Позначки

, , , , , , , , , , , , , , ,


Писав під назвою греко-католик

з червня (знизу тексту) по грудень (зверху тексту) 2014 року

з червня (знизу тексту) по листопад (зверху тексту) 2014 року

ukropnews.com
Швейцария ожидает наплыв денег из России из-за коллапса рубля

греко-католик jasmine
Девальвації не буває від того що гроші лежать в банках. Не завжди є можливість безпечного вкладання грошей, особливо в умовах світової кризи, коли попит через бідність падає.

греко-католик jasmine
Кожна країна може перетравити певний максимум грошей за одиницю часу, в Швейцарії немає проблем з грошовою масою і їх валюта є конвертованою. Тому вони і захищаються від припливу спекулятивних грошей з РФ, котрі осядуть в банках Швейцарії і за них швейцарцям доведеться сплачувати проценти з депозиту. Шляхом вдміни сплати відсотків за депозити і введенням мінімальної оплати за збереження грошей іноземних спекулянтів. Бо збереження і обслуговування грошей має певну вартість.
Швейцарські банки це не гускі банки в Україні, котрі заохочують прийняття депозитів, а потім, в один день кудись зникають, разом з грішми вкладників, продавши кредити колекторам.
Так, в Північній Кореї немає проблем з грошовою масою, бо там немає гускіх банкірів.
У вас знання з економіки на рівні тієї муйні котрою нас годують фінансові спекулянти через гускіє ЗМІ в Україні.
греко-католик jasmine д
Далеко не в усіх країнах “молятся на инвесторов”-спекулянтів. Не усюди ще правлять гускіє клани. Добрим може бути тільки прихід промислового капіталу, і то не завжди.

ukropnews.com 5 comments
Отключения света: чья вина и когда закончатся

греко-католик
Для того аби забезпечити електрико у побуті населення України, від одних тільки ТЕС і ТЕЦ, потрібно біля 18 мільйонів тон вугілля низької якості, у рік. В СРСР ми добували 218 мільйонів тон, а минулого року біля 80 млн тон (чи тільки оформляли такий тонаж, через ТЕС і ТЕЦ?).
Й економія шляхом відключення для побутових споживачів є ілюзорною, таке досягає тільки знятя пікових навантажень споживання, що можна досягнути і організаційними методами в роботі електростанцій і графіком роботи промислових підприємств і державних установ (призначити, наприклад, робочим днем, для державних установ й навчальних закладів, суботу (коли частина промпідприємств не працює), замість понеділка)
греко-католик
В рік на одного українця в побуті йде менше 1000 кВт електроенергії, це загалом біля 45 000 000 000 кВт, або 45 000 000 МВт. Один блок АЕС видає 1000МВт електроенергії за годину, у рік 8 760 000МВт, тоьто для усіз у побуті є достаньою робота 5 енергоблоків АЄС, у
нас їх є біля 15. Один блок ТЕС видає 200-300 Мвт за годину, за рік 1 752 000-2 628 000 Мвт. Тобто потрібна робота 25-18 енергоблоків
ТЕС, котрих у нас є більше сотні. А є ще ГЕС, є десятка два ТЕЦ…

греко-католик
До війни Україна споживала тільки третину виробленої нею електроенергії, причому 50% електроенергії у нас виробляється на
АЕС, котрі продовжують працювати.
В Криму залишилося декілька потужних дизельгенераторів і дві 300 Мвт-ні газові електростанції. “Копійки” одним словом. На Донбасі
усі ТЕС залишилися під контролем українців. Виглядає так що експорт електроенергії ніхто не відміняв, як і уряд не подбав про забезпечення ТЕС вугіллям.
Або це усе буде як і в кінці 1990-их, де Юля прийшовши до влади
чарівним помахом руки увімкнула лампочки Ілліча. Чи так як після усунення Хрущова в магазинах СРСР появився хліб.

ukropnews.com 17 comments
ОНО- рубль ДНР. В России напечатали километры ничем не обеспеченных фанти…

греко-католик
Коли Україна, Червоний Хрест і РФ буде поставляти належно гуманітарку, котру будуть продавати за ці фантики, то пенсіонери, вчителі, медики, комунальники і чиновники будуть раді отримувти і ті фантикам, та і шахтар вже піде знову у свою копанку аби продати
вугілля за ці фантики і купити собі їжу.
Це краще як брати кредит в МВФ і на цю суму додруковувати гроші для внутрішніх потреб.

ukropnews.com 5 comments
Царева не пустили в “Криївку” во Львове, он не хотел говорить лозунг “Слава Украине”

греко-католик украинский_хунтовец
Не знаю, нібито усі офіційні “точки” тієї фірми є в Україні, а от знати хто і як конкретно задіює це усе в інформаційній війні супроти українців у мене немає засобів. Просто так вони би не почали називати пропоновані ними клієнтам страви з людоїдськими і русофобськими назвами. І про цю “Криївку” чомусь в РФ більше знають як у Львові львівяни.
Що просто так туди доставили Царьова в супроводі відеокамер?

греко-католик
Наскільки мені відомо “Криївка” це тільки один з підрозділів жидівської ресторанної фірми, котрий відіграв вагому роль в розпалювані ненависті росіян до українців.

ukropnews.com 4 comments
Взятка на честность для новой украинской милиции

греко-католик
То шо автор статті пропонує взяти кредит в МВФ аби українцям купити безпечні умови проживання в працівників МВС?

греко-католик
Реально нічого там в грузинській міліції не змінилося, окрім підвищення зарплат і можливо усунення хабарів на найнижчому рівні, в часи тієї жидівки Еки. Усі дєлішкі з міліцією решалися вже на рівні керівництва МВС й очевидно тільки в інтересах гускіх. І пішли вону з МВС Грузії після гучного скандалу з катувавнням в застінках МВС Грузії, після 7 років її “реформ”.
З гускою клановістю вона боротися не буде.

ukropnews.com 4 comments
Кадыров поздравил Хирурга с попаданием в санкционный список США

греко-католик
Поміняють вони ще свої погляди і то дуже щиро й усвідомлено.

ukropnews.com 16 comments
“Ощадбанк” оставил в Донецке валюту, машины и оружие

греко-католик
До чого тут президент? Нацбанк в Україні це вже давно структура ФРС, тобто мілавого сообшества.
Може ви є жидом?

греко-католик украинский_хунтовец
Ані же іностранци! Как можно прівлєкать? Таке було ще за Сталіна.

ukropnews.com 1 comments
Крымские аптеки прекращают продажу лекарств неполными упаковками

греко-католик
І в Україні потрібен такий наказ МОЗ, тоді у гусо-штундиської діаспори буде менше можливості труїти українців через медпрепарати в закладах торгівлі.
А краще взагалі заборонити працювати у фармакології й медицині представникам кланових спільнот.

ukropnews.com 3 comments
Чубаров, Захаров і Грицак обиратимуть директора Антикорупційного бюро – Поро…

греко-католик
Хто допомагає більше чужим як своїм той є аморальною людиною, як і той член діаспори який прагне панувати над народом на землі якого проживає.
То що є “моральним орієнтиром” Порошенка? Може жидівський нацизм? І Реч Посполита, знищена Богом за узаконення ритуальних вбивств християн? Чи Порошенко є тільки невігласом й жертвою гускої
пропаганди і маніпуляцій?

греко-католик
Цікаві в Прошенка “моральні орієнтири”, бо нетрадиційні для українців…..
греко-католик
Ці оберуть точно жида, чурека й іностранца.

ukropnews.com 2 comments
Американці передали 35 позашляховиків українським прикордонникам

греко-католик
греко-католик Мила Ясная день
Може там зампотєх чи завгосп погранців сидить; американці надають техніку, а зампотєх чи завгосп її потім розподіляє між підрозділами. Границя і АТО це не одне і теж.

Galnet 1 comments
Соцмережі весело відреагували на загадкову появу Семенченка серед бойовиків

греко-католик
Складається враження що темна “лошадка” цей Грішін (Семенченко), й те що щось темне і впливове за ним стоїть.

Galnet 1 comments
Донецький «Ощадбанк» під час переїзду лишив терористам мільйони грошей, маш…

греко-католик
А чим сучасне банківське племя в Україні відрізняється від офіційних терористів? Тільки певними методами вбивств українців?

Galnet 3 comments
В Одесі СБУ затримала диверсанта, який готував теракт

греко-католик
Після війни бундесферу видали кулимети (в обмеженій кількості) тільки у 1950-х, й інші, під натівський патрон 7,62, хоч і спроектовані на базі кулимета «MG-42», котрий був визнаним кращим кулиметом Другої світової.

греко-католик
Коли впіймали недавно цю гускую терористку в Києві, в день св. Миколая, то на СБУ пішла хвиля критики в неті від осіб гускої діаспори і від членів прогускіх сект, навчивших росіян ненавидіти українців…

греко-католик
Де він міг взяти ці німецькі кулимети «MG-42», ще зразка 1942 року? Котрі перебували, після війни, на озброєні мабуть тільки в армії Ізраїлю, як і патрони Маузера 7,92х57-мм до нього.
Таке в Україні було лише на складах у шахтах Соледару на Донбасі, котрі в руках офіційних терористів не перебували? В РФ таких складів мабуть і не було.

ukropnews.com 7 comments
Саакашвили: Путина свергнут в ближайшие месяцы. Донбасс вернется к Украине.

греко-католик Andrew Unknowko
Бачу в РФ тільки гускіх нацистів (зазвичай косячих руськість), і пару руських націоналістів. На фоні великої маси обдурених осіб.

греко-католик Andrew Unknowko
Мирним шляхом повернути Крим зможе наразі тільки Путін, бо, коли його усунуть від влади, то ті що вчинять державний переворот будуть завжди перебувати на птічїх правах легітимності і добровільно повернути Крим Україні не зможуть; це буде для них самогубством.Пригадайте “єдіную і неделімую” уряду Керенського, усунувшого від влади царя. Чи Леніна у котрого вибили залишки ліберальності після визнання незалежності Фінляндії.
Повернути добровільно Крим Україні зможе тільки сильна російська влада. Тому скажу, у даній ситуації, хай Бог допоможе Путіну утримати владу в РФ і повернути українцям Крим.
греко-католик
Сумніваюся що Путіна зможуть усунути від влади олігархи, бо спецслужби будуть його очевидно підтримувати до кінця.
Зрештою це не проблеми українців, нам потрібно повертати Донбас і Крим, і найкращим варіантом буде тоді коли це це зробить саме вже наявне російське керівництво. На місці Путіна я би сказав росіянам, що діло йде до великої війни і хай самі росіяни визначться на референдомі чи вони готві воювати і страждати в умовах війни за анексовний український Крим і за новогосів на українському Донбасі. Тоді, при любому виборі росіян, влада Путіна буде міцною.

Galnet 1 comments
Росія більше не є світовою державою, – Баррозу<

греко-католик
Тероризм; Львівська область, Пустомитівськийрайон, 2014 рік:
24.3.2014знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни і меблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу. На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.2014 газоваатака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Колиповертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вонипереходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щосьперепускала через касовий апарат.
4.10.14. коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів. Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год. Двічі вдосконалював екранування кімнати(оцинкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
16.12.2014 на вулиці протягом години був запах природного газу, вітер був західний.
17.12.2014 газова атака, тоді коли я був на власному подвірю, отруйний газ подавали з будинку №34 або з ділянки буд.№6 з вул. Полуботка (що позаду моєї ділянки), без розпилення, основна маса отрути йшла при землі, до висоти одного метра.
Станом на 10.12.2014 водопровідна вода стабільно текла з борною кислотою. Коли воду з борною кислотою влити в алюмінієву посуду то через 10 днів на стінках такої посуди починають появлятися білі нарости круглої півсферної форми діаметром біля 5-7 мм.
17.12.2014 залишов звечора відра на своєму подвірю і коли забирав наступного дня то виявилося що у них ручки оброблені отрутою здатною проникати через шкіру. Ці відра стояли так що були видні тільки з будинку №33 жида Кришталя.
20.12.2014 газові атаки, зокрема і тоді коли я був на власному подвірю, отруйний газ подавали зі сторони будинку №29 і зі сторони ділянки №34 або з ділянки буд.№6 з вул. Полуботка (що позаду моєї ділянки) Могли і передувати через ділянку №34, наприклад з будинків №9 чи №11 по вул. Полуботка. Струя отруйного газу проходила вище 3-ох метрової огорожі, відбивалася від стіни мого будинку і опускалася на моє подвірря. Але те що у вказаних помешкання живуть чоловічки жидо-штундиських терористів у мене немає жодних сумнівів. 18-21 грудня 2014 знову підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинків №37 і №39, найперше по очах.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 8 9, 10, 11, 12, 14, 17, 19, 20,
21 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року. Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему. Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів); їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

ukropnews.com 1 comments
Порошенко созывает заседание СНБО на 16:00 субботы

греко-католик
Хотілося би знати що значить недавнє висловлення Порошенка перед
поляками “Слава Речі Посполитій”. Адже такої держави вже давно немає? Чи це те куди він веде українців?

ukropnews.com 3 comments
Прокурор Ровенщины не смог объяснить, откуда у него появились машины,стоящие…

греко-католик
І це тоді коли Юля, творець унікальної для України газової угоди
з РФ, офіційно володіє тільки двокімнатною батьківською квартирою в провінційному містечку Дніпропетровськ. А доблесні банкіри і торгаші взагалі офіційно мають тільки збитки. Тоді коли особливо бідні ізраїльські пенсіонери не можуть дочекатися європейських пенсій з пенсійного фонду України.
Який жах…

ukropnews.com 1 comments
Чешские евреи не хотят осквернения Освенцима визитом «оккупанта» Путина

греко-католик
Жиди бачать зло тільки поза собою, а скільки є і було серед їхніх соплемінників пропагандистів ненавистітдо українцв в ЗМІ і вбивць українців вони не бачать. Не бачать вже у Путіні переможця тому його і критикують… Обставини би склалися но іншому, то би в усьому звинуватили українців.

ukropnews.com 3 comments
Аваков оголосив про ліквідацію найбільшого в Україні конвертаційного центру

греко-католик
Як можна, згідно нових віянь, затримувати представників банківського племя? Адже вони іностранци і нацменшина, ще й особливо потерпілі при штурмі Цусіми.

Galnet 1 comments
Австралійська поліція арештувала жінку, яка вбила своїх дітей

греко-католик
Цю жінку знайшли з ножовим пораненням в грудях. Як це могло так бути аби сама жінка пробила собі ножем груди? Це не кинутися під поїзд чи повіситися. Там були вбиті 8 дітей, з котрих 7 були дітьми тієї жінки. Ймовірно це було ритуальне вбивство вчинене гусо-масонами і ту жінку заарештували тому що вона свідчила супроти осіб завідомо “невинного” етнічного походження і віросповідання.
Або вбивці її примусили взяти провину на себе. Або її хтось втягнув у якусь гусо-масонську штунду і її там навчили вбивати домашніх; типу тому що “так хоче бог”.
Принаймні звинувачуввльного вироку суду ще не було і тому наразі не варто писати що ця жінка “вбила своїх дітей”.

Galnet 2 comments
Папа Франциск: За десять років мене не буде у Ватикані

греко-католик
Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу.
Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни імеблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі у є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу.
На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли всупермаркеті. Практично непридатнимидо вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса. 29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків
№ 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня 2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14.коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів.
Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год. Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомоглона два дні (міг нормально працювати наПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразізахищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
16.12.2014 на вулиці протягом години був запах природного газу, вітер був західний.
17.12.2014 газова атака, тоді коли я був на власному подвірю, отруйний газ подавали з будинку №34 або з ділянки буд.№6 з вул. Полуботка (що позаду моєї ділянки), без розпилення, основна маса отрути йшла при землі, до висоти одного метра. Станом на 10.12.2014 водопровідна вода стабільно текла з борною кислотою. Коли воду з борною кислотою влити в алюмінієву посуду то через 10 днів на стінках такої посуди починають появлятися білі нарости круглої півсферної форми діаметром біля 5-7 мм.
17.12.2014 залишов звечора відра на своєму подвірю і коли забирав наступного дня то виявилося що у них ручки оброблені отрутою здатною проникати через шкіру. Ці відра стояли так що були видні тільки з будинку №33 жида Кришталя.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 8 9, 10, 11, 12, 14, 17, 19, 20 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року. Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньоївул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з серединисічня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему. Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів); їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

греко-католик
Папа відчуває, або і знає що може бути вбитий проклятими гусо-масонами.

ukropnews.com 1 comments
В Австралии нашли 8 убитых детей

греко-католик
А відбір крові у тих дітей проводився вбивцями?
Коли так то це було ритуальне вбивство.

ukropnews.com 9 comments
Порошенко внес в Раду законопроект об отмене внеблокового статуса Украины

греко-католик
Путін мабуть пригрозив гускому клану в Україні що відбере у них аванс за здачу Криму, коли ті не доведуть це злодіяння до офіційного визнання державою Україною мародерства українського Криму і ті гускіє придумали це пррєшать через процедуру вступу в НАТО, типу з
відмазкою “що ми це змушені були зробити аби отримати членство в НАТО”, бо “миру і вступу в НАТО бажав народ України”. Відмінять Закон про нейтральний статус України, проведуть референдум, а потім поставлять українців перед фактом визнання мародерства Криму. А членства у НАТО ймовірно і не буде. В ЄС і в США є проблеми і зі своїми гускіми канібалами, тому ще гускіх канібалів з України їм не потрібно, як і війни з РФ.

греко-католик алекс кулибин 3 дні тому
Як можливий такий вступ, коли Статут НАТО забороняє приймати у свій блок держави, котрі мають з кимось територіальні суперечки? Таке наразі є можливе тільки після визнання Україною мародерства українського Криму, або коли РФ відмовиться від Криму (але це є фантастика). Чи ви думаєте що НАТО буде міняти свій Статут?

греко-католик Tusula 4 дні тому
А подальші кроки “до нато” які будуть? Визнання мародерства українського Криму? Чи як?

ukropnews.com 17 comments
Головою НБУ може бути призначено… Джорджа Сороса

греко-католик HELL
Повністю підтримую вас, але згідно нових віянь в головах “хунтят” Ющенко вже не може бути якимось керівником в Україні, бо він є українцем, на нього скаржиться месія жидівської діаспори і він навіть не є одновірцем головного пастора-кальвініста.
Будуть очевидно шукати іностранца іудейсько-штундиського віросповідання і перебувючого в добрих стосунках з ВОНОЮ.

греко-католик jasmine 4 дні тому
Слова “гускій” і “рускій” мають різні значення.
Інвестування це не доброчинність, а спосіб отримання прибутку.
Згадані вами Петі/Сені це не мої, можливо вони ваші але ваші банкрути.

греко-католик
Очевидно скоро гускіє “хунтята” будуть запрошувати на керівні посади в Україні кенійських канібалів… Вони ж також іностранци.

ukropnews.com 3 comments
Абромавичус: Ахиллесова пята украинской экономики – Нафтогаз

греко-католик
А структурою отриманих державою податкових надходжень цей іноземець не цікавився? Де 95% це нарахування і відрахування з зарплат найманих працівників і ПДВ, також сплачене реально найманими працівниками. Для котрих він пропонує ще і піднять тарифи на газ, відповідно і на опалення. А де належний внесок в економіку ехвективних власників економіки і фінансів. Гроші на фінансування угод “про уникнення подвійного оподаткування” і гроші на виплату пенсій громадянам Ізраїлю вони мають, а для Нафтогазу України вони грошей чомусь не мають? Може вони хворіють нацизмом?

ukropnews.com 3 comments
Вигнавши» КПУ з Ради, Турчинов заборонить комуністичну ідеологію

греко-католик
За зловірям кальвіністів (штундистів, полтініків) “обраними” є тільки багаті люди, а бідні є “відкинутими”. Мабуть звідти і виходить їх ненависть до комуністів. Хоча у 1920-30 роках сектанти були більшістю в комуністичній партії і господарському активі СРСР, а до того вони завозили в Російську імперії такі газети як “Іскра”… А після Голодомору Сталін їм сказав: “Новоє время — новиє песні”.

греко-католик
Пропоную спочатку заборонити віровчення Кальвіна, як нацистську
ідеологію (бо вони ділять людство на “обраних” і на “відкинутих”) і за
причетність послідовників цього віровчення до геноциду індіанців у США, до геноцидів українців у 1932-1933 і 2000-2014 роках.

ukropnews.com 4 comments
Чеченец Кадыров идет воевать на Донбас за ДНР ЛНР новороссию .

греко-католик
Дугіна з Глазьєвим, гускіх журналюг і усіх таких інших також нафіг з Москви і Пітєра на Донбас. Кровю іскупать…

ukropnews.com 9 comments
Парное мясо, домашнее молоко, творог и сметана исчезнут с рынков Украины с 1 ян…

греко-католик
Свіжиною називають в Україні те мясо, котре приготовлене протягом не більше як двох годин після забою тварин. Потім мясо можна готувати тільки вже через добу після забою, і воно вже має інші смакові якості як свіжина.

греко-католик
Коли вже на це пішло то кожен українець, незважаючи на його головну професію, має мати найпростішу і найдоступнішу можливість отримувати дозвіл на проведення традиційного для українців забою тварин, показав що вміє це робити і отримав дозвіл; аби бути різником для своїх потреб, для потреб рідних, сусідів, односельців.

греко-католик
Де ті грьобані бютовци які пропихали Україну в СОТ не зважаючи на
ніщо? В пеклі вам нехристям горіти за позбавлення українців мясної свіжини!!!

ukropnews.com 3 comments
Яценюк хочет “прикрутить” офшорные схемы

греко-католик
Назва статті не відповідає тому що написано у статті і розрахована на “лохів”, котрим тільки демонструють діяльність уряду Яценюка, тобто те чого немає ще у реальності.

греко-католик
Перелік країн, з якими Україною укладено угоди про уникнення подвійного оподаткування
Угоди набрали чинності:
Австрія
Азербайджан
Алжир
Бельгія
Білорусь
Болгарія
Бразилія
Великобританія
Вірменія
В’єтнам
Греція
Грузія
Данія
Естонія
Єгипет
Ізраїль
Індія
Індонезія
Іран
Ісландія
Італія
Йорданія
Казахстан
Канада
Королівство Саудівська Аравія
Киргизстан
Кіпр
КНР (Китайська Народна Республіка)
Корея
Кувейт
Латвія
Литва
Ліван
Лівія
Македонія
Марокко
Мексиканські Сполучені Штати
Молдова
Нідерланди
Норвегія
ОАЕ (Об’єднані Арабські Емірати)
ПАР (Південно-Африканська Республіка)
Пакистан
Польща
Португалія
Російська Федерація
Румунія
Сирія
Сінгапур
Словаччина
Словенія
США (Сполучені Штати Америки)
Таджикистан
Таїланд
Туреччина
Туркменістан
Угорщина
Узбекистан
Фінляндія
Франція
ФРН (Федеративна Республіка Німеччина)
Хорватія
Чехія
Швейцарія
Швеція
Югославія (Сербія
та Чорногорія)

Угоди СРСР, чинні для України;
Іспанія
Кіпр
Малайзія
Японія

Угоди ратифіковано:
Куба

Угоди підписано:
Ірландія
Люксембург

ukropnews.com 1 comments
Згуладзе назначили первым замминистра МВД

греко-католик
Ідіоти.

ukropnews.com 4 comments
В Ивано-Франковской области найдены тела пяти расстрелянных людей

греко-католик
Теперішні бандити (вірніше вже терористи) залишають про вчинених ними вбивствах можливість ментам замяти ці злочини, типу “самі себе повбивали”.

ukropnews.com 2 comments
Есть два выхода – либо Путин покинет Кремль, либо Россия развалится и начнет…

греко-католик
Рабінович написав: “вам предоставят экстренную финансовую помощь для ослабления экономического стресса.”
Прошу перекласти на якусь літературну мову цю феню Рабіновича

греко-католик
Жиди пнуться до влади в РФ під мішурою “професіоналів-технократів” і тільки. Українцям потрібно повернути суверенітет над Донбасом і Кримом, а не діаспорне панування в РФ.

ukropnews.com 14 comments
Лавров: Россия выступает за Донбасс в составе Украины

греко-католик
Більше належиться слухати Сталіна ніж Лаврова, особливо стосовно 9 травня. Тим більше що Сталін тоді таки виходив одночасно з інтересів і України і Росії.

