Лейби Гузера.

Основне джерело корупції – нездатність українців мислити категоріями загального блага ОЛЕКСІЙ АРЕСТОВИЧ 26.08.2017

Микола Лукасевич
Немає жодної корупційної схеми де би був задіяний увесь український народ, чи навіть його більшість, якому послідовник віровчення Мартіна Лютера, Томаса з Мюнцеру і Льоні Чарновєцкого Олексій Арестович “шиє лапті”.

Також немає в Україні ніякої війни кланів, бо є потужний жидо-штундиський клан, а інші, армянський чи циганський, є тільки найманцями жидів для ведення війни з українським народом.
Клан це вища форма злочинної організованої групи (вище шайки і банди), де обєднуючим є національний і/чи віросповідний чинник. Вищою формою клановості є нацизм (жиди Каганович, Гітлер і Пол-Пот були ставлениками клану).

Зникнення олігархів ще не значить зникнення жидо-штундиського клану, ставлениками котрого вони є.

Немає в Україні і корупції, як такої, вона ще була до 2008 року, а тепер вже є лише нацизм жидо-штундів.

Якби українці не могли мислити категоріями спільного блага то би вже давно зникнули як народ.

http://blogs.informator.news/trampu-nuzhnyi-vneshnepolytycheskye-pobedyi-donbass-y-kryim-pole-na-kotorom-ssha-mohut-yspolzovat-svoy-vozmozhnosty/

Трампу нужны внешнеполитические победы, а Донбасс и Крым – поле, на котором США могут использовать свои возможности СЕРГЕЙ РУДЕНКО 26.08.2017

Микола Лукасевич
Назва статті не відповідає тексту статті. Де принаймні обгрунтування тези що “Трампу нужни внєшнєполітіческіє побєди”? Якого тільки недавно обрали Президентом США.

http://informator.news/nasha-pomylka-chy-rosijska-vidpovid-na-sanktsiji-yak-vplyne-blokuvannya-kerchenskoji-protoky-na-ekonomiku-ukrajiny/
Наша помилка чи російська відповідь на санкції: Як вплине блокування Керченської протоки на економіку України 27.08.2017

Микола Лукасевич
Чим більший експорт з України тим більше доводиться українцям сплачувати ПДВ експортерам, відповідно тим більші ціни для українців. Тому для українців, при такій економічній політиці панівної в Україні жидівської секти, доцільніше буде тимчасово припинити діяльність Маріупольського порту .

http://blogs.informator.news/nekonventsionalna-vijna/
Неконвенціональна війна ОЛЕГ ОДНОРОЖЕНКО 27.08.2017

Микола Лукасевич
Нонішні окупанти Кремля “відроджують СРСР” так само як “відроджували монархію” білогвардійці, говорили народу що вони за царя і вчиняли приховані вбивства справжніх монархістів. Також в сучасному Кремлі практично немає духу імперіалізму, лише хапальний інстинкт і жидівська віра в чудо (зокрема в те шо не покарають). Порівняйте нонішніх окупантів Кремля з відомим імперцем Кіплінгом і ви це також зрозумієте.

Правила ведення війни, зазвичай неписані, котрі мають багатовікуву історію застосування, породжені не ізмами “честі”, а природою людини і вірою в безсмертя людської душі.
Як на мене то довіра агресору, особливо віроломному агресору, є проявом поганого навчання і виховання.

http://informator.news/v-hermanyy-medbrata-zapodozryly-v-ubyjstve-bolee-vosmydesyaty-chelovek/
В Германии медбрата заподозрили в убийстве более восьмидесяти человек 28.08.2017.

Микола Лукасевич
Типовий член гностичної секти (хасид чи штунда) і послідовник жидо-дохтура Йосипа Менделя. Таких в Україні серед медиків є також багато, але правоохорронна і судова система ще таих тут не карає, лише відмазує.

http://blogs.informator.news/zarano-hovoryty-pro-vyhid-z-bankivskoji-kryzy/
Зарано говорити про вихід з банківської кризи СЕРГІЙ РИБАЛКА 28.08.2017
Кількість банків скоротилася удвічі: із 180 на початок 2014 року до 90 на кінець червня 2017 року, у тому числі приватних банків з українським капіталом – із 148 до 59 за відповідні періоди.

Зменшилася кількість структурних одиниць банків із 19,3 тис. на початку 2014 року до 9,8 тис. на кінець червня 2017 року. Кількість структурних підрозділів приватних банків з українським капіталом зменшилась просто катастрофічно – з 9,8 тис. на початок 2014 року до 1,7 тис. на кінець червня 2017 року.