греко-католик Антон Лавров
Це вже було неможливим, після мародерства Криму, бо українці вже були психологічно готовими захищати свою землю зі зброєю в руках від братньої РФ.

греко-католик
Та і святкування 9 травня в РФ певні гускі сили використовують з метою відродження Золотої Орди, як сформований у свідомості росіян символ протистояння Сходу і Заходу (де Україна це вже “коварний Запад”) І це не можна сьогодні не враховувати в Україні.

ukropnews.com 1 comments
Корупції залишилося жити недовго

греко-католик
І шо з того для українців? У нас і так вже давно реально немає корупції, її витіснила гуска нацистська клановість. Лобіюють який закон чи офіційне розяснення закону в інтересах своєї діаспори і на підставі нього грабують українців. Це вже нацизм і апартеїд, а не корупція.

ukropnews.com 5 comments
Новая заместитель Авакова – наша надежда на реформу МВД

греко-католик
Що мало ще є жидів в уряді України, що вже аж з Грузії їх стягують?

греко-католик
Вона пішла у відставку з керівника МВС Грузії після резонансного скандалу з катуванням вязнів у тюрмах. Працювала там в МВС з 2005 по 2012.

греко-католик
Переконаний що Ека Згуладзе-Глуксманн з своїми воювати в Україні не буде. Ймовірно буде тільки шукати цапів відбувайлів з числа українців, на яких буде звалювати злодіяння своїх соплемінників.

ukropnews.com 7 comments
Россия выступает за урегулирование на Украине при сохранении Донбасса – Лавров

греко-католик
Потрібно заборонити Лаврову читати гускі газети, бо втрачає чоловік зв”язок з реальністю.

ukropnews.com 4 comments
Перспективы судейской люстрации

греко-католик
В останній рік таки є певні позитиви в суддівькому середовищі. Виводжу я це з того що наприклад вдвічі зменшилася кількість судових рішень про позбавлення батьківьких прав, хоча біснуваті гускі ювінали їх стабільно грузили такими справами. Бояться вже правомірного прокляття і це позитивне явище.

греко-католик
В Персії суддівство було спадковою професією, але там смертю карали суддів за зловживання їх владою. Страчували суддів, здирали з них шкіру, її вичиняли й обтягували нею суддівське крісло. А у це крісло саджали сина страченого. Суддівська
система таки там добре працювала.
А свята інквізиція ще краще працювала, бо враховувала не тільки поняття злочинів, а і поняття гріха. І там суддями були монахи, тобто ті кому було заборонено мати будь-яке майно. І т.д.
Я проти люстрації, я за жорстокі покарання для суддів злочинців, для їх секретарів й помічників. А також я за впровадження етнічного й віросповідного цензу на посаду суддів, згідно етнічного складу українського суспільства, аби убезпечитися від клановості.

ukropnews.com 3 comments
Украинский демографический кризис – разрушительнее военного конфликта

греко-католик
То шо вже геноцид перейменували в “дємографіческій крізіс”?
Є думка що і в 1932-33 рр. в 1947 році більшисть загиблих були вбиті отрутами, як і сьогодні “харчовими добавками”, а не тільки голодом.

ukropnews.com 5 comments
Харьковчанка ездила по городу с гранатометом. Проверяла бдительность

греко-католик HELL
То ти є тільки члєном бюта, чи і соплемінником проклятих “богообраних”, шо так ображаєшся?
Спочатку навчися своїм язиком рулити. Триндиш як Троцький у Пітєрському цирку.

ukropnews.com 2 comments
Сообщаю всем ватникам, наивным и слабонервным: январь хуже декабря

греко-католик
Бог бажає спасіння усім, тому Він нікого не позбавляє розуму.
В Кремлі усі розуміли що мародерство і розв”язання війни це зло. Жиди в гускіх ЗМІ знали що вчити росіян ненавидіти українців це зло. Гуска діаспора, їх партієйки, в Україні знали що державна зрада це зло. І т.д.

ukropnews.com 4 comments
Аваков просит дать гражданство своему будущему заму

греко-католик HELL
Ні. І не знаю про що ви пишете.
Ви не відповіли на моє запитання “що бачила ваша тітка? ”

греко-католик HELL
Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринціплатіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.

24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни імеблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючупроблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу.
На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина висить на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (людизавжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила замною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14.коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів.
Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона
“пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год. Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 8 9, 10, 11, 12 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого,
1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року.
Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему. Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевийьОпель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів); їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

А що бачила ваша тітка?

ukropnews.com 7 comments
Полковник Жилин,- “Путин слил проект Новроссия”.

греко-католик Мила Ясная
За шо їм башляли те вони і робили, ще і будучи підігрітими красивою але фальшивою єретичною метою.

греко-католик
Може Путін зрозумів що Новогосія це підстава і розвод РФ і Путіна особисто?

ukropnews.com 5 comments
Харьковчанка ездила по городу с гранатометом. Проверяла бдительность

греко-католик
Люди зауважили що вона з пустою трубою прогулюється тому і не заморочувалися, окрім цього молодняка невідаючого шо по чому.

греко-католик HELL
Ти сам покатайся по Харкову з російським прапором, хоч на велосипеді, а потім інших убалтивай.
ukropnews.com 3 comments
Фотодоказательства переброски Россией новейших ракетных комплексов на Донбасс

греко-католик Володимир
Його РЛС працює в активному режимі, радіус дії його ракет біля 20 км, тому його місце розташування встановити не важко.

ukropnews.com 1 comments
Двоє тюремників постануть перед судом за знущання над Тимошенко

греко-католик
То шо жидо-армянкаТимошенко і ті прокурори є самі невинні? Скільки українців було вбито холодом внаслідок її унікальної газової угоди вона вже не памятає? І скільки українців втратили житла через непроможність сплачувати за комуналку?
Хай їм Всевишній так відміряє як вони відміряють іншим!!!

ukropnews.com 3 comments
У Новосибірську пам’ятник Леніну розфарбували у синьо-жовті кольори

греко-католик
Краще би було як би оділи Леніна у вишиванку, і кожен критик такого вчинку би виглядав конченим нацюком і підарасом.
Памятник людині це не зірка на хмарочосі і не танк на постаменті.
А так пришиють “вандалізм”, роздують це у гускіх ЗМІ і тільки.

Galnet 1 comments
Учні тернопільського ПТУ смітником «люстрували» екс-регіонала

греко-католик
Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни і меблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі у є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу. На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за оєю спиною.
30 серпня2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14. коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й вТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів.
Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач. В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год. Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 8 9, 10, 11, 12 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року. Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої ул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему. Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів); їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

Galnet 1 comments
У «ДНР» заговорили про умови «повернення в Україну

греко-католик
Так і не зрозумів що вони хочуть? Чи комунізму чи царства антихриста?

Galnet 1 comments
Тотальна економія від Мінфіну: повний текст

греко-католик
Я так зрозумів що олігархи і надалі не будуть належно платити за природні ресурси.

Galnet 3 comments
Кабмін vs українці: хто першим не витримає режиму «жорсткої економії

греко-католик
Як може бути дефіцит бюджету Нафтогазу, коли сучасна месія жидівської діаспори вагомо приклалася до укладання цієї унікальної газової угоди з Путіном?
Як може бути дефіцит пенсійного фонду коли Україна виплачує пенсії громадянами Ізраїлю (до 400 тисячам осіб)? очевидно у валюті.
Як можна скаржитися на олігархів коли є закон про уникнення подвійного оподаткування, згідно котрого олігархи платять податки в інших державах?
І взагалі гускім (нині правлячим в Україні) їх віра забороняє робити добро українцям.
Певнє ті Новак і Шеремета є “антисемітами”.

Galnet 1 comments
Польща повідомляє про безпрецедентну активність російських військ у Балтиці

греко-католик
Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни і меблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі у є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу.
На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14. коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів. Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год.
Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 8 9, 10, 11 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року.
Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему.
Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів); їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

Galnet 1 comments
Безсоння призводить до поганого настрою

греко-католик
За моїми спостереженнями безсонням страждають зазвичай ті хто ведеться на соловїний спів наклепників, сектантів, гусо-масонів, сатаністів. Не будьте легковірними і ви будете й у старості спати як дитина — міцно і солодко.

Galnet 1 comments
Яценюк хоче змусити кожного українця декларувати доходи

греко-католик
Тобто будуть десятки мільйонів українців, котрі живуть нижче прожиткового й фізіологічного мінімуму, ходити в податкову, витрачати час, нерви, гроші на транспорт. І знесилені люди будуть там щоденно помирати в чергах…, як це є вже на останніх виборах. Де гускі чиновники зможуть підзаробити по 10000 у.о за вбивство українця; ультразвуком, отрутами на різного роду бланках. Там зможуть гускі чиновники підсунути українцям підписати якийсь заповіт, дарствену чи кредитну угоду..Там зможуть гускі чиновники підсунути українцям підписати якийсь заповіт, дарствену чи кредитну угоду…
жиди відкривають ще один фронт супроти українців.
Ліквідувати злощасний закон “Про уникнення подвійного оподаткування”, припинити виплату пенсій громадянам Ізраїлю і примусити олігархів платити за природні ресурси вони не бажають, а от мучити бідних інших жиди люблять.

Galnet 2 comments
Комітет Ради з нацбезпеки вимагатиме визнати події на Донбасі війною

греко-католик вася
вася, пиши подібне до новогосів, це їх жиди навчили ненавидіти українців і розвязати цю війну.

Galnet 1 comments
50 депутатів Європарламенту об’єднались в групу на підтримку України

греко-католик
Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни і меблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі у є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу.
На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14. коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів. Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год.
Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільно тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
5.12.2014 газова атака в т.ч. і на подвірю, закачували найймовірніше з будинку №33.
8.12.2014 масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень булу постійна “легка” закачка.
10.12.2014 газова атака, додалася закачка і з тильної сторони будинку, найймовірніше з будинку №1 по вулиці Свободи.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року.
Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему.
Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів), їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

Galnet 3 comments
Терористи планують випускати власні банківські карти

греко-католик

Тероризм; Львівська область, Пустомитівський район, 2014 рік:
24.3.2014 знайшов у своїй поштовій скринці платіжку за газ, котрої ще два дні перед тим не було і котру завжди приносили біля 10 числа, а не так пізно. Пізніше виявилося що ця платіжка оброблена великою дозою суміші отрут здатних проникати через шкіру. Виконав очистку від тієї отрути, але, так як довелося йти платити за комуналку вже наступного дня, і ще не було можливості перевірити реальний досягнутий рівень очистки, то я попросив касирку здійснити платіж без передання їй самої платіжки. Це вже далеко не вперше мені доводиться отримувати платіжки оброблені такою суміш’ю отрут, але у цьому випадку чомусь усе виглядає на якусь провокацію чи підставу. Тоді коли 25.3.2014 сплачував в ощадкасі за комуналку, було проникнення у мій будинок і в поспішному порядку, перед виходом, обробили сумішю отрут (здатними проникнути і через шкуру) миски, ложки, виделки… меблі на кухні, двері до ванни й балясини на сходовій клітці.
24 квітня 2014 виявив що металева бочка (котра стоїть біля самого проходу) і стіна біля хвіртки на вулиці оброблена отрутою здатною проникати через шкіру, тиждень перед тим появилася отрута і на віконній рамі з другого поверху, на вікні котре мені доводиться відкривати щоденно; ця віконна рама оброблена ззовні, але відкривається до середини, і при відкриванні вікна мені майже впритул доводиться знаходитися біля зовнішньої її сторони.
10 травня 2014 виявив що відбулося знову проникнення у мій будинок, знову обробили стіни і меблі отрутою. Це очевидно відбулося 5, 7 або 10 травня.
14 травня 2014 виявив що цибуля на моєму городі є оброблкна отрутою.
20 травня 2014 випадково виявив що замок на гаражних дверах є знову “провернутим”.
13, 14 червня 2014 виявив що частина цвіту рожі у є отруєною.
13, 15 червня виявив що у моїй стайні частина курячих яєць є отруєними отрутою спичияючу проблеми з серцем.
20 червня 2014, між 12:00 і 13:00, йдучи по вулицях в ощадкасу платити за комунлку й повертаючись назад зазнав атаки задуванням в очі якоїсь кислоти, з якигось будинків біля тих вулиць.
21 червня 2014 їздив в супермаркет на Привокзальній, Коли туди їхав то на зупинці біля сільської Ради якась гримована особа жіночої статі використала супроти мене ультразвук, подібне повторилося і в маршрутці коли я повертався, але там це чинила особа чоловічої статі, також очевидно гримована. А коли повертався додому пішки з зупинки до була очевидно спроба навішати на мене якийсь кримінал, шляхом провокації і наклепу.
На придбаних мною рибних консервах виявилися сліди отрути здатної проникати через шкіру, на самих банках, а вміст у них був нормальним. Також отруїєним виявилося одна (з трьох) упаковка фінської муки і фінське масло; що очевидно труїли в супермаркеті. Практично непридатними до вживання виявилися куплені макарониторгової марки “Повна Чаша”.
28 червня 2014 перебуваючи на вланому подвір’ї зазнав ураження ультразвуком з проїзжаючого по вулиці бежевого Лексуса.
29 червня 2014 виявив що червона смородина на моїй присадиній ділянці є отруєна. ( вже грудент місяць а та отруєна смородина ще висть на кущах)
30 червня 2014 виявилося що курячі яйця в моїй стайні продовжують труїти, можливо тільки меншими дозами або якоюсь іншою отрутою.
1 серпня виявив що часник на моєму городі є отруєним, чимісь спричиняючим проблеми з серцем.
7 серпня виявив що агрус і алича (у меншій мірі) є отруєними.
9 серпня 2014. 10:00. Вже дві доби тривають активні атаки ультразвуком з проїзджаючих автомобілів (часто проїзджають біля мого будинку на першій передачі і на максимальних оборотах) або/і з будинків № 33, 35 37, 39. Думаю що ця активність якось пов”язана з моєю недавньою критикою жида Василя Расевича на сайті “За Збручем”.
16 серпня 2014. Їздив в за продуктами в супермаркет на Привокзальній. Коли там набирав огірки був уражений ультразвуком, очевидно з рюкзака молодої жінки, котра підійшлв і стала за моєю спиною. Коли повертався то в маршрутці також був уражений ультразвуком, очевидно від гримованої особи, котра зайшла на другій зупинці від супермаркету і стала за моєю спиною.
30 серпня 2014, виявив що отруєний кизил.
5 вересня 2014 виявив що отруєні принаймні два кущі помідорів.
11 вересня2014.11:09 ходив в ТЦ “Метро” в кінці вул.Городоцької за продуктами. Тепер вже у мене немає ніяких сумнівів що там системно промишляють отруєннями українців. Думаю що на касі обробляють отрутами викладений товар, і/або роблять покупцям якийсь подарунок, типу від ТЦ, котрий не значиться в чеку, тобто від утруєння котрим вони можуть завжди відмовитися в разі чогось. Коли людина, яку жиди мають намір отруїти, вибирає через котру касу проходити вони миттєво знімають звідти касира, замінюючи на свого вбивцю, потім туди підходять і його помічник чи помічники. Внаслідок чого придбані продукти є отруєними і навіть одяг покупця.
13.9.14 була двічі газова атака коли проходив по вулиці котра зєднує сільську раду і вул Гоголя, біля будинку штунди, котрий тут ще минулого року пас корову.
16.9.14 газова атака на вулиці Львівській недалеко від її стику з вул.Гоголя, в сторону Львова, там де колись була тракторнабригаде і де побудували особнячки стіна в стіну і де недавно біля них відкрили якусь кнайпу, задували газом очевидно з тієї кнайпи.
20.9.2014. в 12:07, в супермаркеті на Привокзальній продбав отруєну жовту цибулю (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти).
20.09.2014.Коли повертався з ТЦ “Епіцентр” і переходив через Окружну вдалося вияснити як жидо-масони влаштовують наїзди автомобілями на українців коли вони переходять дорогу. Вивчивши маршрут пересування майбутньої жертви (люди завжди з одного пункту в інший пересуваються одним і тим маршрутом), незадовго до переходу пішоходом дороги уражають його ультразвуком по очах, внаслідок чого той на 10-20 хвилин значно втрачає зір, а при переході дороги збивають його автомобілем… Коли і виживе то не буде впевненим як усе відбувалося. Чудом вижив.
4.10.2014. в 11:33, в супермаркеті на Привокзальній придбав отруєні печериці і отруєну синю цибулю, причому отруєні печериці і отруєна цибуля була в перемішку з нормальною (очевидно сумішю отрут — важких металів і кислоти, так сильно що отруєні екземпляри відчувалися навіть на дотик). В торговому алі того супермаркету якась жінка ходила за мною і просила аби я її оформив на себе карточку покупця, я відмовив. Коли повернувся додому то побачив на чеку що мою покупку було оформлено на карточку якогось Москаленко А.О. (касир по чеку Копачинська, каса №4, чек №28/454/49. Перед тим як я оплачував за свій товар до тієї касирки підійшла працівниця супермаркету дала якийсь листочок з написами від руки і та з того написаного щось перепускала через касовий апарат.
4.10.14. коли йшов на зупинку, їдучи у Львів й в ТЦ Епіцентр, і повертався назад, у Зимній Воді, були очевидно знову спроби пришити мені педофілію. Переконаний що до цього причетні Савки з вулиці Гоголя, сім”я з будинку №25 по вул. Чорновола, мешканець будиноку №3, по вул Полуботка, власник великого темно-синього черевика-іномарки, чиїсь три дівчини років 12-14… Усі, мені відомі з них , в тій чи іншій мірі, є з жидів. Хай будуть прокляті хто таке чинить!!! Хай їх доми спустіють!!!
7.10.14. біля 18:00, був уражений ультразвуком, тоді коли по вулиці проїзджала червона “пятка”, вниз по дорозі і на першій передачі, прораба Володимира, з будови по вул. Чорновола 34.
14.10 .14. Зникло 6 курей. Більше тиждня до того зникли дві курки і також їх знайшов з відрізаними головами, зріз був ідеально рівним, мабуть сікатором різали, і також не було ніде слідів крові, а одна з них була розірвана на двоє, наявною була тільки одна половини, в котрій також не було крові. А місяць перед тим зникло 5 4-ох місячних курчат, одне виявив в бочці з водою, біля стоку води з даху, воно було з відрізаною головою, у воді не було жодних слідів крові.
15 .10. 14 зникло двоє курей, пізніше їх знайшов тих двох курей у стайні з відрізаними головами, але ніде не було слідів крові, очевидно різали в іншому місці. Біля стайні був чийсь недокурок сигарети на видному місці, і біля входу до стайні було багато пір”я
20.10.14 останній тиждень дуже сильно труять водопровідну воду, особливо сьогодні, так що і руки неможливо помити, обпікає. “Вода” жовта і з якимось удушливим запахом. І чути від неї шум якоїсь хімічної реакції. Хай будуть прокляті ті що це вчиняють!!! Хай їх доми спустіють!!!
5.11.2014 11:00-18:30, 7.11.2014 11:30-16:30, 9 (13:00-14:00), 10 (14:00-17:00), 11, 12, 13, 18, 20 (вже мабуть з буд. №39) листопада 2014 підходячи до вікна, чи проходячи навпроти вікна, на своїй кухні, отримував ураження ультразвуком, зі сторони будинку №37 (або ззаді ділянки будинку №37, тобто з ділянки по вул. Полуботка №4, туди недавно провели електрику і там нібито хтось проживаєу цоколі, можлива і наявність там електрогенератора) бо більше не було звідки, автомобілів на вулиці не було. Або від будинку №35 штунди кинули провід, прикопавши його, до стовпа огорожі ділянки №37, піднявши його по тильній стороні стовпа, і там встановили випромінювач.
В усякому випадку хай будуть прокляті жидо-штунди!!!Хай поріддя жидо-штундів виведеться!!! Хай буде благословенний ненавидячий і ліквідовуючий жидо-штундів!!!
З кінця листопада 2014 року по ніч на 5 грудня 2014 в моєму будинку був дуже високий рівень електро-магнітного поля. Особливо високий рівень є у том місці де працюю з ПК, на рівні 1,2-1,5 метра від підлоги. Цей час перебував у напівживому стані; попрацював на ПК пів години і вирубувало на раптовий сон, так мабуть більшість доби перебував у періодичному сні на 1-3 год.
Двічі вдосконалював екранування кімнати (оценкованою бляхою); перше допомогло на два дні (міг нормально працювати на ПК, потім жидо-штунди запустили випромінювач під іншим кутом. Що буде після другого ще не виявилося, наразі захищає.
Станом на 1.12.2014 водопровідна вода стабільни тече з борною кислотою. За моїми розрахунками 200 грам такої води є смертельною дозою.
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 листопада 2014 року, 1, 2, 3, 4, 5 (в т.ч. і на подвірю”, закачували найймовірніше з будинку №33), 6, 8 (масована газова атака фосгеном, з 9:30 до 12:30, з будинків №34 і/або №39. Далі вдень йде постійна “легка” закачка), 9 грудня 2014 продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці.Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року.
Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.
У водопровідній воді замість борної кислоти (з листопада 1912 року) появилася синильна кислота, очевидно з середини січня 2014 року.
З 4 березня залишився без питної води, це триває вже з листопада 2012, коли почали додавати до водопровідної води кислоту, я жив завдяки дощової води, але з кінця осені 2013 почали обробляти отрутою і мій дах, тому я втратив можливість мати придатну до вживання і дощову воду, запаси котрої у мене і закінчилися 4 березня. Пізніше вдалося частково вирішити цю проблему.
Ультразвуком, гроблять майже щоденно, виглядає так що це чинять переважно з автомобілів проїзжаючих поруч і з сусідніх будинків штундів й жидів, особливо тоді коли я підходжу до вікна у своєму помешканні, особливо у цьому є активними водії іномарок з номерними знаками ВС 34 41 АЕ і ВС 57 36 ОН (з 12. 1. по 21.1. 2014 р. не було зафіксовано дію ультразвуку і не було ніякого руху автомобілів терористів по вулиці), синя Чері ВС 11 87 ВХ, бежевий Опель-комбі ВС 03 63 АЕ, червоний Фолсваген ВС 95 61 ЕА, біла велика іномарка (мабуть Лексус) ВС 9009 СВ (з цифрами міг помилитися), “Таврія” ВС 32 80 АН, іномарка ВС 75-84 ЕЕ, “Девятка” ВС 13-93 СВ, білий “Мерс” ВС 48-88 АК,
Хай будуть прокляті жиди, кальвіністи і пільсудчики, зокрема ті які працюють в судах, прокуратурі, мінюсті, в МВС, в СЕС, в Держстандартметрологої, в судмедеккспертизі (за кришування їх братків-терористів), їх покровителі, друзі, слуги і холуї!!!

ukropnews.com 6 comments
Это АД!!? “Украинским воинам приказали греться кровью российских младенцев”.

греко-католик
Реч-Посполита, Османська імперія, Російська імперія.. були знищені після того як вони заборонили відкривати кримінальні провадження за фактом ритуального вбивства. Німецька імперія і Австро-угорська імперії були знищені після запровадження ними практики автоматичного помилування осуджених за вчинення ритуальних
вбивств. Римська імперія і її народ були знищені після того коли ритуальні вбивства стали асоціюватися у загалу громадян з жартами і клоунадою, навязаною їм діаспорами практикуючими ритуальні вбивства. Ви думаєте що це випадкові співпадіння?