Результатом цієї найглибшої в нашій історії банківської кризи кількість банківських працівників скоротилася майже вдвічі – з 246,6 тис. осіб на початку 2014 року до 135,8 тис. працівників на кінець червня 2017 року. Головним чином – за рахунок скорочення чисельності персоналу у банках з приватним капіталом.

Станом на кінець червня 2017 року у державних банках сконцентровано 632 млрд. грн. зобов’язань, тобто більше половини всіх ресурсів банківської системи, 333 млрд. грн. – в банках з іноземним капіталом та лише 133 млрд. грн. – в приватних банках з українським капіталом. Для порівняння, на початку 2014 року, обсяг зобов’язань в державних банках становив 184 млрд. грн., в банках з іноземним капіталом – 281 млрд. грн., тоді як в банках з приватним українським капіталом було 620 млрд. грн!

Сьогодні майже 62,3% депозитів сконцентровано у державних банках, тоді як на початок 2014 року депозити у держбанках становили лише 13,3%.
Тобто за період 2014 – 2017 роки обсяг зобов’язань майже залишився незмінним, проте змінилася його структура: гроші від приватних банків “перетекли” до державних.
Національний банк майже не кредитує банківську систему України, спостерігаючи лише за тим, хто із найсильніших утримається на плаву. Частка коштів Національного банку у структурі зобов’язань станом на кінець червня 2017 року становить лише 1,2%, проти 5% – на кінець 2015 року.
Скоротилось також зовнішнє фондування банків. Якщо станом на початок 2014 року валовий зовнішній борг банків становив 22,6 млрд. дол. США, то на кінець І кв.2017 року – 8,5 млрд. дол. США.
На початку 2014 року більше половини ресурсів банків були спрямовані на кредитування підприємств (50,7%); 11,4% – на кредитування населення; 6,9% – у цінні папери, які Національний банк приймає в якості застави при рефінансуванні; 12,7% ресурсів знаходились на коррахунках в Національному банку та інших банках.
На кінець червня 2017 року картина виглядає кардинально іншою. На кредитування підприємств на сьогодні йде лише 35% ресурсів банків. Майже удвічі менше, у порівнянні з початком 2014 року, спрямовано на кредитування населення (6,5% ресурсів банків). Натомість, банки продовжують активно вкладатися у цінні папери, що рефінансуються Національним банком (26%). Більше 15% коштів банків знаходяться на коррахунках в Національному банку та інших банках.
Відповідно до Звіту, частка непрацюючих кредитів у портфелях банків в цілому по сектору є безпрецедентною та становить 57,7%, зокрема, у державних банках (без урахування “Приватбанку”) – 59,9%, в банках з іноземним капіталом – 48%, в банках з українським приватним капіталом – 27,3%.
Частка кредитів, що не обслуговується населенням, зросла удвічі: з 30% на початку 2016 року до майже 60% на кінець червня 2017 року.
Відповідно до Звіту, за результатами ІІ кв. 2017 року збиток банківської системи становив 5,1 млрд. грн. У грудні 2016 збиток становив 159, 4 мільярда грн.

Микола Лукасевич
Середня зарплата в банківській сфері 13 729 грн х 135800 там працюючих осіб, множемо на коеф. 4 = 7,5 млрд грн у місяць. 159,

Оплата відсотків на наявних 600 млрд грн кредитів у 24% річних це ще плюс 12 мільярдів у місяць.

Додаємо 7,5 млрд +12 млрд = 19,5 млрд, це ціна утримання фінансової сфери для українців в один місяць.

В Україні проживає 44 мільйони людей, або і менше, це 443 грн на особу в місяць мінімум. Що би ми не купляли там вже закладена ціна утримання фінансової сфери.
На прикляд, кілограм зерна коштує 3,3 грн, а кілограм муки 9 грн, бо мукомоли стали монополістом, взяли кридит і внесли його оплату в ціну хліба. Раніше в ціні муки тільки 10% була частка мукомолів, а тепер 50%.

В реальному секторі економіки у нас є 8 мільйонів робочих місць. 19,5 мільярдів грн ділимо на 8 мільйонів працівників, отримуємо 2437 грн на одного працюючого у місяць на фінансування фінансової сфери.

Плюс ще витрати на найбільше в Україні Міністерство фінансів, з його комітетами, інспекціями, департаментами і підприємствами (не менше 150000 працівників.)

Для чого нам таке “щастя”? Може краще відмовитися від грошей взагалі і перейти на натуральний обмін товарами і послугами, з виплатою зарплати товарами і послугами.