греко-католик
Ритуальні вбивства:
Вбивство Андрія Ющинського – (народився у 1898 році, загинув 25 березня 1911 року — київський учень учительської семінарії) https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Симоно з Трієнту (народ. в листопаді 1472 року, загинув 24 березня 1475 року, Італія ) – https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Х’ю з Лінкольна (1246 – †27 липня 1255 року, Лінкольн, Англія) – https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
о. Томазо Галанджіано (Tommaso Calangiano, народ. 1777 р. на острові Сардинія, Франція — † 5 лютого 1840 р. Дамаск, Османська імперія) — французський лікар, римо-католицький свящкник, місіонер, ігумен монастиря ордену францинканців в Дамаску (сучасна Сирія, тодішня Османська імперія) – https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Вбивство хлопчика в 1840 на Родосі ”’ – резонансне ритуальне вбивство 1840 року на острові Родос (тодішня Османська імперія)
https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Естер Шоймоші (Solymosi Eszter, нар. 1868 — †1882, Тісаеслар (Tiszaeszlár), Угорщина) — угорська християнська 14-ти річна дівчина – https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Вільям з Норвіча, (William of Norwich, нар. 2 лютого 1132 р. – †22 березня 1144 р. Норвіч, Англія) – англійський хлопчик) – https://mykola1.wordpress.com/&#8230;
Андреас Охнер фон Рінн (англ. Andreas Oxner, нім. Anderl Oxner, народ. бл. 1459 р. – 12 липня 1462 р. в селі Rinn Північний Тіроль, Австрія) – https://mykola1.wordpress.com/2&#8230;
Святе немовля Ігнатій з Ла Гардії (іспанска: Nino de La Guardia, нар.? – †1491) – https://mykola1.wordpress.com/&#8230;
Веліжська справа – одна з кримінальних справ в Росії про ритуальне вбивство. Розпочата в травні 1823 року і завершена січні 1835 року. За вбивством 9 дітей і оного дорослого. – https://mykola1.wordpress.com/&#8230;

греко-католик
найшли чим жартувати. Чи це отака прихована гуская проповідь ритуальних вбивств?

ukropnews.com 3 comments
За Будапештським меморандумом, ніхто не обіцяв захищати Україну.

греко-католик Сектант
То шо Кравчук є жидо-штундою, тобто завєдомо нєвіноватим?

греко-католик
“Всі тактичні ядерні заряди були оперативно переміщені на російські заводи для знищення ще в першій половині 1992 року.
7 травня 1992 року тодішній президент України Леонід Кравчук відіслав у США листа, в якому значилось: «Україна забезпечить знищення всієї ядерної зброї, включаючи стратегічну наступальну зброю, розміщену на її території».
Водночас прем’єр-міністр України Леонід Кучма у промові, виголошеній у Верховній Раді 1993 року, відстоював збереження в Україні найефективнішої і найпотужнішої складової українського ядерного потенціалу — 46 твердопаливних МБР СС-24 (460 ядерних боєголовок), які могли зберігатися дуже довго.
16 листопада 1994 року Україна приєдналася до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 1 липня 1968 року. ” /Вікіпедія/

ukropnews.com 4 comments
Путин не понимает, какого масштаба катастрофа надвигается на Россию

греко-католик Сектант
А що американські крейсери ПРО вже не плавають в Персидській затоці і в Середземному морі? І для чого тоді США давали системи ПРО Ізраїлю?

ukropnews.com 2 comments
Запорожский инцидент: насколько безопасны украинские АЭС?

греко-католик
Трансформатор може вийти з ладу (згоріти) по двох причинах; через перевищення температурного режиму роботи і через коротке замикання. Трансформатор це мабуть саме надійне
обладнання в електротехніці; у Львові, в центральній частині міста, ще стоять австрійські трансформатори, котрим більше 100 років, і нічого, працюють, хоча будувалися на австрійські 110 вольт, і їх наші Кулібіни навчили видавати радянські 220 вольт.
Думаю що там на АЕС, на тому трансформаторі, було усе можливе захисне обладнання, на відміну від тих львівських трансформаторів часів небіжки Австрії. Значить щось тому трансформатору дали
що захисне обладнання не контролює і чого там раніше не було. В силовий трансформатор додають тільки тансформаторне
масло, котре там є для охолодження. Могло щось не то бути в трансформаторному маслі, котре туди долиди? І ще ті кульочки,
що витягують з трансформаторного масла надмірну вологу, котрі періодично міняють.

ukropnews.com 6 comments
В ДНР заявили, что донбасские предприятия не будут платить налоги в бю…

греко-католик Костя Зубенко
Не менше 95% з усіх зібираємих податків в Україні це відрахування від зарплати найманих працівників і сплата ПДВ покупцями через торгівельну мережу

Galnet 1 comments
Порошенко пообіцяв дати громадянство іноземцям, які воюють в АТО

греко-католик
Хтось нагріє руки на видачі довідок про участь в АТО…, ще в так що українці стануть меншиною в Україні. Комуністи жили за гаслом “Вся власть Совєтам”, а ті жмурики, узурпувавші владу в Україні, живуть і злодіють за гаслом – “Всьо для іностранцев”.

Galnet 2 comments
На Пустомитівщині знайшли тіло без голови, – ЗМІ

греко-католик Taras Shopovalov
Скоріше це васі гускіє ритуальними вбивствами промишляють. Ті котрі навчили росіян ненавидіти українців.
І головним карателем є таки Бог. Ви може є сатаністом? чи тільки активним читачем гускіх ЗМІ?

Galnet 11 comments
Закиди з боку Фаріон на адресу військових і волонтерів – злочин проти України та гра н…

греко-католик
Народи Риму , Вавілону, Хазарії, були вбиті діаспорним чужоземцем, засобами отрут (мишяком) і завдяки тому що народи тих країн вірили в космополітизм і мультикультуралізм й не тримали належної безпечної дистанції від інших.
Тому хай будуть прокляті проповідники і насаджувачі космополітизму й мультикультуралізму (за створення умов для вчинення особливо тяжких злочинів).

греко-католик
греко-католик Григор
Шо таке “антисемітизм”?

греко-католик
греко-католик Надежда 2
Тільки в КНР і про КНР

Galnet 2 comments
Рада призначила новий Кабмін

греко-католик
В Україні вже давно є якась інструкція чи закон що особа, котра 6 місяців не працювала “втрачає набутий фах”; тобто ви закінчили ВУЗ, багато років працювали інженером чи науковцем, а потім ви стали безробітних на пів року, через зовнішні причини, і ви вже можете влаштуватися тільки на саму останню робітничу спеціальність.
А тут вже шабасгоїв при владі жиди навчили іноземців приймати на високі посади… Це наслідок апартеїду стосовно українців в Україні в останні 15 років.

греко-католик
Все-таки це є свинство, українофобство і космополітичний нацизм призначати на міністерські посади іноземців. Ще і в умовах війни. Ненавиджу тих хто їх призначав і їх самих, й бажаю їм злої долі.

ukropnews.com 10 comments
В США предрекли Украине трудные годы

греко-католик jasmine
То ви перебуваєте на кашерному харчування чи живете не в Україні? Про який кризіс ви пишете, до якого не має відношення відсутність безпечних умов проживання українців в Україні? Може про якусь кризу в посольстві США, чи про кризу в секті гностиків?
Які можуть бути запаси у тих хто живе за межею бідності? Зарплати ніде не зросли, часто навіть знизилися, а ціни стали вдвічі більшими.
Ртуть, мишяк, кадмій, фосген, зарін, сірководень, цианістий калій, борна кислота і т.д. це не нітрати, це отрути котрі не використовуються у виробництві продуктів харчування і у виготовлені одягу, але чомусь є в їжі і в одязі для українців.
Хто вам дав право говорити від імені усієї України?

греко-католик
греко-католик ковбой
То ви тоді галасували за завідомо невинну, вибірково осуджену, жидівську месію Жулю, сотворившу унікальну газову угоду з РФ, фосгенний птічій грип і многоє , многоє інше подібне??

греко-католик
греко-католик jasmine
Жив і працював, був безробітним, мав конфлікти з рекетирами, у 1990-ті у Львові, і мені тоді було набагато краще, як сьогодні. Тоді я принаймні міг придбати безпечний одяг і безпечну їжу, безпечні дитячі іграшки (без ртуті, мишяку, кадмію..), вода тоді у крані була без борної кислоти, ніхто ще не відбирав у батьків дітей, греко-католицькі храми тоді були без біснуватих іудеїв-маранів-гузераріанів, тоді я був убезпечений від відбирання житла… І тоді ще не було в Україні жидівського апартеїду і масового жидівського тероризму, отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д…
Ви не відповіли на моє запитання.

ukropnews.com 1 comments
Порошенко предоставил гражданство Украины кандидатам в министры

греко-католик
І шо такого знають і вміють ті іноземні жиди, чого не знають і не вміють українці? Може приймати участь у вчиненні ритуальних вбивств?

ukropnews.com 3 comments
Шокирующая, правда, о тотальной коррупции в Украине.

греко-католик Андрей
жиде, а чого наверху тих відомств і міністерств так багато твоїх соплемінників і одновірців? Чому там де більше жидів там і більше корупції? Чому більшість олігархів, політиків і банкірів тут це жиди чи ожидовілі?

греко-католик
правильно бояться ці працівники МВС, є чого і кого їм остерігатися, і нічого з них іронізувати.

ukropnews.com 7 comments
Ватник об Украине.

греко-католик kozel
„Израиль – самая паскудная, до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории.
Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов, у которых само понятие Добра и Зла вывернуто наизнанку.
Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир“.
Так гускій буде більше правди.

ukropnews.com 6 comments
ЗМІ: Росія вже втратила на Донбасі більше солдатів, ніж США в Іраку за 12 рокiв

греко-католик Lenar Davytov
Що ви розумієте під словом “солдат”? Там пише про втрати РФ, в котрі можуть входити усі озброєні громадяни РФ в Україні, котрі і не обліковуються ГШ армії РФ.

ukropnews.com 3 comments
Навіщо дід Азаров потрібен «молодій Донецькій республіці

греко-католик
І як тепер ідейні новогоси будуть казати що вони воюють з жидо-масонами? Їх керівники вже “лягли і просять”…
Навіть солдати дивізії СС “Галиччина”, котрим сказали що вони будуть воювати з жидівським большевизмом, вигнали присланих їм з СС гускіх замполітів і відмовилися від замполітів Рейху взагалі, а тут в тих новогускіх “антифашистів” така неувязочка…
Бажаю усім обдуреним бажання, сил і можливостей (тут вижити) для покаяння.

греко-католик Igor
Наскільки мені відомо Янукович ще нічим не виявив підтримку Новогосії, ні словом ні дією. Можливо і однозначно відмовився це робити. Самогубцем то він точно не є. Мабуть тому в РФ і взяли в “обороти” Азарова аби хоч голосом колишнього премєра України освятити проект Новогосія (типу це наслідок несприйняття Майдану) і знайти особу з якою РФ зможе відкрито співробітничати; з однієї сторони Азарову грозять виселенням з РФ, а з іншої сторони Царьов “лягли і просять” Азарова на Донбас… Заганяють козла, на фені Донбасу.
Можливо Україні потрібно попередити Азарова про можливість зарахування його у списки терористів, в разі співпраці з озброєною Новогосією? Або ще подивитися чим це усе закінчується?
Або це сам Азаров готує для себе алібі, типу “Путін і терористи примусили бєдного еврея”?

ukropnews.com 5 comments
МИД России обвинил США в разжигании конфликта на востоке Украины

греко-католик Olgertino
Мабуть тому що РФ остерігається звинувачень мєждународного сообшества у порушені пріоритету прав меншин і в “антисемітизмі”. Бо бздят. Бо за обмови США і за вбивства українців ще наразі ніхто не був покараним.

ukropnews.com 6 comments
ЗМІ: Росія вже втратила на Донбасі більше солдатів, ніж США в Іраку за 12 рокiв

греко-католик
греко-католик Oleg Petruk
Голодомор вчинив жидівський клан, а не Сталін. Сталін був тоді проти збільшення плану хлібозаготівель і тому уряди СРСР і УРСР були усунуті рішенням ЦК від проведення хлібозаготівель, шляхом призначення надзвичайних уповноважених від ЦК; Хацаєвича, Кагановича, Молотова…
Сталіна звинуватили в Голодоморі тільки на підставі якогось приватного листа Кагановича до Хацаєвича, котрий ймовірно був вже ними написаний після вбивства Сталіна. І вільного тлумачення певних його висловлювань.
Тоді коли і ГПУ керував реально жид Ієгуда (Ягода), бо начальник ГПУ Менжинський був прикований до ліжка, очевидно внаслідок отруєння, і вже не вийшов на роботу, загинувши після Голодомору.
А вбивства половини словян в Криму в часи окупації Другої Світової і виселення татар при РФРСР було наслідком міжнародної угоди про так звану “Кримську Каліфорнію”, укладену в часи гускої “семибарщини” між правліннями Леніна і Сталіна, коли Ленін був прикутим до ліжка внаслідок отруєння. І внаслідок цілеспрямованих наклепів й провокацій.

ukropnews.com 2 comments
Порошенко: “Федералізації України не буде”.

греко-католик Guest
Саша, поясни, який сенс тепер може мати активізація військової боротьби з Новогосією на Донбасі після узурпації політичної влади в Україні жидівським кланом?
Може таки, наразі, обмежитися активною обороною?

ukropnews.com 3 comments
Швеция рекомендует властям Украины снизить влияние олигархов

греко-католик
Клановість це ще і найвища форма корупції і нацизму, особливо клановість жидівська.

греко-католик
Потрібно визнавати Україну окупованою жидівським кланом територією, потрібно надавати українцям статус поневоленого народу, потрібно визнавати наявний в Україні геноцид отрутами, бідністю і т.д. українців зі сторони жидівського клану, потрібно вводити санкції супроти Ізраїлю, як це вже є супроти РФ – змародерившу український Крим.

греко-католик
Олігархи тут є призначеними, а не самостійними особами, тому як їм скажуть так вони і зроблять. Вони зазвичай є призначеними панівним жидівським кланом, панування котрого над українцями активно підтримують керівники ЄС і РФ. Тому заява того посла містить внутрішні протиріччя, і тому її реалізація немає ніякого позитивного сенсу для українців, бо від цього економічна і вже політична окупація України жидами не минеться.

ukropnews.com 2 comments
Филатов вышел из фракции Блока Порошенко: не пригласили на заседание

греко-католик
Це той Філатов який Альбертович?
Шо і опозицію жидівські окупанти сьогодні призначили українцям?

греко-католик
Виглядає так що Філатов поступив в даній ситуації правильно. На превеликий жаль…

ukropnews.com 1 comments
Каждый десятый россиянин чувствует свою ответственность за войну на Донбассе

греко-католик
Як для такої болючої теми, і при таких маланкуватих ЗМІ як в РФ, то і 10% є багато.

ukropnews.com 1 comments
Яценюк знову Голова Уряду України.

греко-католик
Хай буде проклятий цей Яценюк!!! (за посідання місця на котре він немає права згідно вічного Закону) Хай і на його дім впаде розплата за кров вбитих жидами українців і за сльози українців скривджених жидами.

ukropnews.com 2 comments
В новом Кабмине некоторые должности займут западные специалисты

греко-католик
Що ж ти прихватизатор витворяєш? Здаєш українську державу жидам й іншим іноземцям?

ukropnews.com 1 comments
Гройсман став головою Верховної Ради.

греко-католик
Хай буде проклятий цей Гройсман!!! (за посідання місця на котре він немає права згідно вічного Закону) Хай і на його дім впаде розплата за кров вбитих жидами українців і за сльози українців скривджених жидами.

ukropnews.com 2 comments
В Кабмине будет как минимум 5 иностранцев

греко-католик
Подуріли вже там постояльці Банкової, чи це у них космополітичний клімакс?

ukropnews.com 1 comments
Мочанов: Террористы, это войска Ахметова, они все контролируют и не дадут шанса бу…

греко-католик
Для такого діалогу, запропонованого тим журналістом, найперше потрібно публічне визнання самого Ахметова що це на Донбасі є його війська.
Бо так вести переговори з представниками невідомо чого є гнилою справою.
Та і слово федералізація є зайвим (не відповідаючим бажанням більшості українців), для таких переговорів. І ще сумний досвід змародереного Криму завдяки федералізації. Можна говорити тільки про розширення прав котрі бажає більшість українців.

ukropnews.com 1 comments
Батькивщина» потратила на выборы более 100 млн гривень, а БПП – более 95 млн – Ц…

греко-католик
Потрібно заборонити рекламу партій і політиків на телебаченні, на радіо і на тих великих таблицях на вулицях міст й на дорогах України.
Знайомити народ з політиками тільки через ефірний час рівномірно розподілений ЦВК. Хай політики йдуть в народ.
А для ведучих політичних прграм в ЗМІ ввести ценз за національною і віросповідною ознаками, відповідно до наявного складу українського суспільства. Бо там наразі такими чомусь є зазвичай одні гусо-масони; і таку “пургу” несуть шо ******.
В виборчому бюлетні зробити обовязковим вказування національності кандидата, його віросповідання, фаху і доходу/витрат за минулий рік. Вказують чомусь тільки місце роботи, посаду або “тимчасово не працює”, що може не відповідати фаху або його замовчувати.
І хотілося би відповіді від ЦВК; чому у них греко-католики не можуть бути депутатами Ради?

ukropnews.com 4 comments
25-летний доброволец накрыл собой гранату, спасая побратимов

греко-католик
Ніколи не беріть ніяких подарунків від гусо-масонів, бо за їх бісовським віруванням, кожен хто отримав від них якийсь подарунок, може ними бути вбитий; по їхньому хто від них щось взяв в якості подарунку той продав їм своє життя. Масове вбивство українців під Іловайськом і розпочалося з подарунків, “волонтерської допомоги”, клятих гусо-масонів…

греко-католик
Він часом там, після Іловайська, на гусо-масонських організаторів масового вбивства українців під Іловайськом не скаржився?

греко-католик
Років два тому так вбили одного українця, якому очевидно гускіє засунули гранату РГ-5 в кишеню зимового одягу, на шахрайство котрих він скаржився, коли той відкривав важкі двері місцевого навчального закладу…
Щось само по собі отак з гранатою відбутися не може.

ukropnews.com 1 comments
Минздрав: Обязательное медицинское страхование неотвратимо

греко-католик
То шо зросли захцянки медично-фармакологічного клану? Чи вони не знають що обов”язкове медичне страхування в Україні є ще з радянських часів, у вигляді страхових відрахувань з зарплати кожного працівника. Чи хочуть створити ще і можливість попастися на біді українців іх браткам банкірам і страховикам?
Чи це розширення застосування їх винаходу з “використання цианідів для зменшення смертності від інсультів й інфарктів”.

ukropnews.com 2 comments
Стець: 70 процентов, что в СБУ – “засланные” или скрытые агенты Кремля

греко-католик
Чомусь цей спеціаліст по організації культурно-розважальній
діяльності і по інформаційним технологіям, член бюта в екзилі Юрій Стець, нічого не говорить про своїх колег з ЗМІ, котрих він таки більше знає і де таки відсоток гускої агентури є більшим як в СБУ???
Може він хоче замінити наявних в Україні СБУ-ушників, зрощених на
традиціях КГБ, на професіоналів з ФСБ і Масаду? Чи на гусо-масонів, в кожанках, з ксівою професійного лєвалюционєра і з лєвалюціонним чутьйом. Чи як?

ukropnews.com 2 comments
Суды помогают банкам отбирать квартиры заемщиков, несмотря на мораторий

греко-католик Dima M
Зазвичай банки продають кредити колекторам, часто за 5% суми боргу (аби не платити податків з прибутків, а ті вже відбирають квартири. Так що відбирання квартир немає прямого відношення до депозитів. І у нашому кліматі позбавлення єдиного житла є рівне вбивству. Від такого в Україні гине більше українців як у війні на Донбасі.
Окрім цього банки в Україні маючи 1 гривню можуть виписувати кредити на 10 гривень, видають кредит на 1 гривню то отримують 2-3 гривні, тобто практично у них не може бути такого аби не було чим виплачувати депозити. Але їм вигідніше продавати борг по кредитах за символічну суму створеним ними колекторам і відбирати квартири, занижувати ціну квартир і так відмивати готівку. Просто є якийсь привід не виплачувати за депозитами то вони і не виплачують, бо така людоїдська ментальність банківського племені.
Сьогодні банки це найбільші паразити і грабіжники в економіці України: в ціні більшості товарів, котрі продаються в Україні, частка банків сягає 50%.

ukropnews.com 1 comments
Порошенко: “Новий уряд має бути проєвропейським”.

греко-католик
Уряд України має бути проукраїнським. Проєвропейськість може бути тільки однією з форм проукраїнськості, коли є така реальна можливість.

ukropnews.com 2 comments
К Латвии приблизилась подлодка РФ
греко-католик
“СС-750” це офіційно “рятувальне судно” (СС- спасатєльноє судно), котре несе рятувальний глибоководний апарат “Приз”, фактично малий військовий підводний човен (глибина занурення до 1000 м). А там вони мабуть підводні гідрофони обслуговують…

ukropnews.com 47 comments
Чорновол хоче віддати Донбас Путіну

греко-католик Tusula
Ви вже зі своєї хати, вами праведно зароблене, щось іншим даруйте (коли таке є), а не те що належить іншим.

греко-католик Tusula
У мене була можливість бути вбитим васіми гускіми терористами і сьогодні і вчора і т.д, не хвилюйтеся.
Капітуляція перед агресором є гріхом, яким би сильним він не був.

ukropnews.com 2 comments
Квасьневский: В української влади мало часу, терпіння людей має межі

греко-католик
То шо той гускій Кваснєвський вже призначив нам нового главу уряду України? Чи як?

ukropnews.com 2 comments
Українці вшановують 81 річницю Голодомору.

греко-католик
Хай буде прокляте жидівське плем’я, їх друзі, слуги і холуї!!! (за геноцид українців; ритуальними вбивствами, голодом, отрутами, бідністю, терором, тероризмом, злодійством, олігархією, шахрайством, кашерною медициною, людоїдською трансплантологією, содомітським судочинством, викраданням дітей, банківськими злодіяннями, вандалізмом, гузаріанством, шевчукізмом, юляіанством, людоловством, освітою зі злим наміром, ювіналкою, лєвалюциями, наклепами, хамством, свинством, псячим “зоофільством”, нацистською журналістикою,
“моральними авторитетами”, “незалежними експертами”, “знаними економістами”, євромайданами, гамериканськими
дипломатами, фашизмом, “антифашизмом”, штундизмом, пільсудчиною, коломойшиною, сепаратизмом, Новогосією, розвязанням війни в 2014 р, вбивствами тих хто вирізняється розумом, мудрістю, силою віри, волі і мужності…)

греко-католик
Ми у цей день не “вшановуємо річницю Голодомору”, а поминаємо вбитих голодом українців.
І проклинаємо їх вбивць.

ukropnews.com 1 comments
В Вашингтоне назвали Голодомор в Украине одним из крупнейших злодеяний прошлог…

греко-католик
В 1932 році гусо-масонсько-шабасгойська більшість в ЦК СРСР прийняла рішення про збільшення плану хлібозаготівель в Україні, в Казахстані (про заготівлю м”яса) і на Кубані. Голова уряд СРСР Сталін голосував проти цього рішення, тоді гусо-масонсько-шабасгойська більшість в ЦК прийняла рішення усунути уряди СРСР і УРСР від виконання цього нового плану хлібозаготівель, призначивши уповноважених від ЦК; гускіх канібалів
Кагановича, Хацаєвича, Молотова …
І вони в Україні, використовуючи свою діаспору і шундиську більшість в низовому партійному і господарському активі УРСР (віруючу у так звану 11 заповідь про “богообраність” діаспори дітей
диявола), організували геноцид українців голодом. Села і містечка, в котрих не було при владі штундів, вони взяли в блокаду, тобто поставили на “чорну дошку”. Потім, після Голодомору, 2/3 штундів, котрі їм допомагали вбивати українців, гусо-масони знищили, як
відпрацьовану “біомасу” і як зайвих свідків особливо тяжкого злочину…

ukropnews.com 47 comments
Чорновол хоче віддати Донбас Путіну

греко-католик
Гускіє (не плутати з руськими) є сволотою, бо устами прибитих горем жінок, чоловіків котрих вони цілеспрямовано вбили, і керованих ними “в темну”, озвучують свої захцянки

греко-католик
Прихватизовану гусо-масонами територію і економіку потрібно повернути українцям
Завдання державної влади – чітко змалювати плани, яким чином досягти перемоги над гусо-масонським канібаліським і терористичним кланом.

греко-католик
Хай будуть прокляті ті хто пропонує відділити Донбас і Крим від України!!!

ukropnews.com 4 comments
США не надали Україні летальну зброю.

греко-католик
Я не розумію чого ви і США хочете?
У нас немає вже ворья, як такого, є гусо-масоньський клан, котрий вбиває український народ бідністю, апартеїдом, отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д.
Ще Янукович посадив месію цього нацистського клану і тоді у США і в ЄС підняли гвальт про “політичні переслідування” і про “вибіркове судочинство”… Може ви хочете відмови українців від Криму і Донбасу й визнання українцями нацистського панування гусо-масонської діаспори? Чи ви є тільки жертвами гускіх ЗМІ і самі не знаєте чого хочете?

ukropnews.com 2 comments
СБУ предложит уголовную ответственность за отрицание Голодомора

греко-католик
Коли росіяни беруть на себе відповідальність за геноцид українців голодом, шляхом заперечення Голодомору, то не потрібно їх переконувати у їх неправоті; оформляти їм співучасть і тільки, адже це їх світоглядний вибір.

греко-католик
В 1932 році гусо-масонсько-шабасгойська більшість в ЦК СРСР прийняла рішення про збільшення плану хлібозаготівель в Україні, в Казахстані (про заготівлю м”яса) і на Кубані. Голова уряд СРСР іСталін голосував проти цього рішення, тоді гусо-масонсько-шабасгойська більшість в ЦК прийняла рішення усунути уряди СРСР і УРСР від виконання цього нового плану хлібозаготівель, призначивши уповноважених від ЦК; гускіх канібалів Кагановича, Хацаєвича, Молотова …
І вони в Україні, використовуючи свою діаспору і шундиську більшість в низовому партійному і господарському активі УРСР (віруючу у так звану 11 заповідь про “богообраність” діаспори дітей диявола), організували геноцид українців голодом. Села і містечка, в котрих не було при владі штундів, вони взяли в блокаду, тобто поставили на “чорну дошку”. Потім, після Голодомору, 2/3 штундів, котрі їм допомагали вбивати українців, гусо-масони знищили, як відпрацьовану “біомасу” і як зайвих свідків особливо тяжкого злочину…

ukropnews.com 2 comments
Российские спецслужбы “пишут” «Википедию

греко-католик
А статті, де згадуються ритуальні вбивства, на Википедии редагує Масад, на моє глибоке переконання. Як і у Вікіпедії і т.д.. Чому так є?

ukropnews.com 3 comments
Плотницкий: Банковской системы в ЛНР не будет. Мы хотели независимости?Мы ее по…

греко-католик
Думаю що ця заміна банків поштою буде по любому краще працювати як високо ехфективна гусо-масонська банківська система в Україні, маржа котрої становить біля 50% в економіці України.
Але Плотницький глибоко помиляється що загал його прихильників прагнув незалежності, насправді він прагнув щастя, тобто уникнення несення хреста українського народу. Бо повірив наклепам гусо-масонів стосовно усього українського. Тому наслідки цього цього їх вибору будуть дуже трагічні.

ukropnews.com 3 comments
Плотницкий вызывает Порошенко на дуэль в прямом эфире

греко-католик
З однієї сторони такі “дискусії” це непряма форма визнання, а з другої сторони Плотницький є за статусом терорист, тому може нести любу пургу, на відміну від президента України, бо і так ніхто за неї не буде потім “підписуватися”..

ukropnews.com 5 comments
Жириновский обвиняет Украину в развязывании Третьей мировой войны

греко-католик
Австро-Венгрія не пережила Першої світової тому що за вбивство масонами їх принца, вона офіційно звинуватила весь сербський народ, хоча прекрасно знала хто і чому вчинив цей особливо тяжкий і резонансний злочин. Тобто загинула за колективний наклеп. Думаю що в РФ вожаки Кремля цього не розуміють, бо є явними чи маніпульованими шабасгоями. Тому РФ Третьої світової також не переживе, бо звалює злочини гусо-масонів в Україні супроти українців на український народ.

греко-католик
Гусо-масони в РФ вже закликають в ЗМІ до фізичного знищення руських націоналістів, бо ті є “за свідомітів”, тобто за те що ті відмовилися підтримувати їх бісовсько-нацистський проект Новогосія.

греко-католик
В 1914 році сербські масони вбили австрійського принца і його вагітну дружину за те що він був католиком. Й тоді еліта Російської імперії раділа тому вбивству. А сьогодні Новогосія Жириновського це виразно масонський проект,бо його метою є вбивство українського народу й греко-католиків зокрема. Таке можуть чинити тільки гусо-масони.То хто є сьогодні спадкоємцем сербських масонів-терористів зразка 1914 року? Очевидно що такі гускіє як Жириновський, Глазьєв, Дугін, Безлєр, Грішін, Коломойша, Капітельман, Пастор і т.д.

ukropnews.com 2 comments
Прага требует отставки «русского таракана» Милоша Земана. Прага против рашизма!

греко-католик
То той Мілош Земан, який приїзжав в Україну освобождати з кічі агента ФСБ “Принцесу”?

ukropnews.com 4 comments
В ЛНР будут выращивать боярышник и шиповник по опыту немцев-оккупантов в 19…

греко-католик
Потрібно їм віддати знаного гуского економіста й консультанта усіх урядів в Україні Пасхавера і йому подібних, для “проведення економічних реформ”. Тільки без права повернення.

греко-католик
Вартість літра варення з пелюсток рожі буде розраховуватися по формулі: місячна оплата праці працівника / 100 + ціна кілограма цукру + ціна тари + собівартість виробництва вареня + торгівля (усе попереднє помножнене на 2-3). За нонішніми мірками це буде 100-150 гривень.

греко-католик
Хороша ідея, як для грунтів Донбасу, на місяць-два у рік можна буде влаштувати на роботу значну кількість людей (для збору і для прорідження площі); одна людина більше як з одного сотика площі не зможе зібрати пелюстки рожі. З квадратного метра площі рожі (шиповника) можна виготовити літру дуже хорошого варення. Коли є хоч кілограм доброго цукру…

 dnr-news.com 
Правосеки готовятся к всеукраинской акции «за в…

греко-католик 
Гускій, щастя в земній реальності немає і бути не може, воно є можливим тільки у Вічності, так шо успагойся. Цю війну розпочали васі, ще мародерством українського Криму, і тому тільки васі її можуть завершити; капітуляцією.

 Galnet
Уряд не вплине на ріст цін, людям доведеться скорот…

греко-католик  
вася, пішов нах…

греко-католик 
Триндиш, українською економікою рулять старо-і-ново-гускіє, тобто ісконно васіє. Звідси й усі проблеми для українців.

греко-католик  
Гускій, чим тебе скривдили солдати дивізії СС “Галичина”? Кого хочемо того і поминаємо з відійшовших у вічність. Яке до того твоє собаче діло?

 Galnet 
У коаліційній угоді реанімують курс України на НАТО, – Тимчук

греко-католик  
Ви арабську мову знаєте?

 Galnet 
Анексований Крим експортує зерно в країни Близького Сходу

греко-католик 
Ніколи український народ не визнає мародерства українського Криму.

 Galnet 
Українська мережа вибухнула «рабовласницькими» жартами

греко-католик 
диявол висміює людей… Висновок один; “не читайте гускіх газет”.

 Galnet 
Повний список депутатів, які пройшли до Верховної Ради

греко-католик 
Хай будуть прокляті усі жиди і штунди котрі стали депутатами Верховної Ради України!!!.

 Galnet 
У Львові від отруєння чадним газом померла дів…

греко-католик 
При отруєні заріном людина спочатку відчуває легкий біль в легенях, потім сильний біль в підшлунковій, котрий заглушує біль в легенях. Потім відчувається сильний біль в підзвоночнику. Далі в людини піднімається температура, “кидає в жар”, потім починається пото-сльоно виділення,
надходить раптове бажання випорожнитися. Потім починає боліти усе тіло, так що людина не може без страждань ні сісти ні лягти, тільки стояти, вірніше хаотично ходити, бо не розуміє що з нею відбувається. Далі йде падіння температури тіла, відчуття знесилення, і …
Зарін є водорозчинним, тому від нього можна у великій мірі захиститися звичайним пилососом:
На вихід (видув) приєднуєте шланг на кінець котрого намотуєте якусь тканину чи краще плетений мішок, і поміщайте цей кінець шланга з мішком у ванну з водою, приклавши його чимось важким (наприклад 2-5 цеглин) аби він не сплив під силою повітря, й включаєте пилосос. Повітря у вашій кімнаті буде проходити через воду і очищатися. Вода потім буде, після зарінової атаки, мати жовтявий відтінок. Плюс ще одіньте марлеву пов”язку, але максимум через 2-3 години її змініть.

греко-католик 
9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 лютого 2014. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22. 23, 26, 27, 28, 29 березня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29. 30 квітня. 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31 травня. 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 30 червня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 , 27, 28, 29, 30, 31 липня, 1, 2, 3, 4, 7 (заріном), 10, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 25, 28 29, 31 серпня. 1, 7, 9 (з фоном задимлення), 12, 13, 16. 21, 24, 26, 27, 29, 30 вересня, 2, 9, 10, 14, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 28, 29 жовтня. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 листопада 2014 року, продовжувалася закачка в мій будинок отруйного газу (часто практично цілодобово, особливо інтенсивно вночі, з 19:00 до 4:00) або/і газова атака на подвір’ю чи/й на вулиці. Очевидно на основі синильної кислоти (типу зарину), тільки у дещо менших дозах, як між 1 й 8 лютого, 1 і 30 березня, 12 квітня, 28 травня, 29 серпня цього року. Виглядає так що закачували з будинку №26, № 29, № 33, №39 і зі сторони ділянки будинку №34 і з будинку (мабуть №1) з сусідньої вул.Свободи, де живуть жиди або їх пси штунди.
З 17 травня по 7 серпня почали закачувати якийсь інший газ, великі болі в легенях, втома і дещо відчутний запах цього газу, ймовірно це фосген.

греко-католик 
А може фосгеном чи заріном гусо-штунди вбили цю дівчину? Чи судмедекспертизою на Львівщині вже також рулять жиди, як і СЕС й Держстандартметрологією?
Чадним газом, котрий таки має легенький запах, може реально отруїтися тільки спляча людина, а заріном і фосгеном, котрі також є ще білше без кольору і запаху, можна вбити людину в любому стані. Бо чадний газ є лекшим за повітря і швидко вивітрюється, а зарін і фосген є важчими, тому повільніше вивітрюються з приміщень. Зарін також викликає гіпоксію через кров, а фосген тупо уражає легені, від чого також буде удушення (гіпоксія чи асфікція).

ukropnews.com 
Під Києвом правоохоронці накрили підпільний цех з переробки дохлої курятини.

греко-католик 
Розстрілювати потрібно таких “виробників” і торгашів котрі таку продукцію продають.

ukropnews.com 
Люстратори підклали Україні міну – експерт

греко-католик  
Коли людина не є членом якогось клану, секти, чи не є агентом закордонних спецслужб, то їй здебільшого нічого і ходити у суд за справедливістю. Тому принаймні часткова
“люстрація” буде. Звільнять усіх, згідно закону про люстрацію, а поновлять через суди лише своїх гускіх.
Але краще би не було такої “люстрації”.

ukropnews.com
Омбудсмен: Раненых бойцов АТО лишают льгот и выплат

греко-католик 
“богообрані” чуреки, узурпувавші владу в Україні, мабуть отак економлять на поранених українцях аби справно виплачувати пенсії десяткам чи сотням тисяч громадян Ізраїлю і фінансувати банки “богообраних” спекулянтів?

ukropnews.com 
Росіяни ненавидять США через заздрощі

греко-католик
Росіяни ненавидять США внаслідок відповідної пропаганди гусо-масонів вагомо правлявлячах принаймні в ЗМІ РФ, котрим очевидно потрібна війна між РФ і США або потрібно показати винного в проблемах росіян. Трішки “шкрабніт” тих хто підзаробляє на такій прпаганді і ви це зрозумієте.

 ukropnews.com 
Только пятая часть избирателей, поддерживающих Ляшко, имеют высшее о…

греко-католик 
“Дипломи розуму не додають”, чому вчергове і свідчить високо дипломований електорат гускої “Самопомічі”
Забули вже як журналюги сайту Садового Захід.нет агітували галичан, ще принаймні з 2011 року, за федералізацію? І автори статей цього сайту перекладали ці свої опуси на російську і також агітували за федералізацію на сайтах Донбасу. В моїх очах вони є проповідниками Новогосії.

 ukropnews.com 
Путину нужна новая история Крыма и Севастополя

греко-католик 
Вульгарно-матеріалістичне розуміння духовності…

 ukropnews.com 
В аэропорту безумно холодно, согреться невозможно, все кашляют и чихают

греко-католик 
А чому в землю не зариваються? Метер нище поверхні і там є стабільно плюс 16 градусів. Там і пічку можна облаштувати.

ukropnews.com 
Террористы готовят новое “минское соглашение”

греко-католик 
Хочуть хитрощами і пропагандою отримати визнання їх галасованя від 2 листопада.

ukropnews.com 
Режиссер Андрей Некрасов: Украина представляет “опасность” для российско…

греко-католик 
Росіян в РФ, в останні 25 років, гусо-масони безжально грабували і
вбивали (як і українців в Україні), і вожаки тих грабіжників й вбивць росіянам, через ЗМІ, розповідали що то нічого що росіяни скоро стануть нацменшиною в Росії, головне що діти їх вбивць “будут гаваріть на русском”… А цей режисер заморський тільки повторює цю їх нацистську байку. Може він є тільки жертвою пропаганди?

греко-католик 
Думаю що цей режисер відмазує організаторів біснуватої Новогосії, і
тільки… Захищає своїх.

 ukropnews.com 
США могут довести экономику России до краха и предоставить Украине оружие, – эк…

греко-католик
Коли не помиляюся то наявні на озброєні американські крупнокаліберні кулимети це Браунінги ще зразка з кінця Першої світової… Вони хороші але сучасного ворога тільки ними не переможеш.
Потрібно щось робити на зразок американських Тамагавків, котрі є
відносно маленькими; 50-60 см. у діаметрі, довжиною у 6 метрів і вагою у півтори тони. Але літають на відстань у 900-2500 км. й несуть вибухівки до 450 кг.
І усе тому що мають не реактивну тягу а турбореактивну. Корпус у них очевидно склопластиковий. Літають на висоті 20-100 м. Україна проектує і виробляє авіаційні турбо-реактивні двигуни, очевидно може спроектували і виготовити малу турбіну для крилатої ракети… Системи наведення ракет також проектує і будує. Може у цьому щось і американці допоможуть.

 ukropnews.com 
Украина отказалась покупать уголь у боевиков

греко-католик 
Правильно.

ukropnews.com 
Порошенко подписал закон о борьбе с отмыванием де…

греко-католик 
Найбільше вимивають гроші з України завдяки наявності закону з назвою “Про уникнення подвійного оподаткування”…
А потім очевидно і оплачують з тих грошей, відмитих з України, вбивства українців отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д. 
Й фінансують з тих вкрадених грошей працівників правоохоронних органів, СЕС, Держстадартметрології, судів, ЗМІ, аби ті замовчували сучасні масові вбивства українців; греко-католиків і православних.

 ukropnews.com 
Какие потери будут у российской армии, если Путин бросится пробивать крымский…

греко-католик 
На мою думку Кремль піде шляхом знищення
України з середини. Остані вибори в Раду
це реально перемога (обманом і тероризмом) гускіх, котрі завтра
призначать своїх в керівництво Ради і
Кабміну, ймовірно і сумновідомого агента
ФСБ “Принцесу”, антихристку й месію гускої діаспори,
котра знову мотанется в Москву чи в якийсь інший сраіль укладати
“унікальні угоди”. Або придумають таку бісовську пакість, котру від них майже ніхто і не очікує.

 ukropnews.com 
Судьбу Донецкого аэропорта завтра решат ук…

греко-католик 
А в гускіх газетах пише що РФ немає ніякого відношення до війни на Донбасі…

ukropnews.com 
Террористы для “продолжения диалога” выдвигают Киеву новые условия

греко-католик 
Для чого українцям і державі Україна цей “діалог” з новогосами? Аби легалізовувати українофобство?

греко-католик 
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили
зграї бродячих собак, тобто загал жителів
міста підсвідомо погодився зі статусом
“людиноподібних тварин” для себе, під
тиском зоофілів-рашистів (з числа
послідовників Раші) і задіяними ними
засобами каральної державної системи
шляхом наклепів і доносів. Ні, вибачаюся,
таки спочатку УГКЦ очолив гускій
марксист і масон Гузер
(проклятий греко-католиками але успішний
серед православних), а вже потім появилися
зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного
роду сект, котрі звабили більшість
жителів цього міста і навчили служити
інородцям, очевидно племені бумба-юмба
з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під
котрих зваблені штундою жителі почали
активно пристосовуватися, тобто зреклися
свого власного людського й національного я.
Починаючи з 2008 року туди приїхали гускі місіонери,
котрі почали осіб з православної меншості
зацікавлювати військовою справою, під
прикритям реконструкцій військових
баталій, і проповідю гусо-масонської 
й українофобської єресі під назвою Новогосія.
За весь цей час (з 2000 року) в Україні, в усіх
регіонах, гусо-масони отрутами,
ультразвуком, умисними ДТП і т.д. вбили
не менше третини етнічних українців;
найперше тих які вирізнялися силою віри
і волі, мудрістю, розумом, мужністю…
Потім там була війна і більшості мешканцям 
довелося покинути своє місто, залишилися
там здебільшого бідні люди, наркомани
й озброєні інородні найманці, тобто ті
у котрих не було куди і як тікати. Бродячих
псів відстріляли першими, бо і сепаратисти
не могли споглядати як пси поїдають
тіла їх подільників… Потім таки втекли
здебільшого, з майже безлюдного міста,
і озброєні адепти гусо-масонської й
українофобської єресі Новогосія…

 ukropnews.com 
Действия министра обороны и начальника Генштаба пр…

греко-католик 
Якийсь набір загальних фраз, причому й дуже сумнівних фраз, як для пояснення причин даної трагедії під Іловайськом.
Кого вони відмазують?

ukropnews.com
Путін загнав себе у пастку – російський професор Андрій Зубов

греко-католик 
Цінності, згадані тим новогускім релігієзнавцем в Празі, за визначенням, це “абстрактні блага, котрі дають можливість людині возвеличитися у власних очах”. Такого слова в Біблії і
в спадщині Святих Отців Церкви немає. Це слово є ключовим у віруваннях гностиків, філософів з оточенння імператора Нерона, гускіх з фондових бірж і з сомнища будівників ними омріяного “щасливого майбутнього” (тобто царства антихриста).

греко-католик 
В 1991 році в Криму жило 2500000 людей, потім туди приїхало з РФ ще 300000 татар, а на початок 2014 року там жило 2000000 мешканців. Тобто 800000 людей було вбито отрутами, ультразвуком і таким іншим, починаючи з 2000 року. Тому в Криму і стали можливими “референдуми” за мародерство українського Криму, бо
вбивали там винятково українців. І скільки разів би там не проводили
референдуми за гускій мірь легітимізації того мародерства ніколи не буде, бо кров людська не водиця. “Галасувальники” будуть до гробової дошки з жахом очікувати втілення духу Івана Сірка, бо бабуся
Немезіт буде за ними ходити.

греко-католик 
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили зграї бродячих собак, тобто загал жителів міста підсвідомо погодився зі статусом
“людиноподібних тварин” для себе, під тиском зоофілів-рашистів (з числа послідовників Раші) і задіяними ними засобами каральної державної системи шляхом наклепів і доносів. Ні, вибачаюся, таки спочатку УГКЦ очолив гускій марксист і масон Гузер (проклятий греко-католиками але успішний серед православних), а вже потім появилися зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного роду сект, котрі звабили більшість жителів цього міста і навчили служити інородцям, очевидно племені бумба-юмба з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під котрих зваблені штундою жителі почали активно пристосовуватися, тобто зреклися свого власного людського й національного я.
Починаючи з 2008 року туди приїхали гускі місіонери, котрі почали осіб з православної меншості зацікавлювати військовою справою, під прикритям реконструкцій військових баталій, і проповідю гусо-масонської й українофобської єресі під назвою Новогосія.
За весь цей час (з 2000 року) в Україні, в усіх регіонах, гусо-масони отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д. вбили не менше третини етнічних українців; найперше тих які вирізнялися силою віри і волі, мудрістю, розумом, мужністю…
Потім там була війна і більшості мешканцям довелося покинути своє місто, залишилися там здебільшого бідні люди, наркомани
й озброєні інородні найманці, тобто ті у котрих не було куди і як тікати. Бродячих псів відстріляли першими, бо і сепаратисти
не могли споглядати як пси поїдають тіла їх подільників… Потім таки втекли здебільшого, з майже безлюдного міста, і озброєні адепти гусо-масонської й українофобської єресі Новогосія…

ukropnews.com 
Под Счастьем погиб фотокорреспондент – боец «Айдара

греко-католик 
Царство Небесне Віктору.
EditView Comment
Discussion on ukropnews.com 2 comments
Лавров о «братском народе

греко-католик 
Що Лавров розуміє під ним вжитим словом “нацизм”? Невже тих українців-бандерівців котрі, ще у 1934 році, вчинили дві спроби ліквідації його соплемінника гуского доктора Гебельса?

 ukropnews.com 
У берегов Швеции терпит катастрофу подводная лодка РФ.

греко-католик 
А на фото човен проекту 667БДР…

греко-католик 
Що то за проект 865? Нічого не чув про такий. Може мова йде про проект 885 “Ясень”?
EditView Comment

 ukropnews.com 
Потусторонние враги народной республики: «ми…

греко-католик 
І це усе по “по свідетєльсту соседєй…”. І та Філатова не просить розібратися, а вимагає “задєржать і наказать…”
Може це полюбляючі вбивати українців наклепами гусо-штундиські мусорки з Пустомитівського РВ і суду Львівщини поїхали підзаробити в Луганськ разом з їх позаштатними гусо-штундами?

 ukropnews.com 
Гелетей возглавил УДО.

греко-католик  
Хаме, Святе Письмо радить проклинати наклепників. 
Мене українця не ображають запитання ким я є за національністю. Чому вас це ображає, як і усіх представників кланових меншин?

греко-католик  
Це ви самі таке
дебільне визначення нацизму придумали
чи знайшли таке в гускіх газетах?
Пропонуєте етнологію відмінити?

греко-католик 
Ні. Що ви розумієте під вжитим
вами словом “нацизм”?
“Наци́зм — злочинна форма самоствердження індивіда, племені, клану, класу, нації, віросповідних спільностей, котра передбачає: 
– панування над іншими індивідами, племенами, класами, націями, віросповідними спільностями; 
– максимальне відчуження підвладних від результатів їх праці; 
– апартеїд стосовно поневолених.
В найвищій формі нацизм виявляється у масових вбивствах і геноциді стосовно поневолених й у прагненні до всесвітнього економічного і політичного панування.” /Вікіпедія, ст. “Нацизм (суть і походження)”/

 ukropnews.com
Від нестачі продуктів у дитячих садках окупованого Криму голодують малюки

греко-католик 
Бажання щастя в земній реальності , особливо любою ціною, завжди породжує пекло, тут і у вічності.

ukropnews.com 
Беспилотник на матче Сербия Албания – матч прерван

греко-католик  
З чого ви взяли що “Сашко” є українцем?
І чому ви називаєте Крим російським? Росіяни там стали більшістю вже після ВВВ, і то тільки тому що українців мобілізовували тоді на усі інші флоти, на Північний, на Тихоокеанський, на Балтійський, а росіян на Чорноморський…

 ukropnews.com 
Иран больше не выступает за поддержание цен на нефть.

греко-католик 
Позавчора Лавров запропонував ЄС зону вільної торгівлі, “від Лісабону до Владивостоку”.

 ukropnews.com 
Полторак является наиболее неприемлемой…

греко-католик 
Подивився статтю про Полторака у Вікіпедії і там замість слова “Біографія” вжито слово “Життєпис”, котре є перекладом церковно-словянського слова “Житіє” (Житіє святих), так називають біографії святих і мучеників, тоді коли в їх біографію входив і опис їх посмертного духовного впливу на життя людей. І так у Вікіпедії названі біографії багатьох правлячих керівників МВС. Це що? Прояв реформи української мови, безграмотності чи гусо-масонства?