Все таки НБУ скоротив витрати українського народу на утримання фінансової сфери, не менше як на 5 мільярдів у місяць, і це позитив.

http://informator.news/na-facebook-stranytse-poroshenko-rabotayut-1500-botov/
На Facebook-странице Порошенко работают 1500 ботов 28.08.2017
За время президентства Петра Порошенко более 79 000 уникальных Facebook-пользователей написали хотя бы один комментарий на его официальной странице в период с июня 2014 по май 2017. Всего они сделали около 176 000 записей.
Исследования показали, что 98% комментаторов (77 500) — реальные люди. А вот оставшиеся 2% (1500) были значительно продуктивнее: они оставили около 26 000 комментариев, или 15% от всех записей. То есть каждый шестой комментарий под постами президента оставлен ботами.

http://blogs.informator.news/250345-2/
Только последние глупцы не понимали, что Иловайская операция может закончиться катастрофой ЮРИЙ КАСЬЯНОВ 28.08.12017

Микола Лукасевич
АТО командував принаймні тоді представник СБУ, а не Гелетей чи Муженко. Дії командира сектором Хомчака, конкретно в оточенні, також важко назвати адекватними. Про діяння членів старогускої секти завєдомо нєвіноватих, Корбана і Бутусова, немає сенсу і говорити.

http://blogs.informator.news/ukraynskyj-olyharhat-dolzhen-prevratytsya-v-krupnyij-byznes-ne-vmeshyvayuschyjsya-v-polytyku/
Украинский олигархат должен превратиться в крупный бизнес, не вмешивающийся в политику АЛЕКСАНДР КОЧЕТКОВ 28.07.2017
На том же законодательном уровне должен быть введен десятилетний (как минимум!) мораторий на право бизнеса иметь контрольные пакеты в общенациональных СМИ, а также на финансирование политических партий и отдельных депутатов, включая их избирательные кампании. В случае нарушения — приговор с конфискацией.
Общенациональные телеканалы, радио, газеты, не говоря уже об политических партиях — это высокозатратные неприбыльные проекты. Если мы избавим олигархов от такого непосильного бремени, то у них высвободится достаточно средств для финансирования Фонда. И заодно украинский олигархат превратится в крупный бизнес, не лезущий в политику.

Микола Лукасевич
Немає ніяких українців серед олігархів. Нічого плутати національне з громадянським (навіть не єдиним у них).
Згідно автора статті: вкрав з голодухи курку — тюрма; вкрав мільярд — сплати податок з суми вкраденого; профінансував вбивства мільйонів українців (отрутами, ультразвуком, радіоактивними речовинами, умисними ДТП) — крупний і завєдомо нєвіноватий бізнесмен.

Я так зрозумів, що дана стаття є на правах реклами, реклами світоглядної й економічної содомії.

Націоналізація Приватбанку в Україні не викликала ніякого здивування на Заході. Так що нічого і хвилюватися стосовно дрібніших активів, незаконно набутих чи тільки користованих зі злим умислом (наприклад для фінансування тероризму, для узурпації влади…)

http://informator.news/tuberkuloz-v-ukrajini-bomba-upovilnenoji-diji-dlya-evropy-politico/
Туберкульоз в Україні – бомба уповільненої дії для Європи, – Politico 28.08.2017

Микола Лукасевич
Заберіть у жидо-штундів фосген і засоби ураження ультразвуком, котрими найлекше догробити легені. Палочка Коха є мабуть в усіх, але розвивається вона тільки в людях з ослабленими легенями (бідністю, хімією (зокрема отрутамти з ВПЗ на одягу), ультразвуком…)

http://blogs.informator.news/voznykaet-estestvennyij-vopros-o-chystoplotnosty-zapadnoho-polytycheskoho-klassa/
Возникает естественный вопрос о чистоплотности западного политического класса ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 30.08.2017.

Микола Лукасевич
Можна і в шредерах, але потрібно врахувати і вагу шредера, бо він є тільки копійкою, в цьому прогускому сомнищі сатани Заходу. Одночасно потрібно визнати що 100 шредерів є рівними одному соросу. Бо один шредер би ніколи не замутив в Україні таких шкідницьких організацій як “Комітєт протідєйствію корупції” (очолений штундою шабуніним) і “Трансперенті інтернейшен”. Так шо, як не крути, тільки 100 Шредерів є рівні одному Соросу.

http://blogs.informator.news/vojna-nevyiuchennyih-urokov/
Война невыученных уроков ЮРИЙ ГУДИМЕНКО 30.08.2017