греко-католик 
Яке відношення до керівництва АТО мали Полторак і Аваков? Шо дуже глибоко “копають” спецслужби РФ і доповідають про це Шкіряку?

 ukropnews.com 
Командиры «гвардейцев», митинговавших у АП, попали под следствие

греко-католик 
Відмажуться, бо там командирів “загнали” в якусь кімнату і “закрили”.
Шось не так у тій Нацгвардії.
Коли я служив в РА то у нас був випадок; На полігоні була затримка з привозом обіду, котрий возили з в/ч на відстані 15-20 км. Солдати там обслуговували обладнання і територію полігону. Прийшло 14:00 а обіду немає, солдати припинили роботу і чекають на обід. Лейтенанти мовчки стоять в стороні. І тут об”являється замкомдивізії і грізно запитує найближчого солдата чому вони не працюють. Солдат каже що чекають обіду. Замкомдивізії швиденько переводить розмову з солдатами на іншу тему і йде розбиратися чому виникла затримка з обідом.
Був і другий випадок; зампотєха роти посилають виставляти добове оцеплення полігону, давши йому карту, мауть часів ВВВ, з визначеними місцями постів. Він в картах не дуже розбирався й карта була явно застарою, і повиставляв пости так що потім ніхто не знав де є ті солдати. Але на третій
день тих солдатів знайшли з одними автоматами, без пащ-палаток і ОЗК , з запашком алкоголю. Ротний почав наїзд на солдатів за втрату амуніції, а сержант йому відповідає, що сухпайку їм видали
на добу, а забрали з “поста” через три доби, тому він і наказав солдатам міняти амуніцію на “їжу”. Ротний замовк і більше про це не згадував.
Звичайно що під час бойового чи навчань такого собі ніхто не дозволяв. Був там тоді і бардак і були там чіткі правила служби.

греко-католик 
Відмажуться, бо там
командирів “загнали” в якусь кімнату
і “закрили”.
Шось не так у тій Нацгвардії.

 ukropnews.com 
Гелетей возглавил УДО.

греко-католик  
Ви є жидом?

 ukropnews.com 
Гелетей считает, что он ушёл из-за информационной атаки

греко-католик 
Триндиш гускій. Його звільнили або тому що Кремль гаркнув на олігарха Порошенка або на Гелетея поскаржилася месія Порошенка Юля Качанівська.

 ukropnews.com 1
Україна знову повернулася до ідеї ліцензійного випуску винищувачів JAS-39 «…

греко-католик 
Су-25 дійсно не може
використовуватися як винищувач, бо на
ньому немає відповідного бойового
оснащення. Хоча в СРСР 6 літаків Су-25
були успішно модернізовані до рівня
багатоцільового військового літака, в
часи РФ їх продали в Африку де вони
приймали участь в бойових діях. Планер
літака і бойове оснащення це різні речі.
Не бачу ніяких перешкод аби Україна
будувала свої винищувачі. Так як це
будує Швеція. Планер можна взяти з Су-25,
реактивні двигуни підійдуть українські
від Ан-140, вони мають ті самі характеристики
що і двигуни на Ф-18, катапультне крісло
для пілота доведеться купляти (бо його
виробляють тільки американці, росіяни
і англійці), як й електроніку управління
вогнем, ракети “повітря-повітря”
виготовляють в Україні.
Планер “”Гріпена”
це таки модернізована копія планера
Су-25, а усе інше там є куплене шведами..

греко-католик  
Су-25 дійсно не може використовуватися як винищувач, бо на ньому немає відповідного бойового оснащення. Хоча в СРСР 6 літаків Су-25 були успішно модернізовані до рівня багатоцільового військового літака, в часи РФ їх продали в Африку де вони приймали участь в бойових діях. Планер літака і бойове оснащення це різні речі.
Не бачу ніяких перешкод аби Україна будувала свої винищувачі. Так як це будує Швеція. Планер можна взяти з Су-25, реактивні двигуни підійдуть українські
від Ан-140, вони мають ті самі характеристики що і двигуни на Ф-18, катапультне крісло для пілота доведеться купляти (бо його виробляють тільки американці, росіяни і англійці), як й електроніку управління вогнем, ракети “повітря-повітря” виготовляють в Україні.
Планер “”Гріпена” це таки модернізована копія планера Су-25, а усе інше там є куплене шведами.

ukropnews.com 
Порошенко уволил Гелетея.

греко-католик 
Ви є жидом?

ukropnews.com 
Путін та русський мір: хто кого?

греко-католик  
І ще шо ти замєтіл?

 ukropnews.com 
В Донецке требовали снять Захарченко

греко-католик
Як мало залишилося публічних новогосів… Не пройшло і пів року.

 ukropnews.com 
Борис Немцов – «Проект Новороссия» закрыт

греко-католик 
Коли це так то можна констатувати що Путін таки вчасно
“спригнув з теми” (з гнилої теми). І що Україна, як держава і як нація, відбулися.

 ukropnews.com 
Україна знову повернулася до ідеї ліцензійного випуску винищувачів JAS-39 «…

греко-католик 
Міг-35 ще не є навіть у серії, але його ціну чомусь вже публікують (тому його я і згадав), і він є з корпусом Міг-29 – літака таки перевіреного в бойових умовах, тільки з іншою електронікою, аналогічною “Гріпенам”. Літати буде.
Реально наразі в України є вибір між F-16 і F-18 аби свій корпус, типу Су-25, а електроніку іноземну.

греко-католик 
Двигун там реально американський, системи управління вогнем і РЛС мабуть також. Корпус дуже подібний до нашого Су-25, тільки додане переднє горизонтальне оперіння, замість заднього. Крісло пілота також мабуть не шведське. Шо сам корпус такого літака спроектувати і будувати тут не можуть?

греко-католик 
Думаю що ці “Гріпени” конструктивно не відповідають заявленим пілотним технічним характеристикам, бо там, після перших років експлуатації, почали встановлювати електронні обмежувачі “максимальних навантажень”; корпуси планерів починали руйнуватися…

ukropnews.com 
Польша намекнула Украине: У нас избыток угля, у вас дефицит

греко-католик 
Буре вугілля є і в центральній Україні, його добували відкритим способом, правда ці вугільні підприємства були прихватизовані років
вісім тому і здані на металобрухт…

 ukropnews.com 3
Для военных Нацгвардии и МВД закуплены передвиж…

греко-католик 
Раніше військові пересувні душові це були установки на вантажівці, котрі качали воду з річки, нагрівали її і подавали під тиском в декілька великих наметів де були душові відсіки. В одній частині
намета солдати роздівалися / одівалися, а в іншій частині милися. Зимою вони не використовувалися; солдат одівав бушлат,
їхав на 14-20 днів зимових бойових навчань у поле, повертався, скидав з себе цей бушлат і йшов митися у баню. Тоді реально міг зимою мити собі лице, руки і шию, й міняти раз у тиждень білизну i портянки.
Як будуть зимою працювати ці нонішні душові невідомо, бо після душу людина повинна хоч дві години побути в теплому місці.
Може простіше буде возити солдат раз у тиждень в найближче місто у баню?
Що стосується згаданих “блок-кімнат”, то на передовій і на відстані від передової у 40 км вони не можуть використовуватися, бо це мішень, для Градів, гармат і мінометів. Потрібно там зариватися в
землю, будувати бліндажі.

 ukropnews.com 
Вице-премьер-министр Владимир Гройсман назвал народную люстрацию с…

греко-католик 
Мабуть образився Гройсман за “люстарцію” старшого брата Шуфрича?

ukropnews.com 
Гелетей заявил, что подал в суд на Тимошенко

греко-католик  
Гелетей в даному випадку таки сказав за що має вибачитися
вася Юля, а ви тут не вказали за що конкретно має вибачатися Гелетей.

 ukropnews.com 
Звернення депутатів від Партії регіонів і КПУ до депутатів польського Сейму

греко-католик 
На Західній Україні агентура польської дефензиви (спецслужби) після вересня 1939 року була майже повністю перевербована НКВС, після червня 1941 вони вже служили німцями, а у 1944 році вони знову почали отримувати зарплату від НКВС. А кому і чому вони насправді служили залишається загадкою. У 1930-их представниками цієї агентури на Волині було спалено більше 300 деревяних православних храмів, за “співпрацю з українськими націоналістами”. Хто пішов храми спалювати той і піде вбивати невинних людей. Українці римо-католики з Волині так і казали після 1943 року: “Спочатку горіли православні храми і тоді ксьонз нам сказав що ми маємо злу владу, а потім й ми мусіли втікати з Волині”.

греко-католик 
Дякую що
опублікували цей список, котрий раніше
був прихованим керівництвом Ради.

греко-католик 
Державні злочинці, су*и і наклепники гідні прокляття, а не депутати України…
Перше українське село було вирізано у квітні 1943, а перше “польське” село було вирізане у липні 1943 року. “польське” тому що там більшість етнічних і україномовних українців були римо-католиками. Майже усі етнічні поляки на Волині жили в містах, де зазвичай були німецькі гарнізони і пронімецька польська поліція, і де масових вбивств не було.
Хто вчиняв ці масові вбивства українців так точно і невідомо. Бандерівці були там не єдиними озброєними людьми, там ще була польська армія крайова (пільсудчики), червоні партизани і озброєні банди гусо-масонів, котрі таки мали хоч якийсь мотив вбивати українців на відміну від бандерівців.

ukropnews.com 
Крымские татары оказались заложниками у фашистского режима Путина.

греко-католик 
“Великиких слов велика сила….”
Пару кримських татар розповідає в ЗМІ про свою проукраїнськість, і пару інших кримських татар розповідають в ЗМІ про свою любов до “зірок Кремля”, а 99,9999% кримських татар пристосовуються до нового панування мародерів Криму.
Висновок: Кримські татари бажають бути з переможцем, пофіг з яким аби тільки вижити і не попасти під роздачу. І це зрозуміло чисто по-людськи. Але нащо цей пустий трендьож?

 ukropnews.com 1
В Запоріжжі прикотувались до зняття Леніна

греко-католик 
Я сумніваюся що мученик Столипін був розумнішим від Леніна,
Столипін своїми реформами більше сприяв
розвалу Російської імперії як революціонер
Ленін. Бо Столипін змінював росіян
засобами держави, засобами примусу і
насильства, а Ленін підлаштовував
очолену ним державу під ментальність
росіян, використовуючи насильство
держави супроти тих хто не бажав сприймати
росіян в Росії такими як вони є.

греко-католик  
Ні в Божому законі,
ні в законодавстві України немає права
на колективні покарання. Столипіна вбив
не комуніст, а терорист, стукач, мажор,
гусо-масон і т.д.
Вкажіть конкретніше
на ті мільйони вбитих комуністами? Може
те що українців в 1991 році було більше
52 мільйонів, а сьогодні 35-42 мільйони? А
мало бути вже більше 60 мільйонів. Тобто
в останні роки було вбито 20-25 мільйонів
українців (грабунками, отрутами,
ультразвуком, умисними ДТП і т.д.)
Організатори Голодомору (Каганович, Хацаєвич, Молотов, Косіор і т.д.) були членами компартії,
але вони були ще і вожаками гусо-масонського
клану, і чим вони керувалися вбиваючи
українців, комуністичними ідеями чи
нацизмом гусо-масонів, ще потребує
вивчення. Це саме можна сказати і про
голод 1920 і 1947 років.

греко-католик 
Вишиванка це символ українського народу, а не якоїсь політичної ідеології. Народ це не партія. Тобто на вишиванку мають право усі громадяни і усі політичні спрямування в Україні. Вчора побачив на фото в неті міслімського мулу в їх тюрбані і в українській вишиванці. Це мене також здивувало, набагато більше як китаєць у вишиванці, але і цього забороняти не можна…
Ідол це поняття віросповідне, а не політичне, хоча слово “ідол” часто використовується в політичній пропоганді, як штамп.
Не бачу жодного негативу у тому що комуністичний рух в Україні буде українізуватися. Це однозначно посприяє і розвитку антикомуністичних сил, бо їх боротьба з комуністами буде змушеною переміститися на вищий і глибший рівень. Це ускладнить їх життя але це буде розвитком і зростанням українського суспільства.

 Galnet 
Кернес постарався: у Харкові вже відновлюють…

греко-католик  
Є виконавці і є організатори, першим сказали і “призначили”, а другі кажуть й призначають, і другі таки керуються таки якимось світоглядом. А є ще і управління “в темну”, коли людині підсувають інкогніто певний світогляд, котрий часто суперечеть інтересам і сутності цієї людини, але вона сприймає його як свій власний.

 Galnet 
У Харкові на постаменті знесеного Леніна з’явився хрест

греко-католик 
Залишити пєдестал таким як є, з слідами боротьби, з написом “Ленін”, з написом “Слава Украине” (вибитому перфоратором), з мештами Леніна, а зверху поставити хрест з Розпятям з червоного граніту чи червоного мрамору і у висоту котра би гармонійно вписувалася в цю площу і до самого наявного пєдесталу. Як знак віри, страждань, боротьби, єдності, примирення і свободи українського народу.

 Galnet
Російського депутата-загарбника здивував дідусь-ветеран з Донбасу

греко-католик  
Єдиної відповіді немає; одні є гусо-масонами і керуються блудами Керенського-Кагановича, другим заплатили, третіх обдурили, четвертим моча в голову вдарила, п”яті по власній природній буйності і з любові до бузи, шості з розпачу, сьомі через якісь особисті образи (реальні чи надумані), восьмі через наказ начальства, і т.

греко-католик  
Українські солдати на Донбасі воюють за свою українську землю.

греко-католик 
А як по-іншому цей дідусь-ветеран мав відфудболити прибацаних і озброєних окупантів? Він то добре знає що таке війна.

 Galnet 
У Запоріжжі Леніна вдягли у вишиванку

греко-католик 
Дуже хороший і актуальний вчинок. Запоріжці молодці! Там ще пам”ятник галіцаю Сталіну є…

Galnet
Українська медицина нікого не рятує, бо сама помирає, – Президент

греко-католик 
Аби тільки не зробили так як в Молдавії де запровадили “страхову медицину” (тобто посадили пастися на фінансуванні медицини страхові компанії і банкірів, й збільшили оподаткування для “гоїв”) і зменшили на пару процентів квоту гусо-масонам на вбивства (отрутами, ультразвуком, ДТП…) молдаван. Статистика там покращилася (також на пару процентів), в ЗМІ почали писати шо вже з медициною в Молдавії усе “добре”, у той час як медики там роблять операції будівельними інструментами, купленими за власну зарплату.

 Galnet 
Кернес постарався: у Харкові вже відновлюють…

греко-католик  
Практика, котра є критерієм істинності, вже заперечила пропозицію федералізації України, бо у нас вже була федеральна одиниця — АРК, котра вже стала змародереною РФ (і там, за певним винятком, “жертв вдалося уникнути”). Тому можна сьогодні говорити тільки про децентралізацію в межах унітарності України. Але найперше потрібно припинити геноцид українців (прихованими вбивствами і грабунками)

греко-католик 
Бути українцем і бути громадянином України це таки суттєво різні речі, і цю різницю зазвичай заперечують тільки фашисти і нацисти, бжаючи панувати над українцями (найчастіше під личиною космополітизму). Твердження що “Український народ – це і є люди всіх національностей” заперечує існування українського народу як кровно-духовної спільності, що сьогодні проголошують і новогоси. Ленін такого ніколи не говорив, за що його багато хто ненавидів і ненавидить (сьогодні найбільше новогоси), тому викрикання такого твердження руйнівниками памятника Леніна може свідчити що організатори цього дійства керувалися найперше глибоко світоглядними мотивами.
Що ви розумієте під вашим словосполученням “ультраправий елемент”?

греко-католик 
Схід і якась “опозиція”, члени котрої у щось там вірують, це таки суттєво різні спільноти. Невже ставлення до якоїсь історичної особи (осуджену за дві строби ліквідації доктора Гебельса ще у 1934 році, тоді коли ще радянські літератори називали фашистів “братами”) може бути вирішальним в житті більшості людей, і комуністів зокрема?
Після мародерства РФ українського Криму ніякого діалогу з новогосами вже бути не могло. Сталіну у 1941 році, гусо-масони з КПРС, також пропонували і активно спонукали вести діалог з Гітлером, але він вибрав вже розв”язану війну.

Galnet 
Військові натрапили на ворожу розтяжку: без жертв не обійшлось

греко-католик 
Царство Небесне загиблому українському військовому.

 ukropnews.com 
Восточный фронт: информационное противостояние Москва-Пекин

греко-католик  
Війна це складний і багатогранний феномен, котрий академічною логікою неможливо пояснити. Ви думаєте що керівництво КНР зможе китайську армію спинити коли вона вже дійде до Уралу? І що тоді залишиться робити європейцям, коли китайці перейдуть Урал? Чекати китайців біля Бресту (французського)?

греко-католик 
Згідно православних пророцтв буде війна Китаю і РФ. Китайці захоплять Далекий Схід і Сибір. А коли вони візьмуть Челябінськ, то українці й інші народи Європи вже будуть допомагати росіянам. Китайці будуть зупинені і будуть навернені в галіцайство, на тому і війна закінчиться. Росіяни також навернуться в галіцайство і буде Монархія в Росії…
Зрештою подивимося як воно буде в реальності, але таки це буде, бо воно до того йде.

Харьков.comments.ua 
В Харькове мужчина напоролся на ограду храма

греко-католик  
То шо ваша українофобська Новогосія це проект США?

 ukropnews.com 
Ситуация в Украине на 30 сентября от Bohdana Miroshnikova

греко-католик  
Потрібно ще створити батальйон для банкірів і фінансистів, бо те племя чим далі тим більше втрачає людську подобу, найперше через безкарність за їх грабунок українців. І також усіх їх пропускати через АТО, “державних” і комерційних.

греко-католик  
Ага, відправлять у цей батальйон самих нормальних, як для прокуратури, а новогускі гниди залишаться у своїх кабінетах… Потрібно їх усіх перепускати через АТО, а хто не бажає чи приносить довідку від лікаря, того звільняти, і без права поновлення… Адже вони пагони носять.

 Донбасс.Comments.UA 
Стали известны подробности обстрела школы в Донецке

греко-католик 
То шо і систему Град також витягнули українці на ту башту керування польотами донецького
аеропорту? Чи це тільки новогоси отак промахнулися по тій башті?

 Донбасс.Comments.UA 
На Донетчине возникли проблемы с доставкой продуктов питания

греко-католик  
Доктора Гебельса цитуєте, замінивши тільки слово “червона” на “українська” і доповнивши хамськими словами?

 Донбасс.Comments.UA 
Обстреливают Попасную. Есть жертвы

греко-католик  
Хто у вас “люді” і хто у вас “европодлежные”?
Військові виконують накази, часто і не знаючи куди вони луплять з Градів (з відстані до 40 км, з
відхилення влучення в 1 км). Логічніше було би вам написати що по території “червоних” стріляють “білі”, а по території “білих” стріляють “червоні”, коли немає якигось особливих ситуацій чи випадкового “дружнього вогню”.

 Донбасс.Comments.UA 
В донецкую школу попал снаряд. Есть раненые

греко-католик  
Ви прям як “мать Тереза”. Звідки у вас така впевненість що в оточеному новогосами аеропорту є українська артилерія?

Харьков.comments.ua 
В Харькове мужчина напоролся на ограду храма

греко-католик 
То шо васі отак готують новий плацдарм для озброєної Новогосії? На Донбасі їм вже немає де пастися, як раніше і в місті Слов”янську ними покинутому.

 Харьков.comments.ua 
На площади Свободы все спокойно

греко-католик  В
Міліціонерам сказали що є офіційний дозвіл на знесення цього пам”ятника. Дехто з міліціонерів після служби, по гражданці, пішов захищати цей памятник. 
Це добре що у людей різних політичних поглядів в Україні ще людяність є вище політики. гусо-масони не зможуть вбити український народ.

греко-католик  
Як ви написали так я і можу вас розуміти.
В часи ВВВ тут усьому німецькому також “на горішки” дісталося. І влада також тоді мовчала. Нічого нового.
Але я думаю що це гучне повалення Леніна є провокацією і боротьбою за владу. Когось нонішнього валять. Або готують новий плацдарм для озброєної Новогосії. На Донбасі їм вже немає де пастися, як раніше в і місті Словянську ними покинутому.

греко-католик 
Ви за “богообраних” так не хвилюйтеся, кажуть що при фашистах в Італії вони складали половину партії дуче Муссоліні. Фашизм, за визначенням, це “диктатура фінансового капіталу”, тобто в сучасній Україні фашизму без участі “богообраних” не получиться.

 Galnet 
Падіння Леніна: чим виправдане знесення радянських ідолів в Україні

греко-католик  
КПУ це тільки одна з партій, котра нічого визнавати не уповноважена, котрої я і не згадував. Невже ви не бачите що велика частина нонішніх комуністів є далекою від ленінської національної політики? І дуже близькими у цьому до блудів керенських і кагановичів?

Galnet 
У Львові колишні співробітники МВС розстрілюють собак

греко-католик 
Може ті бродячі пси напали на цього чоловіка? 
На Донбасі озброєний рашізм розпочався з наповнення міст і сіл броячими псами і з воплів зоофілів.

 Galnet
З Донбасом демократичної Європи нам не досягти, – письменник

греко-католик 
Нерозкяному державному злочинцю, прихованому проповіднику Новогосії, літератору Андруховичу потрібно брати чемодан, йти на вокзал і валити в його омріяну “демократичну Європу” чи у Білібіджан
(де також є багато його однодумців).
Донбас це невідємна частина України і тим усе сказано.
Згідно вчення Церкви щастя в земні реальності немає і бути не може, тому тут вибір “щастя” є вибором антихриста.

 Galnet 
Справу про «повалення» Леніна в Харкові закрили

греко-католик  
Нічого так не виглядаємо, розумний ніколи не буде робити надмірних узагальнень, а дурень і так побачить тіьки те що бажає бачити. Наявність несприйняття Леніна ще не значить що такий є дикуном чи фашистом. Фашизм, за визначенням це “диктатура фінансового капіталу”. В тих хто “валив” Леніна був якийсь офіційний дозвіл, тому міліція і “покривала”, така у них робота.

 Galnet
Пам’ятники Леніну виконують Harlem Shake

греко-католик 
там ше співали гімн джадаїстів – “воїни свєта”…. І ще кричали що український народ це “люді всєх національностєй”…

греко-католик
Якась бісовщина…

 Galnet 
Коли у Львові «валили» Леніна, не плакав ніхто, – Калинець

греко-католик 
Тоді були сутєво інші обставини, тоді памятники Леніну руйнували як символи радянської епохи, а тепер, з появою озброєної гусо-масонської єресі Новогосія і після зречення комуністами від таки адекватної ленінської націоноальної політики (котрі вже заперечують, на відміну від Леніна, існування усього українського) повалення памятників Леніна це є реікарнацією українофобства гусо-масонів Керенського-Кагановича.
В час війни діє принцим: “вороги наших воргів є нашими союзниками”. Думаю що українським націоналістам, принаймні на час війни, потрібно взяти під захист архітектурну пам”ять про Леніна від впавших у єресь троцкізму членів КПУ і від їх світоглядних братків новогосів й космополітів.

 Galnet 
Падіння Леніна: чим виправдане знесення радянських ідолів в Україні

греко-католик 
Комуністи першими зріклися Леніна, зокрема основ ленінської національної політики, підтримавши біснуватих новогосів. Ленін визнавав існування українського народу, а нонішні “комуністи”, їх братки новогоси і ліберасти вже не визнають, як і гусо-масони керенські й кагановичі.

греко-католик 
Хто це “ми” в того Юрія Романенко? Пафосу в його статті багато, а конкретики нуль.

 Galnet 
Кернес обіцяє відновити пам’ятник Леніну в Харкові

греко-католик  
Скоріше це реванш гусо-масонів за поразку у громадянській війні 1917-1937 років. Тепер
очевидно будуть ставити памятники іудам іскаріотським…

Galnet 
Справу про «повалення» Леніна в Харкові закрили

греко-католик 
Хто це “ми знищуєм”? Хто це такі? Може дві-три сотні гусо-масонів й шабасгоїв під прикриттям озброєних мусорків?

 Galnet 
За добу Україна втратила 9 військових

греко-католик
Царство Небесне загиблим українським військовим. І належного лікування пораненим.

греко-католик 
Триндиш гускій.

 Galnet 
У Львові говоритимуть про відповідальність християнина

греко-католик 
Читаю це повідомлення і мені чомусь згадується моє перебування на армійській “губі”, де також полюбляли розповідати нам про “відповідальність” в час перебування в місцях покарання…
В моїх очах наявний сьогодні “екуменізм” це змагання в словоблудстві і насадження рабської ментальності для “гоїв”.
Раніше Церква називала зміни найперше проявом тлінності, а в екуменістів зміни це джерело обов”язків. Може наявний “екуменізм” це тільки людоїдська гусо-масонська єресь?

 Galnet 
Кількість поранених і вбитих українських військових на Донбасі значно занижують,…

греко-католик  
Триндиш гускій. Васі новогоси про свої втрати взагалі нічого не повідомляють. Зрештою ще не було такої війни, щоби в час котрої, воюючі сторони не занижували своїх втрат.

 Galnet 
Росія пообіцяла Україні газ по $385

греко-католик 
Оголосити що в України немає стільки грошей на купівлю такого дорогого газу з РФ, як і немає грошей на ремонт труби (бо ціни на транспортування газу тут у 5 разів менші як в ЄС)…

греко-католик 
Содоміти з ЄС і з РФ порєшали свої проблеми за рахунок українців…
Де ті грьобані грантоїдські агітатори за асоціацію з ЄС і за Таможенний союз? Нєпонятку косять мовчанням?

греко-католик 
Хай будуть прокляті ті судді які оформили Юлі Грігяно-Капітельман нєвіноватость!!!

Galnet 
Курс гривні стабілізується, коли почнуться реформи і закінчиться війна, – Президент

греко-католик 
Мабуть відмазує банківських гусо-масонських спекулянів-канібалів? Краще би сказав правду, що держава практично немає засобів впливу на банкірів.

 Galnet 
Російське консульство зобразило українців нацистами

греко-католик  
Зацитуйте (і дайте посилання) те міжнародне законодавство, “відповідний Закон України” і “нещодавній Указ Президента” де згадуєься свастика.

греко-католик  
Геральдика це ще не уся культура. Свастика здавна є в українській культурі, зокрема у вишивці. Законодавство ФРН не є чинним в Україні.

греко-католик  
Я вас ще просив обгрунтувати вашу ненависть до УГКЦ.

on Galnet 
Путін повернув дивізії внутрішніх військ РФ ім’я чекіста Дзержинського

греко-католик 
Як на мене то Дзержинський це революціонер-романтик (майданівець по нашому) якого активно пользували в темну гусо-масони і який їх розоблачив і почав з ними боротися й загинув як герой у цій боротьбі, будучи отруєним. ЧК він тільки започаткував, створив реально ЧК його наступник Менжинський, а скурвив ЧК вже в.о., наступник і вбивця Менжинського (також отрутами)…
Може це початок зцілення Росії?

Galnet 
Семенюк-Самсоненко застрелилася через депресію, – Геращенко

греко-католик  
А шо вона була мільйонершою? Шо вже нажита нею двокімнатна квартира в Києві вартує мільйон у.о? Чи у неї є така сума на рахунках? Чи ви про гривневий мільйон?

греко-католик 
Це що, ця заява є тиском на слідство чи проявом малограмотності?
“Депресія” це наразі одна з версій психологів, психіатрів і ворожбитів, бо вона ще немає науково обгрунтованих маркерів, тому не може ще бути аргументом для слідства.
Де був Геращенко в час смерті Валентини Семенюк?

 Galnet
Російське консульство зобразило українців нацистами

греко-католик  
Ви є жидом?

греко-католик  
Хай будуть прокляті ті хто написав цей провокативний напис (“Кохання це… РіЗАТЬ Москалів разом”) на стіні будинку в Житомирі!!!

греко-католик  
На прапорі Третього Рейху, окрім свастики, ще був білий круг і червоний колір, тоді чому тільки свастика ображає почуття “антифашистів”?

Galnet 
Сили АТО відступили з населених пунктів навколо Єнакієво, – ЗМІ

греко-католик 
Для чого?

 Galnet 
Новий прем’єр Польщі не дасть Україні зброї

греко-католик 
Друзі пізнаються в часи тяжких випробувань. Мабуть у 1920 році українці даремно допомагали полякам захищати Польщу від агресора?
Недавно запитую одного гуского що він хоче, а він мені відповідає що хоче руками поляків вбити усіх українців… Отак прямим текстом. Бо поляки не відають що вибір “щастя”, в земній реальності, є вибором пекла тут і у вічності.

 Galnet
У неділю Львів святкуватиме День Батька

греко-католик 
Виглядає так що це сльот содомітів і псів гусо-масонів, причетних до топтання по батьківству українських батьків, й пропаганда штундизму, і тільки… На святому піараться. Одружуючись з греко-католиками приховують що вони є з жидів чи з штундів, а після народження дітей розлучаються і позбавляють батьківських прав своїх подругів (злодіяннями своїх діаспор, чинуш, міліції і суддів), аби ті своїх дітей не оцерковили. Хай такі, їх друзі й одновірці, будуть прокляті!!! Хай їх доми спустіють!!!

 Galnet 
Терористи хочуть для Донбасу придністровського варіанту

греко-католик 
Новогоси ставлять вже на перше місце якусь ідеологію, нікому ще не відому. Може цією ідеологією є їх захцянки, їх лжа і те що написано в гусо-масонських газетах?

 Galnet 
Міськрада забезпечить військових у зоні АТО теплим одягом на майже 2 млн

греко-католик 
13 вересня цього року , в одному з супермаркетів Львова купив собі звичайні шкарпетки в котрих пізніше було вивлено велику дозу суміші отрут здатних вбивати шляхом проникнення через шкіру (кадмію, ртуті, мишяку). Чи українські солдати будуть убезпечені від таких “подарунків” гускої торгівлі?

 Galnet 
П’ятеро нардепів-регіоналів офіційно визнали псевдовибори в Криму

греко-католик 
Невже СБУ не притягне до відповідальності отих продажних депутатів Ради і державних злочинців? Чи СБУ-ушники вже ментально не можуть відірвати свої дупи від боротьби з “антисемітизмом”?

греко-католик 
То це ті “хохли” які 23 роки “унічтождалі Крим”? Чи то чуреки з РДГ ГРУ? Чи два в одном?

Galnet 
В Україні діятиме Національна поліція, – Аваков

греко-католик 
І шо після цієї “зміни” українців перестануть вбивати кланові меншини отрутами, ультразвуком, фосгеном, заріном, умисними ДТП, наклепами, шахрайством і т.д? Вчора вбили на Тернопільщині отрутами двох школярів в різних школах. І що за це вбивці будуть покарані чи гайдуки приходька Авакяна знову відмажуть вбивць?

Galnet 
Лутковська назвала основну причину травневої трагедії в Одесі

греко-католик 
Лукавить гуская Лутковська. В Одесіукраїнців вбивали фосгеном, потім дострелили ще живих, витягнули їх тілана бетонний коридор і обпалили звогнемета, виклавши з них жахливу картинку. В України немає бойових отруйних газів і найголовніше спеціалістів для його застосування, таке є в провідних військових країнах, зокрема в Ізраїлі, в РФ… Це було 2 травня, а 11 травня був референдум на Донбасі і ці дві події очевидно мають якийсь зв’язок, бо ці вбивства мали явно за мету “заганяння козла”, тобто вплив на свідомість громадян України, найперше на російськомовних і на проросійських українців.

Galnet 
Проблема української армії у відсутності кадрового ліфта

греко-католик 
Відсутність соціальних ліфтів в Україні це наслідок панування діаспорної клановості, де є “свої” і де є “чужі”, при котрому кращих українців клани часто просто вбивають, бо в клановому середовищі таланти не народжуються, лише брехуни, шахраї і вбивці.

Galnet
Українці довіряють Порошенкові

греко-католик 
Думаю що ці дані вже є застарілими, після вчорашнього таємного галасування в Раді, і є вже тільки базою для порівняння, до і після. Сподіваюся що Порошенку Бог змінить серце і він таки стане Президентом України…

 Galnet 
Львів’яни можуть пройти безкоштовну медичну та військову підготовку

греко-католик 
Найперше львівян потрібно вчити виживанню в умовах панування гус-масонських терористів, аби їх ці діаспорні нацюки не вбили отрутами, ультразвуком, умисними ДТП, наклепами…

греко-католик  
гускій, а ти там був? Чи може тебе без підготовки відразу послали в Сектор Газа?

 Galnet
Роботу системи «Рада» перевірить ГПУ та СБУ, – Турчинов

греко-католик 
а хто буде оплачувати ті особливі статуси? КПУ?

 Galnet 3
З боку ЄС було б неввічливо не надати нам перспективу членства, – Порошенко

греко-католик  
гускій, ти забув ще згадати путіних, дугіних, гіркіних, безлерів, фсбешних “принцес”…

 Portal.Lviv.UA – Львівський портал новин 
Донеччани та луганчани проти особливого статусу Донбасу від Порошенка (відео)

греко-католик 
Назвіть ці “в нормальных цивилизованных странах”?

Portal.Lviv.UA – Львівський портал новин
Як розгніваний натовп люстрував Юрія Мірошниченка (відео)

греко-католик 
За що? Він же голосував проти “особливого статусу” для новогосів.

 Львів.comments.ua 
За добу в зоні АТО загинули п`ятеро військових, ще двадцять отримали поран…

греко-католик 
Триндиш гускій, кордони держави можуть бути змінені тільки на загальнодержавному референдумі.

 Новости Крыма 
Детям-мусульманам в Крыму пытаются навязать основы православия

греко-католик
Думаю що кримські татари тут є неправими. Жити в православній країні і відмовлятися від вивчення у школі “Основ православної культури” може бути тілки наслідком їх прагнення зберегти клановість й ізольованість.
Церковні християни не приховують від інших своє віровчення, а в ісламі аби знати іслам мало знати Коран, його потрібно знaти конкретно на арабській мові, але і цього є мало, бо повноту ісламу виражає тільки їх усне передання, котре можуть знати тільки одиниці обраних мусульман.

 Galnet 
Україна просить США надати їй статус основного союзника поза НАТО

греко-католик 
Це правильне рішення. Сподіваюся що вже РФ бульше не буде хвилюватися можливістю вступу України в НАТО.

 Galnet 
Коломойський взяв під своє «крило» Запорізьку область та «вільну» Донеччину

греко-католик 
Що значить “Коломойський взяв під своє «крило» Запорізьку область та «вільну» Донеччину”? Хто він такий? Може він подільник жидо-масонів придумавших озброєну єресь Новогосію для вбивства українськогонароду? І намовили до цього наївних і малограмотних чекістів з Кемля. Бо українці відмовилися визнавати панування жидо-масонів в Україні.

 Galnet 
У РНБО пояснили, чому російські війська та терористи захопили Новоазовськ

греко-католик  
Ця війна швидко не може закінчитися, бо вона найперше відбувається в головах людей уражених пропагандою і маніпуляціями, яких навчили ненавидіти українців. Тому українцям й не потрібно її спішити завершувати великими наступальними операціями а переходити Армії в максимально активну оборону. Але без усяких натяків на прагнення “миру” з агресором, бо справжній мир може породити тільки Перемога українців або відмова агресора від агресії і компенсація ним завданої шкоди.

греко-католик  
Сутью озброєної Новогосії є приховане антихристиянство, космополітизм, антиукраїнство, клановість і сектанство (ймовірно і прихована русофобія). Тому серед проповідників і керівників Новогосії є багато представників кланових, нехристиянських, неукраїнських і сектантських спільнот, котрі масово присутні і в “еліті” України; без усунення котрих від влади (принаймні тимчасового) перемога українськогонароду є неможливою або буде досягнутатільки ціною величезних втрат українського народу, як це було і в часи ВВВ коли ті кланові спільноти при владі реально допомагали Гітлеру шкідництвом і зрадою. Бо кланові нехристиянські і сектантські спільноти мають багато спільного з сучасною новогускою РФ і від неї відповідно дуже залежать.
Наприклад, живе тут в Україні кланова спільнота історичній батьківщині котрої РФ надає військову допомогу, без котрої той їх народ може бути знищений сусідами, то чи така спільнота зможе відмовитися від співпраці з ворогом українського народу? Таки ні. Або історична батьківщина кланової спільноти знаходиться на території РФ. Тому представників кланових спільнот потрібно відправити у відпустку з зайнятих ними керівних посад, зокрема і для їх власного блага.

 Galnet 
Порошенко скликає РНБО, бо «фактично відбулося введення російських військ в Ук…

греко-католик 
Сутью озброєної Новогосії є приховане антихристиянство, космополітизм, антиукраїнство, клановість і сектанство (ймовірно і прихована русофобія). Тому серед проповідників і керівників Новогосії є багато представників кланових, нехристиянських, неукраїнських і сектантських спільнот, котрі масово присутні і в “еліті” України; без усунення котрих від влади (принаймні тимчасового) перемога українського народу є неможливою або буде досягнутатільки ціною величезних втрат українського народу, як це було і в часи ВВВ коли ті кланові спільноти при владі реально допомагали Гітлеру шкідництвом і зрадою. Бо кланові нехристиянські і сектантські спільноти мають багато спільного з сучасною новогускою РФ і від неї відповідно дуже залежать.
Наприклад, живе тут в Україні кланова спільнота історичній батьківщині котрої РФ надає військову допомогу, без котрої той їх народ може бути знищений сусідами, то чи така спільнота зможе відмовитися від співпраці з ворогом українського народу? Таки ні. Або історична батьківщина кланової спільноти знаходиться на території РФ. Тому представників кланових спільнот потрібно відправити у відпустку з зайнятих ними керівних посад, зокрема і для їх власного блага.

 Galnet 
У прес-центрі АТО розповіли скільки терористів та техніки вторглися в Україну з…

греко-католик 
Ця війна швидко не може закінчитися, бо вона найперше відбувається в головах людей уражених пропагандою і маніпуляціями, яких навчили ненавидіти українців, тому українцям й не потрібно її спішити завершувати великими наступальними операціями і переходити Армії в максимально активну оборону. Але без усяких натяків на прагнення “миру” з агресором, бо мир тут може породити тільки Перемога українців або відмова агресора від агресії. І налаштовуватися на ще принаймні трирічну війну.

 Galnet 
Путін і Порошенко домовилися про контактну групу з урегулювання конфлікту

греко-католик
Що таке “криза в Україні”? Це так на фені називають війну з озброєними гусо-масонами на Донбасі?

 Galnet 
Результати переговорів президентів України та Росії не розголошують

греко-католик
Порошенка сьогодні нагинають до федералізації, а в цей час керівництво будівників царства антихриста (тобто Новогосії) оголосило що їх вже федерація не задовільняє, вони вже проти існування держави Україна… Путін і біснуваті новогоси реально дурять Порошенка і весь український народ аби нас вбити меншими втратами їх антихристів. Янукович вже також щось там домовлявся з Кремлем… В українців, в даній ситуації, є тільки один шлях аби вижити, це перемога у цій війні з рашистами-антихристами.

 Galnet 
Батьківщина» йде на вибори «єдиною командою

греко-католик 
Хай буде прокляте жидівське плем’я, їх друзі, слуги і холуї!!! (за геноцид українців ритуальними вбивствами, голодом, отрутами, бідністю, терором, тероризмом, злодійством, олігархією, шахрайством, кашерною медициною, людоїдською трансплантологією, содомітським судочинством, викраданням дітей, банківськими злодіяннями, вандалізмом, гузаріанством, шевчукізмом, юляіанством, людоловством, освітою зі злим наміром, ювіналкою, лєвалюциями, наклепами, хамством, свинством, псячим “зоофільством”, нацистською журналістикою, “моральними авторитетами”, “незалежними експертами”, “знаними економістами”, євромайданами, гамериканськими дипломатами, фашизмом, “антифашизмом”, штундизмом, пільсудчиною, коломойщиною, сепаратизмом, Новогосією, вбивствами тих хто вирізняється розумом, мудрістю, силою віри, волі і мужності…)

 Galnet 
Порошенко оголосив війну тоталітарній та сепаратистській символіці

греко-католик 
Невже заборонять використовувати такі назви партій й політиків як “Батьківщина” чи “вона Україна”?

 Galnet 
У Ровеньках сили АТО знищили до 500 бойовиків і багато техніки, які могли бути ч…

греко-католик  
Цю війну може припинити тільки відмова рашістів-новогосів від їх агресивних і нацистських намірів або перемога українців.

греко-католик  
До чого тут Майдан, з котрого найперше скористалася партія васього агента ФСБ “Принцеси” і вожаки Кремля? Ви рашісти розвязали цю війну, з метою знищити український народ, а тепер ще когось звинувачуєте?

 Galnet 
Проти нас воює російська армія, – бійці ЗСУ

греко-католик  
Журнал відпусток міг туди попасти і випадково, а от журнал нарядів і журнал вечірніх провірок, ротний бере з собою і на полігон (звідки зазвичай і відправляють на війну), де вони можуть зберігатися тільки у військовій техніці.

 Galnet 
Меркель не визнає анексію Криму й обіцяє «зберегти Донецьк та Луганськ

греко-католик 
Може ця пані приїхала сюди агітувати за федерацію?

Донецкая Правда 
На территории Донецкой области действовали воен…

греко-католик  
Триндиш гуская, в 1956 році вже не було ніякої бандерівини, особливо у Закарпатті. Може ваша сестричка потрапила в ДТП? Святе Письмо радить проклинати наклепників.

Galnet 
План імплементації Угоди про асоціацію з ЄС буде розроблено до вересня, ‒ Яценюк

греко-католик 
Спочатку потрібно визначити чи ця злощасна і кровава угода є можливою до виконання Україною, а вже потім заявляти про ратифікацію й імплантацію.

 Galnet 
Порошенко обіцяє вже у вересні ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС

греко-католик 
Для чого українцям ця злощасна угода про асоціацію з ЄС? Гусо-масонам дуже хочеться узаконення прописаного у цій угоді пріоритету прав меншин (кланових меншин)?

Galnet 
Російський патріарх Кирило поскаржився на Україну ООН, Раді Європи та ОБСЄ

греко-католик 
Єдина греко-католицька церква в Донецьку є розбомбленою… Що також уніатами?
Коли православних священиків і монахів гусо-масони рубали демонстративно сокирами то патріарх Кіріл мовчав і спільно з гусо-масонами насаджував гускій мірь. Мовчав він і тоді коли байструча його гуского міра Новогосія розвязало війну в Україні. А тут заговорив, називаючи цю війну “внутріукраїнскім конфліктом”… Краще би вже і далі мовчав і не розпалював лжею на крові ненависть до православних християн.

 Galnet 
Троє родичів Папи римського загинули в страшній автокатастрофі

греко-католик 
Мабуть гусо-масони вже взялися за родичів Папи Римського, косячи свої злодіяння під “кару Божу” і намагаючись тим вплинути на Папу.

Galnet 
Україна ратифікує угоду про асоціацію з ЄС до кінця вересня, – АП

греко-католик
Для чого українцям ця злощасна угода про асоціацію з ЄС? Гусо-масонам дуже хочеться узаконення прописаного у цій угоді пріоритету прав меншин (кланових меншин)?

 Galnet 
У Мюнхені осквернили могилу Бандери

греко-католик 
Американці фактично знаходяться у такому самому становищі як й українці з росіянами, у них також немає свого державного нацбанку, а є приватна кантора з назвою ФРС, кажуть що жидівська. І там також вже років 20 є повільне але стабільне зменшення долі зарплати у ціні товарів і через десяток років і їх зарплата може опуститися до 5%.

греко-католик 
Прошу звернути увагу на те що могилу С.Бандери можна було розкопати і без ламання хреста, що свідчить про явно не тільки політичну ментальність вандалів.
EditView Comment

греко-католик 
Думаю що цей вандалізм організували ті хто в Україні фінансує знищення памятників Леніну.
Виглядає так що сьогодні і мертві воюють з нашестям на український народ гусо-масонів новогосів (явних і прихованих), тому горе тим живим які прагнуть миру без перемоги у час тієї війни з бісовщиною.

 Galnet
У початкових школах Криму більше не навчатимуть українською

греко-католик 
Підораси…

 Galnet 
У зоні АТО знищений один з терористів “ЛНР” – російський військовий і ветеран Ч…

греко-католик 
“Патріот”, “громив лібералів”…, і загинув за космополітично-лібералістичну гусо-масонську єресь Новогосію? Ворог роду людського висміює і вбиває ним висміяних людей…

 Galnet 
Курортно-туристична лінія розвитку приведе Львів до паразитизму, — науковець

греко-католик 
Враг “народа” Олег Баган не розуміє як правляча у Львові “богообрана” меншина тяжко страждає від присутності талановитіших від них…, тому вона і насаджує українцям туристичний напрямок “розвитку”, тобто те де вони хоч шось розуміють. Тому єдине що ще їм можна запропонувати так це організацію навчального центру у Львові для Алькаїди чи для їх рідної Новогосії, де вони чуреків будуть навчати вбивати отрутами, ультразвуком, заріном, фосгеном, організаціями умисних ДТП, наклепами, викраданнями дітей…, під духовною опікою митрополита Возняка й ігумені Мефодії

 Galnet 
Ляшко отримав по обличчі у Верховній Раді

греко-католик  
Гускій, в Святому Писанні пише що васі жиди є гіршими від гомосєків..

 Galnet 
Росія не впевнена, що не доведеться найближчим часом повертати Крим Україні

греко-католик 
Думаю що уся ця афера з анексією Криму вожаками Кремля була вчинена з метою юридичної реанімації угоди СРСР з гусо-масонською діаспорою про так звану “Кримську Каліфорнію”, бо РФ є спадкоємницею СРСР…

Galnet 
Обама: Росія може напасти на Україну будь-якої миті

греко-католик  
Триндиш гускій. Підлеглі новогоса Стрелкова це на 85% військові з колишнім бойовим досвідом, з яких половина це офіцери. І лише 15% це новобранці, але і новобранці є досить добре підготовленими, краще як загал солдатів РФ. Але українська Армія новогосів таки перемагає, повільно але перемагає.
Армія РФ є звісно чисельнішою за армію Стрелкова, але якісно Армія РФ є таки набагато гіршою від армії новогосів. І РФ зможе задіяти в Україні максимум 20% своєї армії, тобто
200-400 тисяч.

 Galnet
Путін, Назарбаєв і Лукашенко хочуть поговорити з Порошенком віч-на-віч

греко-католик  
Для пацифістів:
Головний ідеолог озброєної гусо-масонської єресі Новогосія Олександр Гелейович Дугін, 30 липня 2014 року, написав у мордокнизі: “Никаких переговоров с бандеровской хунтой Никакого перемирия! Добить зверя в его логове! О мире мы будем готовы поговорить только после парада победы на Крещатике.”
Ігор Коротченко (“антифашист”, главный редактор журнала Национальная оборона, директор Центра анализа мировой торговлиоружием в РФ):
“Вот таким я вижу будущее Украины – точнее, той её части, которая останется после полноценного оформления государственности Новороссии. 
После перевыборов Верх. Рада должна принять Акт государственного покаяния украинской нации в котором принзнать вину за геноцид в Новороссии. 
Атомные электростанции как объекты повышенной опасности изымаются из собственности Украины и передаются в собственность ОАО “Новоросэнерго”.
После военного разгрома Украины, эта страна долна быть лишена права иметь армию, флот и военную промышленность
Упраздняются и расформировываются все военные училища и военные академии Украины, ей разрешается лишь подготовка милицейских кадров.
Украина должна платить репарации Новороссии в течении 25 лет, украинский национализм законодательно запрещен как разновидность фашизмаРеквизируется в пользу Новороссии вся собственность и финансовые активы олигарха Коломойского.“
Декалог “антифашистів” з гусо-масонської єресі Новогосія:
1. Украины как государства никогда не существовало.
2. Украинской нации не существует.
3. Украинского языка не существует. 
7. Первоочередной задачей является рерусификация населения Новороссии 
9. Те, кто воюют на так называемой Украине против ополчения с оружием в руках должны сложить оружие и сдаться, в противном случае они подлежат неотвратимому уничтожению
греко-католик  
Справжній мир породжує тільки перемога. Пишіть пісьма в Кремль хай забирають з Донбасу васіх гусо-масонських єретиків новогосів, коли ви так прагнете миру.
греко-католик  
Хворієте мрійництвом? “Своїм серед своїх” українці вже зможуть бути після ліквідації гусо-масонської єресі Новогосія, після повернення Україні українського Криму і плюс після певної паузи для сцілення отриманих ран.

 Galnet 
Я телефонував Авакову, бо Росія – друг України, – Жириновський

греко-католик 
Побазарили два однотипні чоловічки і тільки… Для Жириновського Україна це Новогосія, а для Геращенка Україна це Ізраїль.