Микола Лукасевич
Для Польші Друга світова війна розпочалася ще до 1 серпня 2017 року, тоді коли вони, прихопили собі частину розгромленої Чехословаччини. Це вже пізніше великий друг польських масонів жид Адольф Гітлер, напав на Польщу. До того він зі своїми братками приїзджав на похорон масона Пільсудського. А як гарно панівна гуска секта в Польші приймала німця-іудея дохтура Гебельса ще в 1934 році… Це тоді коли бандерівці вже воювали з нацистами Німеччини, зокрема вчинили ще в 1934 році дві спроби ліквідації Гебельса (це і є початок Другої світової для українців). Під час однієї з них був випадково вбитий охоронявший Гебельса старший мусорок тодішньої Польщі Пєрацький; за що був затриманий і засуджений Степан Бандера. Тобто пропаганда Гебельса, дуже досконала, таки не обдурида українців. Чому є свдченням і те що на стороні Рейху воювало 640 тисяч поляків, 350 тисяч мадяр, 200-1000 тисяч росіян, 170 тис словаків, 80 тисяч жидів і лише 11,6 тисяч українців.
Реально для Європи Друга світова розпочалася зі знищення в 1938 році Чехословаччини, нацистами з Німеччини і масонами з Польщі. Так що не потрібно сакралізувати дату 1 вересня 2017 року.

І головне, перемоги українців ніколи не повинні затіняти, чи тим більше заперечувати, страждання українського народу. Память українців повинна зберігати одне і друге.

Як би сомнище сатани не старалося, українці ніколи не будуть дружити з ним: з жидами, з штундами, з масонами.

http://blogs.informator.news/ssha-vchystuyu-proyhraly-kndr-kotoraya-v-svoem-razvytyy-nahodytsya-v-seredyne-proshloho-veka/
США вчистую проиграли КНДР, которая в своем развитии находится в середине прошлого века ЛЕОНИД ШВЕЦ 30.08.2017

Микола Лукасевич
Ніякі авіаносці США до берегів КНДР ще не йшли, зокрема у цьому році, просто в пресі появилася картинка тих кораблів, відзнята більше року тому і далеко від КНДР.
Сомнище сатани допомогло вчинити одноразовий прорив в ракетному озброєнні (ще десь в 2009 році), з метою створити додатковий подразник для США (в разі потреби). І вийшло так аби відволікти увагу від війни проти України в 2017.
Та і в Пхеньяні ще не було ніяких святкувань побєди.

Не хвилюйтеся, війна з сомнищем сатани йде в правильному напрямку.

http://blogs.informator.news/v-belarusy-razvorachyvaetsya-udyvytelnaya-ystoryya-setevoj-mem-stanovytsya-nazvanyem-tseloho-rehyona/
В Беларуси разворачивается удивительная история, сетевой мем становится названием целого региона ДЕНИС КАЗАНСЬКИЙ 31.08.2017

Микола Лукасевич
В 2012-2013 рр. гускі пропагандисти також, активно і масовано, намовляли галичан до сепаратизму, але їх галичани послали на “три веселі букви”. Мабуть тепер щось подібне вчиняється і супроти білорусів?

Для россиян понятия «Крымнаш» и «крахнаш» скоро станут синонимами ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 31.08.2017

Микола Лукасевич
Росіян легко обдурити але в критичних ситуаціях вони мислять надзвичайно адекватно, рішуче і непередбачливо. Вони можуть миттєво відновити довіру до них українців. Бо відчувають себе чужими на цій війні сомнища сатани супроти українського народу. Особливо ті хто приймав у ній безпорсередню участь і не втратив людську подобу.

Тот, кто между КНДР и революцией выбирает КНДР, получит и ее, и революцию АРКАДИЙ БАБЧЕНКО 31.08.2017

Микола Лукасевич
“Алексей Учитель родился 31 августа 1951 года в Ленинграде в еврейской семье. Отец — режиссёр-документалист Ефим Учитель.
В 1975 году окончил ВГИК, работал на Ленинградской студии документальных фильмов.
В 1990 году основал свою киностудию «Рок». Дебютом в качестве режиссёра игровыхфильмов для Учителя стал фильм «Мания Жизели».
В 2000 году он получил «Нику», Гран-при «Кинотавра» и номинацию на «Хрустальный глобус» за фильм «Дневник его жены».
В 2002 году Алексей Учитель стал народным артистом России[2].
Фильм 2005 года «Космос как предчувствие» получил главный приз XXVII ММКФ — «Золотого Святого Георгия» и премию «Золотой орёл» за лучшую режиссёрскую работу.
С 2010 года — президент Международного Кинофестиваля документального, короткометражного игрового и анимационного кино «Послание к Человеку» («Message to Man») в Санкт-Петербурге.
Алексей Учитель является членом Президиума Российской Академии кинематографических искусств «Ника».” /Википедия/

Режисер фільму “Матільда”, котрий росіянам явно не сподобався. Мабуть цей фільм був створений для прокату в Ізраїлі чи в Польщі? Фільмів для усіх не буває.