 Galnet 
Тимчасовий голова УПЦ МП закликав українських силовиків порушити присягу н…

греко-католик 
Новогосія це гусо-масонська єресь стосовно Святої Русі, метою котрої є насадження царства антихриста і котра маскується православною й радянською риторикою. Тому більшість озброєних сепаратистів очевидно щиро вірять що служать Богу вбиваючи українців. Новогосія це наслідок нашестя гусо-масонів в Московську Патріархію і величезного руйнування ними Православ”я з середини. Ті гусо-масони змогли зруйнувати в УГКЦ тільки адміністративну структуру, а в РПЦ МП і в УПЦ МП вони зіпсули розум і віру православних. Тому той православний митрополит Онуфрій, коли написане у статті відповідає дійсності, є невіглас або шавка гусо-масонів.
В Православ”ї є пророцтво що відродження Росії як православної держави відбудеться
тоді коли вже наявного православ”я”, як такого, не буде… Повнота Православ”я і повнота церковності це таки унія (греко-католицизм), тобто той стан церкви який був в часи святого рівноапостольного Володимира Великого, коли церква була ще єдиною.

Galnet 
Поки тарифи для населення зростають, держава пробачила Ахметову 400 млн боргу

греко-католик 
Ахметов купив 45% акцій ПАТ “Західенерго” у листопаді 2011 року за 1,93 мільярда гривень через його кіпрський “ДТЕК”. Сьогодні цей “ДТЕК” вже володіє 70,16% акцій ПАТ “Західенерго”. У 2010 році валовий дохід цього державного підприємства становив більше 6 мільярдів гривень.
ВАТ «Західенерго» створено в 1995 р., згідно з Указом Президента Кучми від 04.04.95 № 282 «Про структурну перебудову в електроенергетичному комплексі України», на базі теплових станцій BEO
«Львівенерго» — Бурштинської та Добротвірської ТЕС, а також Ладижинської ТЕС, яка входила до складу BEO «Вінницяенерго». ВАТ «Західенерго» . Згідно з рішенням чергових Загальних зборів
акціонерів, які відбулися 22 березня 2011 року, Відкрите акціонерне товариство “Західенерго” було перейменовано на Публічне акціонерне товариство “Західенерго”. /Вікіпедія/

греко-католик 
Наскільки мені відомо такі реструкторизації податкових боргів прихватизованих обленерго проводяться паралельно з списанням боргів державних структур перед тими прихватизованими обленерго за електроенергію. Коли так то у тій статті є надто мало інформації аби робити якісь висновки; було обкрадання держави чи не було. Ясним є одне, не потрібно було виводити обленерго з державної власності.

греко-католик 
Ленін жидом не був, як і не був другом жидів. Він тільки був вбитий жидами і на нього жиди звалили усі тодішні їх злодіяння.

 Galnet 
На Львівщині криміногенна ситуація гірша, аніж в цілому по Україні, — прокурор області

греко-католик 
І це без врахування умисних вбивств отрутами, ультразвуком, умисними ДТП, зарінчиком, фосгенчиком, сірководнем, чадним газом, невчасним і неналежним наданням медичної допомоги…, вчинених гусо-масонами і їх псами сектантами. А це 100-150 вбивств українців щоденно на одній Львівщині…

Galnet 
Кабмін має намір зменшити оподаткування зарплат

греко-католик 
Потрібно встановлювати ставку ЄСВ мабуть так: мінімальна зарплата — 1%, від 1 до 2 мінімальних -10%, від 2 до 3 мінімальних — 15%, від 3 до 5 мінімальних — 20%, від 5 до 10 мінімальних -25%, вище 10 мінімальних — 40%. Це хоч якось легітимізує в очах народу право бути багатим і зменшить рівень безробіття.

греко-католик  
Ви фантазуєте, це нововедення ніяк не вплине на легалізацію зарплат, ні прямо ні опосередковано, тому воно не може бути і якимось “першим кроком”.

греко-католик 
Ці нововедення зменшать розмір фонду оплати праці для роботодавців, а от чи збільшиться від цього зарплати для робітників ще невідомо, скоріше що ні, коли держава роботодавців до цього не примусить.
І особливо “дивує” продовження явно содомітського підхіду в економічних і соціальних питання, де бідніших оподатковують більшими відсотковими ставками, як багатших. Таке було і в Содомі з Гоморою… Ніяк правляча меншина з гусо-масонської колії вискочити не може. Соціально-економічна содомія це геноцид стосовно найбідніших і самогубство для суспільства.

 Galnet 
Аваков: Конфлікт на Донбасі може спричинити третю світову

греко-католик  Владимир 3 months ago
Головний ідеолог озброєної гусо-масонської єресі Новогосія Олександр Гелейович Дугін, 30 липня 2014 року, написав у мордокнизі: “Никаких переговоров с бандеровской хунтой! Никакого перемирия! Добить зверя в его логове! О мире мы будем готовы поговорить только после парада победы на Крещатике.”

греко-католик   
Ігор Коротченко (“антифашист”, Главный редактор журнала Национальная оборона, директор Центра анализа мировой торговли оружием ):
“Вот таким я вижу будущее Украины – точнее, той её части, которая останется после полноценного оформления государственности Новороссии
После перевыборов Верх. Рада должна принять Акт государственного покаяния украинской нации в котором принзнать вину за геноцид в Новороссии
Атомные электростанции как объекты повышенной опасности изымаются из собственности Украины и передаются в собственность ОАО “Новоросэнерго”
Вырвать клыки агрессору: После военного разгрома Украины, эта страна долна быть лишена права иметь армию, флот и военную промышленность
Упраздняются и расформировываются все военные училища и военные академии Украины, ей разрешается лишь подготовка милицейских кадров
Украина должна платить репарации Новороссии в течении 25 лет, украинский национализм законодательно запрещен как разновидность фашизма
И ещё: реквизируется в пользу Новороссии вся собственность и финансовые активы олигарха Коломойского.“

греко-католик  Владимир 
Декалог “антифашистів” з гусо-масонськоїт єресі Новогосія (скорочена верссія):
1. Украины как государства никогда не существовало.
2. Украинской нации не существует.
3. Украинского языка не существует.
4. Нынешняя Украина находится под властью США.
5. Новороссия – это часть исторической России, которая населена русскими людьми.
6. Защита Новороссии это защита России.
7. Первоочередной задачей является рерусификация населения Новороссии
8. Ополчение Новороссии – это праведное русское воинство, продолжающее ратное служение Пересвета и Осляби
9. Те, кто воюют на так называемой Украине против ополчения с оружием в руках должны сложить оружие и сдаться, в противном случае они подлежат неотвратимому уничтожению
10. Каждый русский человек, а также все, кто любит Россию, обязаны оказывать всяческое
содействие становлению Новороссии.

 Galnet 
На Галичині проти АТО агітують догнали, – УГКЦ

греко-католик 
Чому керівники УГКЦ ніколи не згадують український народ? Тільки якусь нєпонятку з назвою “нась народ”? Та і Христа згадують у кращому разі 2-3 рази у рік, а так зазвичай тільки “нась бог” і “нась
бог”… Може вони масонерією хворіють і є прихованими прихильниками Новогосії?

греко-католик
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили зграї бродячих собак, тобто загал жителів міста підсвідомо погодився зі статусом “людиноподібних тварин” для себе. Ні, вибачаюся, таки спочатку УГКЦ очолив
гускій марксист Гузер (проклятий греко-католиками але успішний серед православних), а вже потім появилися зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного роду сект, котрі звабили більшість жителів цього міста і навчили служити інородцям, очевидно племені бумба-юмба з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під котрих зваблені штундою жителі почали активно пристосовуватися, тобто зреклися свого власного людського й національного я.
Починаючи з 2008 року туди приїхали гускі місіонери, котрі почали осіб з православної меншості
зацікавлювати військовою справою, під прикриттям реконструкцій військових баталій, і проповідю гусо-масонської єресі під назвою Новогосія.
За весь цей час в Україні, в усіх регіонах, гусо-масони отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д. вбили не менше третини етнічних українців; найперше тих які вирізнялися силою віри і волі, мудрістю, розумом, мужністю…
Потім там була війна і більшості мешканцям довелося покинути своє місто, залишилися там здебільшого бідні люди, наркомани й озброєні інородні найманці, тобто ті у котрих не було куди і як тікати. Бродячих псів відстріляли першими, бо і сепаратисти не могли споглядати як пси поїдають
тіла їх подільників… Потім таки втекли здебільшого, з майже безлюдного міста, і озброєні адепти масонської єресі Новогося…

греко-католик 
Те що догналіти говорили під час Майдану це одне (що можна назвати їх оригінальною громадянською позицією), а от підтримка озброєної гусо-масонської єресі Новогосії, шляхом агітації проти АТО, це вже тяжкий гріх і злочин. Тому такі звинувачення потрібно чимость підтверджувати; одного вжиття “надходить інформація” тут замало. Вірити на слово митрополиту Возняку, на мою думку, може тільки невіглас і безбожник.

 Galnet 
На Бродівщині в озері втопилися два чоловіки

греко-католик 
Судячи з масового росту кількості загиблих на воді у мене складається враження, що картаво-кальвініська діаспора вже винайшла якийсь прихований спосіб умисного утоплення українців.
В сусідній Білорусі за рік топиться 10-15 осіб а тут більше тисячі!?
Мабуть це придумав той їх відомий композитор-ізобрєтатєль, котрий раніше придумав вбивати українців додаванням до питної води якоїсь кислоти (борної, бромної чи бормистої…), котра є без
запаху, кольору і смаку.
Думаю що вбивають українців у воді так як і рибу електровудочками. Особливо зважаючи на те що частина втоплених була у верхньому одязі. Один пхнув прохожого у воду, а інший пустив туди електрострум. Що сковує мязи людини, типу схопив корч, і не залишає слідів від електроопіків.
Але якби терористи не мали своїх мусорків, то вони би так не нагліли.

 Galnet 
На Львівщині викрили чоловіків, які розбещували неповнолітніх

греко-католик 
Може ті підозрювані відмовилися вступати у секту штундів, тому на них і посипалися скарги? В мусарні і в судах прихованих штундів також є багато…
За мною отак якісь невідомі, очевидно мусорки, лазили більше 4 років й чинили чисельні спроби пришити педофілію.
Методика вішання педофілії на невинних.
“Нагляк”: Людина йде по своєму щоденному маршруті до дому чи з дому і там де є якесь малолюдне місце до нього наприклад підходить чиїсь хлопчик і каже що ось в цій закинутій недобудові він загубив свого приятеля і просить допомогти. Людина звісно йде допомагати і там її ловлять типа на “гарячому” яко “педофіла”. Коли є сумніви в можливості перетворення підстави у кримінальний факт, то часто такого “обурені громадяни” просто вбивають.
З залученням міліції: Зловмисники повідомляють міліцію що їх діти нібито скаржаться на “домагання”
від призначеного бути ув’язненим за “педофілію”, попередньо добре віддресерувавши й опустивши власних дітей і зазнявши їх біля того призначеного на ув’язнення. Коли не вдалося нав’язати
тому якусь розмову з тими дітьми то просто знимкують наказавши тим дітям стояти біля того призначеного чи йти по вулиці біля нього і таке подібне. 
Міліція чинить проникнення у помешкання призначеного і встановлює апаратуру для відеозйомки і звукозапису. Потім робиться зйомка якоїсь опущеної дитини в тому помешкані з педофілом
загримованим під того призначеного. Або ще якісь штучки, типу поміщеням в те помешкання, в час відсутності господаря, опущеної дитини мабуть з безпосереднім педофільським контактом перед тим (для правдивого заміру судмедекспертами заднього проходу опущеного). І затримання призначеного при поверненні додому, типу на “гарячому” вже міліцією.
Є ще і такі методи, з залученням гускіх працівників освіти, про які тут писати і не годиться через їх особливо витончену мерзенність.
І усе звичайно обставляється відповідними чутками в оточені того призначеного мотати срок за “педофілію”.

Galnet 
На Львівщині хочуть ліквідувати шахтно-пускові установки

греко-католик 
Йде війна, а ті чинуші очевидно вигадують де можна державні гроші відмити…

 Galnet 
Яворівські військові вийшли з оточення й зараз у безпеці, – Снєгирьов

греко-католик  
Ви є представником бютовської діаспори?
EditView Comment
Discussion on Galnet 1 comments
У Львові почали стерилізувати бездомних собак

греко-католик 
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили зграї бродячих собак, тобто загал жителів міста підсвідомо погодився зі статусом “людиноподібних тварин” для себе. Ні, вибачаюся, таки спочатку УГКЦ очолив
гускій марксист і масон Гузер (проклятий греко-католиками але успішний серед православних), а вже потім появилися зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного роду сект, котрі звабили більшість жителів цього міста і навчили служити інородцям, очевидно племені бумба-юмба з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під котрих зваблені штундою жителі почали активно пристосовуватися, тобто зреклисясвого власного людського й національного я.
Починаючи з 2008 року туди приїхали гускі місіонери, котрі почали осіб з православної меншості
зацікавлювати військовою справою, шляхом реконструкцій військових баталій і проповіді гусо-масонської єресі під назвою Новогосія.
За весь цей час в Україні, в усіх регіонах, гусо-масони отрутами, ультразвуком, умисними ДТП б вбили не менше третини етнічних українців; найперше тих які вирізнялися силою віри і волі, мудрістю, розумом, мужністю…
Потім там була війна і більшості мешканцям довелося покинути своє місто, залишилися
там здебільшого бідні люди, наркомани й озброєні інородні найманці, тобто ті у котрих не було куди і як тікати. Бродячих псів відстріляли першими, бо і сепаратисти не могли споглядати як пси поїдають
тіла їх подільників… Потім таки втекли здебільшого, з майже безлюдного міста,і озброєні адепти масонської єресі Новогося…

 Galnet 
Завтра Львів прощатиметься з загиблим у зоні АТО Романом Васькалом

греко-католик 
Царство небесне Роману.

 Galnet
У Львові поховали Володимира Статія, який загинув у зоні АТО

греко-католик 
Царство небесне Володимиру.

 Portal.Lviv.UA – Львівський портал новин 
МЗС вимагає розслідувати факт українофофії у болгарському таборі «Міст…

греко-католик 
Світова гусо-масонська бісовщина, використовуючи ЗМІ, перекладає наклепами усі вчинені нею злодіяння супроти чи не усіх народів на українців і на американців, чим і викликає до нас ненависть самовпевнених недовчених осіб заглушивших власну совість. І вони вже воюють і з нашими дітьми.
Хай буде прокляте жидівське плем’я, їх друзі, слуги і холуї!!! (за геноцид українців ритуальними вбивствами, голодом, отрутами, бідністю, терором, тероризмом, злодійством, олігархією, шахрайством, кашерною медициною, людоїдською трансплантологією, содомітським судочинством, банківськими злодіяннями, вандалізмом, гузаріанством, шевчукізмом, юляіанством, людоловством, освітою зі злим наміром, ювіналкою, лєвалюциями, наклепами, хамством, свинством, псячим “зоофільством”, нацистською журналістикою, “моральними авторитетами”, “незалежними експертами”, “знаними економістами”, євромайданами, гамериканськими дипломатами, фашизмом, “антифашизмом”, штундизмом, пільсудчиною, сепаратизмом, Новогосією, вбивствами тих хто вирізняється розумом, мудрістю, силою віри, волі і мужності…)

греко-католик 
Антихристиянська і антиукраїнська гусо-масонська пошесть Гускаго міра (Новогосії) отруює душі і розум й представників інших народів… Невже їх ніхто не вчив що зло добра породити не може? Невже і в Болгарії церква й людські душі є у таком самому занепаді як і в РФ й на Сході України?

Portal.Lviv.UA – Львівський портал новин
79-ту бригада залишили ворогу на гарматне м’ясо?

греко-католик 
Боже, допоможи українським солдатам.

 Донецкая Правда 
На территории Донецкой области действовали воен…

греко-католик  
Прошу уточнити, чим відрізняється текст тієї злощасної угоди про асоціацію з ЄС з тим що проповідують ідеологи Гускаго міра (по новому Новогосії)? Окрім географії і пропагандиських штампів. Читаю, читаю
і ніякої різниці не бачу… Чи ви є тіко вєрующій в Новогосію?

греко-католик  
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили зграї бродячих собак, тобто загал жителів міста підсвідомо погодився зі статусом “людиноподібних тварин” для себе. Ні, вибачаюся, таки спочатку УГКЦ очолив
гускій марксист і масон Гузер (проклятий греко-католиками але успішний серед православних), а вже потім появилися зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного роду сект, котрі звабили більшість жителів цього міста і навчили служити інородцям, очевидно племені бумба-юмба з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під котрих зваблені штундою жителі почали активно пристосовуватися, тобто зреклися свого власного людського й національного я.
Далі туди приїхали гускі місіонери, котрі почали осіб з православної меншості зацікавлювати військовою справою, шляхом реконструкцій військових баталій і проповіді гусо-масонської єресі під назвою Новогосія.
За весь цей час в Україні, в усіх регіонах, гусо-масонами було вбито отрутами, ультразвуком, умисними ДТП і т.д. біля третини етнічних українців; найперше тих які вирізнялися силою віри і волі, мудрістю, розумом, мужністю…
Потім там була війна і більшості мешканцям довелося покинути своє місто, залишилися там здебільшого бідні люди, наркомани й озброєні інородні найманці, тобто ті у котрих не було куди і як тікати. Бродячих
псів відстріляли першими, бо і сепаратисти не могли споглядати як пси поїдають тіла їх подільників… Потім таки втекли здебільшого, з майже безлюдного міста, і озброєні адепти масонської єресі Новогося…

греко-католик
Осуджені по статті за тероризм утримуються зазвичай в колонії суворого режиму, де примусова праця не є пердбаченою аби убезпечитися від втечі ув’язненого.
Може ви пропонуєте увязнювати усіх українців, котрі тільки спілкувалися
з озброєними новогосами? Як це робили схильні до канібалізму гусо-масони на Західній Україні після ВВВ? Де ув’язнювали цілими сім’ями і таким чином там потерпіли біля 800000 українців.

 Львів.comments.ua 
Відставка уряду Яценюка є результатом неспроможності структурних реформ – ан…

греко-католик 
Технократія це тільки світоглядна єресь як і єресь Новогосія, котра є тільки мавпуванням соціал-дарвінізму, де тільки словосполучення “пріоритет меншин” замінений на словосполучення “пріоритет професіоналів”. І саме дивовижне що засновники технократії щиро вірили що є великими винахідниками.
Думаю що раз Яценюк не вийшов на роботу, вже як виконуючий обов’язки, в час війни, то його потрібно
гнати з кабміну і зі влади взагалі або якось суворо покарати, коли цей прогул завтра закінчиться. Бютовці вже
обнагліли, бо очевидно собі мислять що це українці для Бюту, а не ця їх партія для українців.

 Львів.comments.ua 
Польське консульство у Львові закидатимуть тухлою капустою

греко-католик 
Озброєна гусо-масонська єресь Новогосія воює в Україні за “демократію” (як панування меншин), за космополітизм, за капіталізм (читай за олігархію), за ринкове суспільство, за усунення з суспільства Церкви і Бога й т.д.. І те саме нам нав’язує й та злощасна угода про асоціацію з ЄС. Так що нічого дивуватися такій антиукраїнській і прогускій політиці влади Польші супроти українців…

 Львів.comments.ua 
На Львівщину повертають героя, що загинув під Лисичанськом

греко-католик  
Гускій, то ви є представником дописувача “Sidor Kovpak” чи висловлюєте тут свою особисту думку?
Ви то самі ким є за віросповіданням? Може масоном?

греко-католик  
Що ви розумієте під вжитим вами словом “каратєлі”?

греко-католик 
Царство Небесне загиблому Олегу.

 Galnet 
Убивцю лікаря Фрайфельда посадили на 15 років

греко-католик 
Що чергового невинного засадили гусо-масони з числа суддів і прокурорів? Коли так то хай будуть прокляті!!!

 Львів.comments.ua 
Яка область втратила найбільше військових у війні з терористами

греко-католик 
Більшість невдач української Армії на Донбасі були спричинені помилками у стратегії, найперше у бажанні швидко отримати перемогу, що є нереально, бо за біснуватими новогосами стоїть велика РФ й світова масонерія. Пішли у наступ в південному напрямку але забули перед тим висадити десант і першим ділом захопити стратегічну висоту з назвою Савур-Могила, а тепер там через це є великі проблеми і великі втрати людей. Бо спішили.
Тому потрібно вже налаштовуватися на тривалу війну аби виснажувати потихеньку сили ворога, метою котрого є ідея “щастя”. Це їх прагнення “щастя” і є їх головною “ахілесовою п’ятою”, тобто
найслабкішим місцем. А метою українців є найсильніший з існуючих мотивів — збереження життя, власного, своїх рідних, життя українського народу, життя української держави, життя серед українців Церкви Христової. Тому наші вороги тривалої багаторічної війни не витримають. І на цьому має будуватися уся стратегія ведення війни.

 Львів.comments.ua 
Дай Боже, в майбутньому буде взірцевий уряд. Якщо збережеться Україна – Яценюк…

греко-католик 
Більшість невдач української Армії на Донбасі були спричинені помилками у стратегії, найперше у бажанні швидко отримати перемогу, що є нереально, бо за біснуватими новогосами стоїть велика РФ й світова масонерія. Пішли у наступ в південному напрямку але забули перед тим висадити десант і першим ділом захопити стратегічну висоту з назвою Савур-Могила, а тепер там через це є великі проблеми і великі втрати людей. Бо спішили.
Тому потрібно вже налаштовуватися на тривалу війну аби виснажувати потихеньку сили ворога, метою котрого є ідея “щастя”. Це їх прагнення “щастя” і є їх головною “ахілесовою п’ятою”, тобто найслабкішим
місцем. А метою українців є найсильніший з існуючих мотивів — збереження життя, власного, своїх рідних, життя українського народу, життя української держави, життя серед українців Церкви Христової.
Тому наші вороги тривалої багаторічної війни не витримають. І на цьому має будуватися уся стратегія ведення війни.

греко-католик 
Адепти озброєної гусо-масонської єресі Новогосія, котрими є наповнена країна зсередини, головний удар, з метою знищення українського народу і української держави, будуть наносити не на Донбасі у відкритому бою, а в Києві і різного роду дискредитаціями керівництва держави. Ймовірно сьогодняшні
події в Раді і спричинені злодіяннями біснуватих новогосів? Принаймні такі гучні дикі й незрозумілі дійства в керівництві держави, в час війни, будуть мати неодмінно і негативний наслідок, навіть тоді коли його організатори і керувалися добрими намірами.

 Львів.comments.ua
Тимчасовим прем`єром буде Гройсман – Аваков

греко-католик 
То шо посаду голови уряду України вже приватизувала жидівська діаспора?
EditView Comment
Discussion on Львів.comments.ua 2 comments
Залізничники запобігли підриву Крюківського мосту через річку Дніпро

греко-католик  
Новогосія це не Росія, Новогосія це тільки озброєна гусо-масонська єресь, метою котрої є насадження царства антихриста. Вона немає ні національного, ні релігійного, ні навіть географічного виміру.

Львів.comments.ua 
Росіяни навіть без суду вже «довели» вину Савченко

греко-католик 
Пробував сьогодні заступитися словом за Надію Савченко на гускому сайті “НТВ” і мій коментар відразу видалили й мене там взагалі заблокували. Тобто кантора там працює потужно і явно не заради торжества правосуддя. Український народ не може програти цю інформаційну битву…
Виглядає так що ті новогоси є повністю впевненими що зламають Надію і що вона визнає усі висунуті їй звинувачення, а жуліки у судах таке найастіше чинять руками адвокатів і байдужістю, дурістю чи наївністю близьких невинно звинувачених.

греко-католик 
Типове “шиття лаптів”, якби вона наводила мінометний вогонь на тих журналістів, використовуючи мобільний телефон, то вона би точно з тим телефоном не поїхала в Росію. А коли її викрали то усе це слідство і суд вже є нікчемними.
Думаю що наявність адвоката скандального і одіозного Пусі-Райту завдасть в РФ тільки шкоду Надії Савченко, котру взяв в темну розробку агітпром гусо-масонської єресі Новогосія, для ролі “цапа відбувайла”, коли ще принаймні її запросилили на передачу в ефірі часто гусо-масонського радіо-Ера; її полон і викрадення РФ це точно була справа ГРУ чи іншої таємної іноземної спецслужби, як ймовірно і вбивство тих журналістів. Для того аби її спочатку показати як героїню України, а потім осудити як вбивцю журналістів і тим посіяти зневіру серед українців.

 Львів.comments.ua
СБУ вишукує в управлінні АТО російських шпигунів (відео)

греко-католик 
Коли високопоставлені керівники СБУ не можуть відрізнити гусо-масонську єресь, вживаючу православну риторику, від “православного фундаменталізму”, то ймовірно в СБУ немає вже ким працювати “акуратно”, шляхом аналізу інформації, тоді потрібно воювати тими засобами, котрі є в наявності, тут вирубуванням телефонного зв’язку.

греко-католик 
Думаю що в зоні дислокації української Армії на Донбасі сепаратисти мають розгалужену агентуру, котра їх повідомляє про переміщення української Армії, використовуючи відкриті засоби зв’язку,
тільки у замаскованій формі подачі інформації, танки називаючи наприклад “коробочками” і т.д.. Мабуть там потрібно просто вимикати весь телефонний зв’язок, принаймні періодично.

 Львів.comments.ua 
Гравець збірної України з футболу отримав повістку в армію

греко-католик 
Користуватися автоматом АК можна навчити і за один день. А навчити виконувати військові накази за
місяць.

греко-католик 
Чому в Армію не беруть штундів, тобто тих хто сповідує так звану 11 заповідь про богообраність діаспори дітей диявола, котра придумала, організувала і фінансувала озброєну гусо-масонську єресь Новогосію? Може для того аби було кому в тилу вбивати українців ультразвуком, отрутами, умисними ДТП..? Не хочуть брати в руки вогнепальну зброю то хай на фронті риють окопи, розміновують територію…

 Львів.comments.ua 
За добу в зоні АТО загинули п`ятеро військових, ще двадцять отримали поран…

греко-католик 
Українці воюють за територіальну цілісність української держави з озброєними адептами гусо-масонської єресі Новогосія. Абсолютної єдності суспільства ніде і ніколи не буває, але і немає права меншості нав’язувати свою волю більшості, особливо тоді коли ця воля меншості є явно надуманою і бісовською.

Львів.comments.ua 
Українські військові в критичній ситуації на кордоні з РФ сьомий день ведуть безпере…

греко-католик 
Велика частина керівництва РФ є шавками єресі Новогосія, придуманої, організованої і фінансованої діаспорою дітей диявола (гусо-масонами), й діючої під прикриттям православної і радянської риторики..

 Львів.comments.ua 
Пасажирський літак «Malaysia Airlines» збили «Буком» (фотодокази)

греко-католик 
На Су-25 немає обладнання здатне запускати ракети повітря-повітря, як і балонів для кисневої маски.

 Galnet 
Запуск мишей в «Арсен» може викликати огиду в Заходу, – чиновник

греко-католик 
А футболити відписками канторою того чиновника скаржників на якість продуктів харчування в супермаркетах це по європейськи? І деколи це футболення виглядає явно як обслуговування терористів-отруйників з числа гусо-масонської діаспори.

 
Наші Гроші 
Сбив “Боинг”, Путин сделал большой шаг к изоляции «в результате русского авося

греко-католик  
Гускій, красиву ти маляву тут написав, але вася Новогосія це явно гусо-масонська єресь, живуча своїм власним бісовським життям і вона нічого доброго не принесе й росіянам, бо зло добра не може породити. Нічого тут мирно вже не може розрулити Україна, може тільки боротися, надіячись що з голів росіян таки колись повилітають гусо-масонські “мухи”.
see more

греко-католик  
Кажуть що запуск ракети відбувався з міста Тореза, з відстані 30 км від РФ, тобто РЛС могла стояти і в РФ і передавати інформацію на ПУ в Торезі. А там в Торезі вже чомусь вирішили збивати Боїнга.

 Наші Гроші
Секрети лікарняних фондів

греко-католик  
Приватна страхова медична система є вже дорожчою від державної і без усякої корупції, бо туди входить більше структур і ланок. І вона є обтяжливішою для пацієнтів, бо доведеться їм витрачати час на оплату страхових внесків. І вона є неприйнятною для бідних.
В Україні вже не корупція, а клановість, очевидно вже нацистська діаспорно-віросповідна клановість.

 Львів.comments.ua 
Лідери терористів тікають з України

греко-католик  
“Вопросов больше нє імєю”…

греко-католик 
І яка це асфальтована дорога контрольована сепаратистами зєднує Донецьк з РФ?

греко-католик  
У чому, на вашу думку, тут я помилився?

 Львів.comments.ua 
Пасажирський літак «Malaysia Airlines» збили «Буком» (фотодокази)

греко-католик 
С-25 це штурмовик, котрий працює тільки по землі, з таких літаків неможливо робити запуск ракет повітря-повітря. І цей літак не піднімається вище 7000 метрів. Сепаратистів вже давно оголосили терористами і українська Армія дасть собі раду з сепаратистами й без військ НАТО. 
На мою думку хтось дав п’єтку Безлєру (Бессу) і той завалив пасажирський літак аби РФ воювала з Україною, чи щоб прикрити якесь інше злодіяння у світі, чи ще з якоюсь іншою мерзенною метою…

 Львів.comments.ua 
У полоні терористів перебувають майже чотири сотні осіб – РНБО

греко-католик 
А в’язнів колонії в Перевальську порахували, де кажуть що їх гусо-масонське тюремне начальство примушує ремонтувати важке озброєння сепаратистів?

 Львів.comments.ua
У Львові родичі десантників перекрили вулицю і вимагають літак до Луганська

греко-католик 
Триндиш гускій, гріхом є розв’зання війни, а захист від озброєних напасників є праведністю і обов’язком.

греко-католик 
Не будемо боротися з озброєною масонською єресю Новогосія на українському Донбасі, то вона й сюди прийде і буде очевидно насаджувати нам царство антихриста. І тоді виповниться те що написано в Св.Письмі, що живі будуть заздрити загиблим.

греко-католик  
Вася масонська єресь Новогосія воює не з тими кого ви тут називаєте “підорасами”, а з українським народом і з українською державою. Й очевидно у таємній спілці з васімі “підорасами”.

 Львів.comments.ua 
Малайзійські журналісти показали, як проросійські терористи збили літак (відео)

греко-католик 
Триндиш гускій, таке саме, як ти тут пишеш, можна сказати і про радянських солдат в Угорщині, і в Празі, і в Афганістані. Й про російських на Кавказі… Наразі на Донбасі українських солдат гине більше як цивільних, чого не було ні в Угорщині, ні в Празі, ні в Афганістані, ні на Кавказі. Українці таки воюють найакуратніше.

греко-католик  pro 4 months ago
Гускій, а для чого було “РОСАМ” підтримувати масонську єресь Новогосію? Ніякого логічного пояснення для цього немає і бути не може. Може васі відчувають дискомфорт без вживання людятини?
греко-католик  
Наклепнику гускій, українські солдати не є “каратєлями”. Повідомлялося що Ан-26 був атакований ракетою на висоті 6500 метрів, васі тоді цього не заперечували. Тепер вже українським пілотам доводиться скидувати вантаж на парашутах з висоти недосяжної принаймні для ПЗРК, тому на
2000-3000 метрів він точно не знижувався.

 Львів.comments.ua 
Під Львовом жінки перегородили трасу через військових у зоні АТО

греко-католик  
А що у вас і васіх масонів ще залишилася душа? Чи ви тільки там начінающій і
судите по собі? 
Що ви людоїди можете знати про людські душі…

греко-католик  
Триндиш нехристь, є багато жидів які називають себе “греко-католиками”, але ще жодного з них я не знаю як греко-католика. В РФ є також одна державна мова.
будете промишляти наклепами то я вас прокляну.

греко-католик  
Триндиш нехристь, немає ніяких “уніатських методичок” стосовно Гітлера і Бандери

Львів.comments.ua 
У відпочинковому комплексі розстріляли працівників виконавчої служби (відео)

греко-католик  
Невже мародери пішли на дєло без супроводу працівників виконавчої служби і без писульки від суду?

 Львів.comments.ua 
До нацгвардійців в зоні АТО їдуть нові БТРи (відео)

греко-католик  
Про Майдан запитуй агента ФСБ “Принцесу” і її гусо-масонське кодло, бо мене там не було, я тоді був активним прихильником президента Януковича. Майданівці не підтримували жидів, вони очевидно лише були обдурені жидами.
Що таке це ваше “ГКЦ” і “УНГЦ”?
Між Гітлером і бандерівцями ніякої дружби не було, була офіційна дружба між Рейхом і СРСР

 Львів.comments.ua 
Третій батальйон територіальної оборони Львівщини виконує завдання на шести бл…

греко-католик  
Ви є масоном?

греко-католик  
Про Майдан запитуй агента ФСБ “Принцесу” і її гусо-масонське кодло, бо мене там не було, я тоді був активним прихильником президента Януковича. Майданівці не підтримували жидів, вони лише були обдурені жидами.
Що таке це ваше “ГКЦ”?
Між Гітлером і бандерівцями ніякої дружби не було, була офіційна дружба між Рейхом і СРСР.

 Львів.comments.ua 
Найпотужніша українська смертоносна зброя уже готова до знищення терористів (…

греко-католик  
Гускій, ти звинувачуєш українців-галичан в злодіянях вчинених гусо-масонами? І закликаєш вбивати українців-галичан?

греко-католик  
Про Майдан запитуй агента ФСБ “Принцесу” і її гусо-масонське кодло, бо мене там не було, я тоді був активним прихильником президента
Януковича. Майданівці не підтримували жидів, вони були обдурені жидами. 
Що таке це ваше “ГКЦ”?
Між Гітлером і бандерівцями ніякої дружби не було, була офіційна дружба між Рейхом і СРСР.

 Львів.comments.ua 
Дані США підтверджують, що літак над Донеччиною був збитий

греко-католик 
Царство небесне загиблим пасажирам і екіпажу цього малайзійського літака.

Львів.comments.ua 
Під Львовом жінки перегородили трасу через військових у зоні АТО
греко-католик  вбивцям 
Ніхто не буде будувати ніяких стін по Збручі на підставі цитувань вами нацистської гусо-масонської методички.

греко-католик  
“яйценюк” не є українцем і не є галичанином, це саме можна сказати і про “дещицю”. Мені нічого не відомо про бандерівське походження, “тягнибока, кайди, сех,гелетея сабій”… Розкажіть як це Тягнибок і Фаріон розвязували війну на Донбасі? Чи ви тільки цитуєте вашу гусо-масонську методичку?

греко-католик 
Цитуєте свою гусо-масонську методичку?

Львів.comments.ua 
До нацгвардійців в зоні АТО їдуть нові БТРи (відео)

греко-католик  
Триндиш хаме, після мародерства Криму ви точно знали що васі масонські педерації закінчаться вже війною. Чи ви маєте статус ідіотів? Терористами тепер називають тільки біля 10-20 тисяч озброєних сепаратистів, а не усіх жителів Донбасу.
Про Майдан запитуй агента ФСБ “Принцесу” і її гуско-масонське кодло, бо мене там не було, я тоді був активним прихильником президента Януковича.

греко-католик  
Це обов’язок кожної армії країн світу — боротьба з озброєним сепаратизмом, особливо з тим сепаратизмом котрий підтримується іноземними країнами і міжнародними таємними організаціями, котрим є і масонство. А метою васіх єретиків новогосів є ще “перемога над Україною”, “окупація України”, “знищення українства”, “вбивства галичан” і т.д.
Я ненавиджу єресь Новогосію і не тільки за те що вона розв’зала війну в Україні,
а і за її нацистську сутність. Будете називати українську Армію “каратєлямі”,
то я буду мати підставу вас проклясти за наклеп. Як й усі інші українці; Гіркін
і Дугін вашої душі не вимолять.

греко-католик  
Я не є Василем і не є тунгусом. У вас є якісь зауваження до дій української Армії?

 Львів.comments.ua 
Переселенці, які втікають зі сходу, хочуть жити як мажори

греко-католик 
Стаття якась дивна або і навіть сволочна, бо багато узагальнень у висловах тієї чиновниці, нуль конкретики й наявні натяки котрі ганьблять очевидно сотні невинних людей.
Ще і явно дурку людям шиє, мабуть професійні психи з Кульпаркова дали тій чиновниці п’єтку, аби та їх підкинула клієнтів? Чи її колеги-содоміти, зокрема з управління у справах дітей, шукають можливостей
на прихватизацію дітей біженців?

 Львів.comments.ua
У відпочинковому комплексі розстріляли працівників виконавчої служби (відео)

греко-католик  
З питаннями про події 2004 і 2014 років зверніться до васього агента ФСБ “Принцеси” чи до її подільників, мене там не було.

 Львів.comments.ua 28 comments
Російський телеканал допитує полоненого льотчика зі збитого АН-26 (відео)

греко-католик  
Васі масони вже більше 200 років сповідують так звану 11 заповідь про “богообраність” жидів, а в УГКЦ такого вірування немає, є тільки масові вбивства васімі гускімі греко-католиків. Коли побачитена одній стіні портрети Гітлера і когось з бандерівців, то знайте що вас гускіє дурать, бандерівці ще у 1934 році вчинили дві спроби ліквідації доктора Гебельса, за що і був ув’язнений й Бандера. Між ними ніколи не було дружби. Навчіться відрізняти християн від маранів.

греко-католик  
Я вас росіянином і не називав; слова “гускій” і “руській” мають різне значення.

Львів.comments.ua 
Найпотужніша українська смертоносна зброя уже готова до знищення терористів (…

греко-католик  
Тринш гускій, є поняття “геноцид” і є поняття “війна”, хоча при одноміу і при другому гинуть цивільні люди. Що ти розуміш під словами “геноцид” і “фашизм”?
Вася озброєна масонська єресь Новогосія розв’язала війну й заперечує вже саме існування українського народу, української мови, української держави і т.д, що є однозначно проявами нацизму.

греко-католик 
Українська Армія сьогодні воює не з росіянами, а з озброєною масонською єресю Новогосія,
котру очевидно підтримує і РФ.

 Львів.comments.ua 
Третій батальйон територіальної оборони Львівщини виконує завдання на шести бл…

греко-католик  
Вася, втікай від масонської єресі Новогосія, бо “козльоночком” станеш, тобеж канібалом. Й будеш заздрити навіть наркоманам. В історії відома тільки одна особа яка
змогла визволитися від канібаліської залежності.

 Galnet 
Наші бійці біля Амвросіївки просять допомоги авіації, ї…

греко-католик  
Триндиш гускій, васі гусо-масони примусили, очевидно якимись
наклепами стосовно мене, згаданих вами громадян
заблокувати мене на їх сайті “ИС”.
Вони про вашу віросповідну суть ще нічого не
писали.

 Львів.comments.ua 3 comments
Сьогодні до Львова привезуть тіла восьми загиблих під Зеленопіллям військових

греко-католик 
Царство Небесне вбитим українцям; Богдану, Ігору, Мар’яну, Володимиру, Юрію, Віктору, Івану, Роману, Володимиру, Тарасу.

 Львів.comments.ua 
Яка допомога потрібна Львівському батальйону територіальної оборони

греко-католик 
Гускій, крокодилячі сльози лиєш і наклепами промишляєш, перекладаючи злодіяння чоловічків твоїх масонів-новогосів, вчиняючих тут різні пакості українцям, на українську Армію і на державу Україна?
В Одесі українців вбивали фосгеном, потім дострелили ще живих, витягнули їх тіла
на бетонний коридор і обпалили з вогнемета, виклавши з них жахливу картинку. В України немає бойових отруйних газів і найголовніше спеціалістів для його застосування, таке є в провідних
військових країнах, зокрема в Ізраїлі, в РФ… Це було 2 травня, а 11 травня
був “референдум” на Донбасі і ці дві події очевидно мають якийсь зв’язок, бо ці вбивства мали явно за мету “заганяння козла”, тобто вплив на свідомість громадян України, найперше на російськомовних і на проросійських українців.

 Львів.comments.ua 
Через постійні обстріли хлопцям під Ізварино не можуть доставити ні медикам…

греко-католик  
Хлопці з Яворова служать в українській Армії
і зараз перебувають на українському
Донбасі, тобто на території своєї
держави.
А якого милого тут роблять адепти озброєної
масонської єресі Новогосія? Хто їх в
Україну кликав? Може діаспора дітей
диявола?

 Львів.comments.ua 
Під Львовом жінки перегородили трасу через військових у зоні АТО

греко-католик  вбивцям 
Це васі, з масонської єресі Новогосія, котрі розв’язали війну в Україні, є вбивцями.

греко-католик  
Триндиш гускій. Йди і таке скажи своєму гускому міністру Шойгу, і він тобі, в дохідливій форм, пояснить хто, коли і як повинен воювати.
Війну може зупинити тільки перемога.

 Львів.comments.ua 
У відпочинковому комплексі розстріляли працівників виконавчої служби (відео)

греко-католик  
Це вася Новогосія є “дурдом”, як і кожна інша єресь.

греко-католик  
Шо васіх масонів-новогосів з бандформування “виконавча служба” постріляли? Як на мене це і є наведенням порядку.

 Львів.comments.ua 
До нацгвардійців в зоні АТО їдуть нові БТРи (відео)

греко-католик  
Триндиш гускій, українська Армія воює не з жителями Донбасу, а з озброєною масонською єресю Новогосія

Львів.comments.ua 
Місцеві мешканці зловтішаються, спостерігаючи за підбитим українським літ…

греко-католик 
В даному випадку цей літак перевозив воду і продукти харчування.

греко-католик  
Триндиш,
це був не штурмовик, а транспортнитй літак.

греко-католик 
В Слов’янську спочатку вулиці заполонили
зграї бродячих собак, тобто загал жителів
міста підсвідомо погодився зі статусом
“людиноподібних тварин” для себе. Ні,
вибачаюся, таки спочатку УГКЦ очолив
Гузер (проклятий греко-католиками але
успішний серед православних), а вже
потім появилися зграї бродячих собак.
Далі місто наповнили проповідники різного
роду сект, котрі звабили більшість
жителів цього міста і навчили служити
інородцям, очевидно племені бумба-юмба
з пригороду Хайфи.
Потім місто почали наповнювати азіати, під
котрих зваблені штундою жителі почали
активно пристосовуватися, тобто зреклися
свого власного людського й національного я.
Далі туди приїхали гускі місіонери, котрі
почали осіб з православної меншості
зацікавлювати військовою справою,
шляхом реконструкцій військових баталій
і проповіді масонської єресі під назвою Новогосія.
Птім була війна і більшості мешканцям 
довелося покинути своє місто, залишилися
там здебільшого бідні люди, наркомани
й озброєні інородні найманці, тобто ті
у котрих немає куди і як тікати. Бродячих
псів відстріляли першими, бо і сепаратисти
не могли споглядати як пси поїдають
тіла їх подільників… Потім втекли з
майже безлюдного міста і озброєні адепти
масонської єресі Новогося…

 Львів.comments.ua 
Російський телеканал допитує полоненого льотчика зі збитого АН-26 (відео)

греко-католик 
Це васі масони і їх старші брати з діаспори дітей диявола прихватизували чи не усю українську промисловість, і не для того аби її розвивати, а для того аби створити умови для геноциду українців. Тому вже багато років більшість українців є безробітні або живуть за мінімальну зарплату чи за мінімальну пенсію, тому ваше “жрать і бухать” стосовно українців є тільки вашою вигадкою і наклепом, в даному випадку нацистською вигадкою і наклепом.

греко-католик 
Лікуйся гускій від нацизму, до котрого ти докотився очевидно внаслідок власного себелюбства. Чому я повинен тобі вірити коли ти вихваляєш сам себе? Мудрі добро роблять іншим найперше з любові до Бога і тим ніколи не хваляться, а ти вліз в одне ярмо з масонами, тобто з сатаністами по-суті.

греко-католик  
вася масонська єресь Новогосія веде війну не з тими кого ви називаєте “воры, пидоры, сектанты и предатели Родины”, а з українською державою і з українським народом.

Galnet 
Наші бійці біля Амвросіївки просять допомоги авіації, ї…

греко-католик 
Триндиш
гускій нацисте, це вашій людоїдській
єресі Новогосія буде гаплик.

греко-католик  
Триндиш
гускій, українська Армія є на своїй українській землі, А вас, послідовників винахідника
єресі Новогосія русофоба
і українофоба Олександра
Ісааковича Солженіцина і засновника
рашізму Шльоми Іцхаковича, в Україну
дійсно ніхто не кликав.

 Львів.comments.ua 
Львівщина в скорботі за загиблими на сході військовими

греко-католик 
Царство небесне загиблим військовим української Армії.

греко-католик  
ви є послідовником винахідника єресі Новогосія русофоба і українофоба Олександра
Ісааковича Солженіцина і засновника рашізму Шльоми Іцхаковича?

греко-католик  
гускій, Святе Письмо радить проклинати наклепників.

 Львів.comments.ua
На материнські протести терористи реагують знищенням їх синів-вояків

греко-католик   
Мир дарує тільки перемога. Особливо у війні з озброєною масонською єресю Новогосія, котра заперечує наявність українського народу, української держави, української мови, церкви Христової… І тут нам може насадити тільки царство антихриста.

 Наші Гроші 
Росія змусить безробітних платити по $100 за державну медицину, навіть домогоспод…

греко-католик 
В Росії будують Содом, де також так було; маєш
чим чи не маєш чим, а платити “страхові
внески” зобов’язаний. Бо олігархія може існувати тільки в умовах соціально-економічної і світоглядної содомії (неприродності). Як і в Україні…
В Україні ставати на облік в центрах зайнятості
можна тільки раз на два роки, причому
термін перебування на цьому обліку
зазвичай не первищує 6 місяців, звісно
що і без працевлаштування. Скоро українцям
доведеться значно більше платити за
комуналку і явно не усі це зможуть
сплачувати і зазвичай не зможуть отримати
і субсидії, коли у них в сім’ї є непрацюючий,
чи площа житла є більшою як 20 м.кв. на
кожного члена сім’ї. Тобто й усі одинокі
непрацездатні і сімї де є безробітні 
українці стануть до наступного року
бездомними.

 Наші Гроші
Путін закінчує війну в Україні «кидком» сепаратистів і вже має від Європи обіцянк…

греко-католик 
Можливо в Путіна склалося
враження що ідеологи і фінансисти єресі Новогосія
грають якусь подвійну гру. І це не дивно.

 Наші Гроші 
Нова влада влаштувала розгул корупції у закупівлях сміливіше, ніж Тендерна палат…

греко-католик  
Наскільки мені відомо
така оплата становить 720 грн за публікацію

греко-католик 
Чому не вказано яку суму доведеться платити учасникам торгів за публікацію тендерної інформації?

 Наші Гроші 
Секрети лікарняних фондів

греко-католик  
Феофанія це відомча лікарня,
вона не фінансується з страхових
внесків, а з прямих відрахувань певних
центральних органів влади, як ій інші
відомчі медичні заклади. Хоча я за те
щоб відомчих медичних закладів було
мінімум, Наприклад лише для військових,
але і втому сумніваюся, бо усі лікарі
повинні вміти надавати допомогу при
вогнепальних пораненнях.
Систему контролю можна
вдосконалювати.
Жванецький не є для мене
авторитетом в питаннях організації
медицини.
Приватне медичне страхування
потребує залучення ще принаймні двох
структур, банків і страхових компаній,
що однозначно вагомо підвищить вартість
медицини. Окрім цього потрібна буде
обробка страхових даних по кожному
пацієнту.
Радянську державну страхову
медичну систему запозичили німці і
британці й вона там досить добре працює.
А от приватна страхова медицина в США
є надто дорогою і тому недоступною для
величезної частини американців,
відповідно в бідній Україні вона буде
доступною лише для 5-10% жителів.

греко-католик 
Благодійність стала бізнесом, в тому і суть проблеми. Отримані гроші ці фонди облікують тільки частково, а решту ділять між собою і сплачують з них данину.
Тобто потрібно позбавити ті фонди самим отримувати готівку від громадян, лише усе приймати через якийсь державний банк, наприклад через Ощадкасу.

греко-католик  
В нас усі працюючі вже і так сплачують страхові внески зі своє зарплати, з котрих частина йде і на медицину. Тому медицина у нас реально була платною і в СРСР з тією лише різницею що там був краще організований контроль за витратою грошей.

 Наші Гроші 4 comments
Тренер убогой сборной России получает самую большую зарплату на Чемпионате…

греко-католик  
Як мало вам потрібно для “щастя”…

 http://novorosinform.org 1 comments
Агентство «Новороссия» — Александр Дугин: Спасти день России

греко-католик 
Новогосія це єресь супроти Святої Русі, вигадана
очевидно заморськими канібалами для
того аби Русь поборювала Русь. Свята
Русь це Україна, Росія і Бєларусь.