Микола Лукасевич
В своєму житті я бачив півтора сталінця і вони мені не вчинили жодного зла, на відміну від…. А більшість моїх сучасників не бачили жодного сталінця. Це потрібно якось враховувати. Чи як?

Микола Лукасевич
З мого щоденика:
“30 серпня 2017 року, радіація на стелі кухні, ванни, коридору, вітальні, спальні, гаражу; на дашку над криницею, на гіллях винограду, вишні,горіху волоського і сливи; на листях кукурудзи.
10:30 — 11:20 год, газова атака аналогом іпрту, в хату, через вікно західної спальні, з буд.№37. Ущільнив вікно.
Виявив отруту з ВПЗ на пилочці ручній для дерева, на ручці сокири, на двох викрутках, на ручці віконній, на пласкогубцях, на ручці малого молотка, на ручці ножа господарського.
11:30 — 12:10 год, газова атака іпрітом, через горище, з буд.№37.
Виявив отруту з ВПЗ на ручці дверей в ганок.
13:50 — 15:20 год, газова атака іпрітом.
15;45 год газова атака іпрітом з сріблястого буса, тоді коли я був на подвірю, влили під огорожу.
Виявив отруту з ВПЗ на ручці шпателя і на ножницях.
Це вже точно що 22 і/або 25 серпня було проникнення жидо-штундів в мою хоту з встановленням нових засобів стеження, для нанесення отрут з ВПЗ і радіоактивних речовин.”

http://blogs.informator.news/bezvyzovyij-rezhym-s-rf-eto-petlya-na-shee-ukraynskoj-nezavysymosty/
Безвизовый режим с РФ – это петля на шее украинской независимости ЮРИЙ БУТУСОВ 1.09.2017

Микола Лукасевич
Переспів Бутусова:
“Очередная историческая веха, равнозначная безвизовому режиму с Евросоюзом. Теперь, чтобы попасть в Украину, гражданин Ізраєля должен иметь в наличии биометрический паспорт либо фиксировать свои биометрические данные на границе.
Три степени контроля: во-первых, подать предварительную заявку на посещение Украины, во-вторых, отметить пересечение границы на пограничном контроле с указанием пункта, в котором будет находиться жид в Украине, и в третьих – зарегистрироваться по прибытии в указанное место в ближайшем пункте регистрации граждан Ізраєля и граждан других стран, которые представляют угрозу для Украины.
Не получил отметку, либо если орган регистрации принял решение – и гудбай – чемодан-аеропорт-Хайфа.
Теперь паспорт Ізраїля в Украине – это тряпка, которая недействительна без регистрации, и требует тщательной проверки везде, где будет предъявляться. Ве-ли-ко-леп-но! Надеюсь, что Тель-Авів примет ответные меры, и также максимально осложнит въезд в Ізраїль. Безвизовый режим с Ізраєлем – это петля на шее независимости, и с этой удавкой прошлого пора кончать. Наконец-то мы начинаем принимать стратегические решения, которые обеспечат нашу безопасность и сейчас и в перспективе. Чем больше мы разорвем зависимостей от Ізраєля, тем быстрее мы прекратим войну.
Цель войны для сомнища сатани – царство антихриста. Цель войны для Украины – перестать быть марионеткой сомнища сатани, разорвать все контакты между государствами-сателітами сомнища сатани по максимуму, и таким образом защитить свободу и независимость страны.
Мы с вами – участники и современники исторических событий, которые навсегда изменят развитие світу – мы создаем независимое государство, и завершаем ликвидацию сомнища сатани!
Следующий важный политический шаг – надо в одностороннем порядке демаркировать государственную границу с сателітами Ізраєля, и построить на всем протяжении хотя бы простейший забор-сетку, ров противотрнаспортный, контрольно-следовую полосу, видеокамеры и сигнализацию.”

http://blogs.informator.news/chtobyi-ymet-pravo-chem-hordytsya-narodu-nuzhno-nauchytsya-styidu/
Чтобы иметь право чем-то гордиться, нужно научиться стыду ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ 1.09.2017

Микола Лукасевич
Для українців Друга світова війна розпочалася ще в 1934 році, тоді коли вони вчинили дві спроби ліквідації Гебельса. Під час однієї з них був випадково вбитий охоронявший Гебельса старший мусорок тодішньої Польщі Пєрацький; за це був затриманий і засуджений Степан Бандера.

Для Європи Друга світова розпочалася зі знищення в 1938 році Чехословаччини, нацистами з Німеччини і масонами з Польщі. Так що не потрібно сакралізувати дату 1 вересня 1939 року, бо тодішня масонська Польща невинною і правою не була. Лише памятати, але менше як 22 червня 1941 року.

Сталін вірив жиду Гітлеру мабуть тому що Сталіна ще з дитинства, в школі, в семінарії, в партії, вчили вірити жидам, і ще тому що карали Сталіна за антисємєтізму.

http://blogs.informator.news/odna-yz-nashyh-zadach-yzmenyt-otnoshenye-vraha-k-nam/
Одна из наших задач – изменить отношение врага к нам ВИКТОР ТРЕГУБОВ 1.09.2017
Одна из наших задач — изменить отношение врага к нам. Заставить его воспринимать нас отрезанным ломтем, навсегда перешедшим в стан чужих. Разбить убеждение «вся Украина в целом — наши ребята, просто бандеровцы-западенцы…». Разбить убеждение, что где-то есть молчаливое большинство «нормальных хохлов», которое ждёт их с распростёртыми руками, что в Киеве, Харькове, Одессе их будут встречать с цветами и чепчиками. Разбить убеждение, что украинцы будут только рады оккупации Украины — пардон, воссоединению в семье братских народов. Заместить его убеждением, что любая попытка оккупации Украины возможна лишь настолько, насколько возможна оккупация Польши, стран Балтии, Финляндии — в смысле, даже если бросить все силы, занять и некоторое время удерживать, ассимилировать уже не получится. Отрезанный ломоть. Неруси. НАТОвцы. Демоны. Псоглавцы, раскольники и католики.

Микола Лукасевич
В автора статті мета є виразно сектантська, тому хибна і неприйнятна. “Заставить его (ворога, сусіда…) воспринимать нас отрезанным ломтем”… Це те саме що пропонувати українському народові вчинити колективне самогубство.
Для мене греко-католика таке є єресю.

http://blogs.informator.news/rosiya-zavershuje-rozhrom-upts-kp-u-krymu-yak-protydijemo-filialu-rpts-v-ukrajini/
Росія завершує розгром УПЦ КП у Криму, а як протидіємо ми філіалу РПЦ в Україні РОМАН КУЛИК 01.09.2017.

Микола Лукасевич
В Криму вірним УПЦ КП потрібно переймати досвід УГКЦ часів підпілля в СРСР. Цей досвід тільки збагатить цю церкву і легітимізує її в головах кримчан і навіть росіян в РФ. Головне їх присутність в Криму, а не володіння храмами.
Агентуру сомнища сатани, в середовищі УПЦ МП, потрібно вичищати жорстко, але без образ почуттів віруючих. Потрібно щоденнно повторювати громадянам України що правдива віра не може заперечувати національне і громадянське. Зрада українського народу і зрада України є і зрадою Бога. Що ставлення віри вище всього є вигадка біснуватого самарянина Шимона Волхва, засновника єресі гностицизму, і відроджена з подачі біснуватого жида з позивним Мартін Лютер (нехрещеного “монаха” і “священика”), без посилання на першоджерело.

Між Шульцем і Кремлем роману не буде ВІТАЛІЙ ПОРТНІКОВ 2.09.2017

Микола Лукасевич
Це той Шульц котрий називав новогосів “повстанцями”, котрий виступав проти санкцій супроти РФ, котрий Почесний доктор Калінінградського державного технічного університету, котрий є фаном марксиста Е.Хобсбаума?

https://blogs.informator.news/katastrofa-na-valyutnom-ryinke-uzhe-blyzhe-chem-kazhetsya/
Катастрофа на валютном рынке уже ближе, чем кажется АЛЕКСАНДР ГОНЧАРОВ 3.09.2017

Микола Лукасевич
Середня зарплата в банківській сфері 13 729 грн, множимо на 135800 там працюючих осіб, множемо на коеф. 4, отримуємо 7,5 млрд грн у місяць.

Оплата відсотків на наявних 600 млрд грн кредитів у 24% річних це ще плюс 12 мільярдів у місяць.

Додаємо 7,5 млрд +12 млрд = 19,5 млрд, це часткова ціна утримання фінансової сфери для українців в один місяць.

В Україні проживає 44 мільйони людей, або і менше, це 443 грн на особу в місяць мінімум. Що би ми не купляли там вже закладена ціна утримання фінансової сфери.
На прикляд, кілограм зерна коштує 3,3 грн, а кілограм муки 9 грн, бо мукомоли стали монополістом, взяли кридит і внесли його оплату в ціну хліба. Раніше в ціні муки тільки 10% була частка мукомолів, а тепер 50%.

В реальному секторі економіки у нас є 8 мільйонів робочих місць. 19,5 мільярдів грн ділимо на 8 мільйонів працівників, отримуємо 2437 грн на одного працюючого у місяць на фінансування фінансової сфери.

Плюс ще витрати на найбільше в Україні Міністерство фінансів, з його комітетами, інспекціями, департаментами і підприємствами (не менше 150000 працівників.)

Для чого нам таке “щастя”? Може краще відмовитися від грошей взагалі і перейти на натуральний обмін товарами і послугами, з виплатою зарплати товарами і послугами.

https://blogs.informator.news/tramp-ne-mozhet-pozvolyt-sebe-ymet-ymydzh-slaboho-nereshytelnoho-prezydenta-podobno-obame/
Трамп не может позволить себе иметь имидж слабого, нерешительного президента, подобно Обаме КАРЛ ВОЛОХ 04.09.2017

Правильно вчинив Обама що не втрутився тоді в Сірію, адже це і було метою закордонних папіків ІДіл, заманити звірствами Іділ вагому частку Армії США на близький Схід і накрити її масованими ракетно-ядерними ударами.
Так і тепер демонстративні ракетні пуски і ядерні випробування в КНДР є тільки відволікаючим маневром сомнища сатани.

https://blogs.informator.news/zhertvyi-rossyjskoho-televydenyya-stanovyatsya-opasnyimy-dlya-okruzhayuschyh/
Жертвы российского телевидения становятся опасными для окружающих ДЕНИС КАЗАНСЬКИЙ 04.09.2017

В российском Екатеринбурге сегодня утром был совершен самый настоящий теракт, исполнителем которого оказался на радикал-исламист, а русский православный человек по имени Денис Мурашов.

Будьте последовательными до конца. Если вы считаете, что власть фанатиков и мракобесов — это хорошо, что таким людям можно отдать в руки жителей Донбасса, то почему им нельзя вытворять то же самое в самой России? Денис Мурашов — такой же патриот, как Захарченко, Губарев, Дремов, Мозговой и Поклонская. Оставьте его в покое. Пусть борется за Святую Русь.

Разница только в том, что Мурашов поджег один пустой кинотеатр, а его донецкие единомышленники подожгли целый регион с многомиллионным населением и погубили тысячи людей.
Православный ИГИЛ как он есть.
Фільм “Матільда” і є частиною зомбування росіян, організоване Масквабадам, і оновленням їх проекту Новогосія вже в РФ. Тому як вважають росіяни за правильне зупиняти у себе мерзенну Новогосію, так хай і роблять, це їх праведна справа.. Якби українці свого часу активніше і жорсткіше протидіяли прпаганді українофобії в Україні то мародерства українського Криму і війни на Донбасі би не було.
Проголошення святим, у лику мученика, Миколи ІІ розпочали дві українські єпархії. Тому жидівсько-польський фільм”Матільда є ї антиукраїнським, принаймні частково.. Угомоніться.

https://blogs.informator.news/zbir-biometrychnyh-danyh-na-kordoni-spryyatyme-bezpetsi-lyshe-koly-poshyryuvatymetsya-na-usih-inozemtsiv/
Збір біометричних даних на кордоні сприятиме безпеці, лише коли поширюватиметься на усіх іноземців
БОГДАН ЯРЕМЕНКО 4.09.2017.

Микола Лукасевич
Невиправні імітатори діяльності…

https://blogs.informator.news/ameryka-rozpochala-systemnu-ataku-na-putinskyj-rezhym-z-boku-moskvy-tsej-nastup-vzhe-ne-zlamaty/
Америка розпочала системну атаку на путінський режим, і з боку Москви цей наступ вже не зламати ОЛЕКСІЙ АРЕСТОВИЧ 6.09.2017

Микола Лукасевич
Сподіваюся що скоро війна на Донбасі закінчиться, бо головні і справжні папіки Новогоії вже повним ходом клепають нову Новогосію в РФ. Певнє гускіє сі образилися на українців.

Фільм “Матільда” і озлоблення росіян супроти нього, маштабні напади мусульман на військових в Мянмі 25 серпня і прогнозована рішуча масована відповідь військових, велика демонстрація в Грозному на захист мусульман в Мянмі, демонстративно публічна підтримка Лавровим (від імені МЗС РФ) уряду Мянми, ще гучніший протест Кадирова проти підтримки уряду Мянми Росією, називання Путіна “наногенієм” з уст жидо-новогоса Стрелкова, тихий але добре чутний заклик жида Мєдвєдєва до повалення Путіна 2 вересня на зрозумілій для кремлівців фені, відмова першого телевізійного каналу РФ від показу фільму “Матільда”, виступ в ЗМІ внука Хрущова зі зрозумілим поясненням чому був переданий Крим Україні і т.д.

США, у цій ситуації, як на мене, стоять збоку і нервово курять. І правильно роблять.

https://blogs.informator.news/kak-bezprystrastno-razobratsya-v-tom-chto-proyshodyt-v-myanme/
Как безпристрастно разобраться в том, что происходит в Мьянме ВИКТОР ТРЕГУБОВ 07.09.2017

Микола Лукасевич
В Мянмі біля 90% населення це буддисти, 2-4 % мусульмани, А за національністю 68% це бірманці (мянці). Так що словосполучення “багатонаціональний народ Мянми” є тільки вигадкою підлих космополітів. Як і жидівська вигадка словосполучення “багатонаціональний народ України”. Вигадки з метою запрошення зовнішнього агресора, тобто з метою провокації війни.

Микола Лукасевич
Головні і справжні папіки Новогоії вже повним ходом клепають нову Новогосію в РФ. Фільм “Матільда” і озлоблення росіян супроти нього, маштабні напади мусульман на військових в Мянмі 25 серпня і прогнозована рішуча масована відповідь військових, велика демонстрація в Грозному на захист мусульман в Мянмі, демонстративно публічна підтримка Лавровим (від імені МЗС РФ) уряду Мянми, ще гучніший протест Кадирова проти підтримки уряду Мянми Росією, називання Путіна “наногенієм” з уст жидо-новогоса Стрелкова, тихий але добре чутний заклик жида Мєдвєдєва до повалення Путіна 2 вересня на зрозумілій для кремлівців фені, відмова першого телевізійного каналу РФ від показу фільму “Матільда і т.д.

https://informator.news/saakashvili-poobitsyav-ochilnyku-polskoji-pravlyachoji-partiji-zupynyty-protses-heroizatsiji-upa-deputat/
Саакашвілі пообіцяв очільнику польської правлячої партії зупинити процес героізації УПА, – депутат

Микола Лукасевич
Чурбан…, в наймах у сомнища сатани. І великий друг польських масонів

https://blogs.informator.news/saakashvili-ne-planuje-povertatysya-v-ukrajinu-oskilky-bojitsya-deportatsiji-u-hruziyu/
Саакашвілі не планує повертатися в Україну, оскільки боїться депортації у Грузію ІГОР МОСІЙЧУК 8.09.2017

Микола Лукасевич
Те що Лазар Каганович декілька років говорив по українськи ще не значить що він проводив українізацію, він лише отак втирався у владу над українцями, але таки безуспішно, а Голодомор був помстою клану Кагановича за відмову українців прийняти Кагановича як правителя.

Де ви бачили двомовну націю? На Рашатудей?
До цього українців називали гунами, скіфами, трипільцями і т.д., але мова була завжди одна. Зміна мови, принаймні частково породила з українців хорватів, тірольців, португальців, тобто нові народи.
Принаймні фіни і поляки зберегли свої мови шляхом заборон і обмежень.

Натомість, з іншої сторони, англійці хоч і примусили ірландців говороти по англійськи, але від того англійцями вони не стали, лише зненавиділи англійців. Так і в Україні політика русифікації українського народу була неправильною і шкідливою, бо подібність це ще нен єдність і не дружба. Тому наслідки русифікації мають бути ліквідовані, закрема і тими засобами котрими і насаджувалися. Тільки тоді є можливим відновлення довіри і дружби між українцями і росіянами.

Українці, росіяни і білоруси є однаковими тільки своїми святими (які усі є греко-католиками або крипто-уніатами), які інколи десь засіяють в народах Русі. Це дуже багато. Це добре розуміли наші предки, на основі цього розуміння і виникла назва Свята Русь.

Микола Лукасевич
Саакашвілі це тільки найманець сомнища сатани у війні проти українського народу, вміючий тільки дєлать умноє ліцо. “Яке йшло таке і здибало”. До Леніна він явно не дотягує, в який би вагон його не впихали його роботодавці.

https://blogs.informator.news/tymura-vbyly-za-nakazom-putina-kadyrova/
Тимура вбили за наказом Путіна і Кадирова ІГОР МОСІЙЧУК 9.09.2017

Микола Лукасевич
Усе може бути, тільки зараз між Путіном і Кадировим не зовсім дружні стосунки. І це особи різні за статусом. Скоріше або-або-або…